foamclene Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 17:08 podoba mi sie 1 i 3 w pierwszej fason najbardziej mi odpowiada w drugiej piekny kolor choc fason takze Odpowiedz Link Zgłoś
olenaa Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 17:17 moim zdaniem tez ostatni jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 17:19 nie przepadam za hobo, ale gdybym juz musiala wybierac to chyba numer 1. Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 17:22 wybieram najmniej złą czyli ostatnią Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 17:41 1i3 bardzo fajne, ale zdecydowałabym sie pewnie na 3:) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 18:28 2 i 3 fajne, 1 najmniej. chyba by wybrała 3. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 18:39 gdybe pierwsza byla brązowa, to bym ją wybrała :) Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 18:44 ta 3 cia jest super, gdzie takie mozna kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
morwa23 Re: duza torba typu hobo 08.11.06, 20:33 ło matko toż to tego szukam i szukam , skąd to i gdzie to ??? m Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 01:00 ta czarna i ostatnia zoltawa nie chcesz przeciez zlamac zasady "biore obie"? Odpowiedz Link Zgłoś
ashimi Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 01:29 Drugą odrzuciłabym odrazu, dwie pozostałe juz od Twoich preferencji zależą, różna się bowiem mocno "nastrojem". Osobiście wzięłabym trzecią zarówno ze względu na kolor, jak i fakt, że coś się na niej dzieje, nie jest gładka. ___________________________ shimiaczkowe pozdrowionka^^ Odpowiedz Link Zgłoś
maly.wredak zdecydowanie 1 09.11.06, 09:21 zdecydowanie pierwsza - dla mnie jest najbardziej stylowa, bez udziwnień Odpowiedz Link Zgłoś
clariee Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 13:05 1 i 2 - rewelacja. Bardzo mi sie podobają! Co to za firma? Gdzie mogę je kupic? Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 14:05 To niestety sa bardzo drogie torby i w Polsce chyba nieosiagalne (?). Pytalam w imieniu kolezanki, ktora przymierza sie do kupienia prezentu siostrze. Mialysmy spor na temat co bedzie sie podobac mlodej dziewczynie (25 lat) i dlatego pozwolilam sobie na te mala ankiete :-). Pierwsza to Cole Haan, druga Marc Jacobs, a trzecia, jak juz zauwazyla Daino, to Chloe Silverado. Wyraznie wygrywa Chloe, ktora jest tez moja faworytka, niestety jest najdrozsza :-(. Ja uwazam, ze pierwsza jest dosc nijaka, a w drugiej nie podobaja mi sie ciezkie zapiecia. Wszystkie sa bardzo dobrze wykonane, dostepne w lepszych domach towarowych w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 14:33 Cole Haan polecam, super jakość i wzornictwo. Uwielbiam te torby. Poza tym od jakiegoś czasu Banana Republic ma rewelacyjne wzornictwo, a ceny niższe niż Cole Haan. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 14:59 geene napisała: > Cole Haan polecam, super jakość i wzornictwo. Uwielbiam te torby. Poza tym od > jakiegoś czasu Banana Republic ma rewelacyjne wzornictwo, a ceny niższe niż > Cole Haan. Zgadzam sie, ostatnie kolekcje Banana Republic sa bardzo udane, m. in. seria Sandhurst z ladnej "purchatej" skory jak te brazowe. Ale "na zywo" ta skora jednak nie umywa sie do Chloe. A z Cole Haan najbardziej podoba mi sie ta czarna z raczkami w ksztalcie kolek. Cole Haan moim zdaniem ma bardzo nierowne wzornictwo - sa wspaniale klasyki, ale tez maja sporo toreb bardzo udziwnionych. A w ogole to uwielbiam wielkie torby - daja pole do popisu pieknym tworzywom, no i nie ma dylematu reklamowek ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 18:10 A tak, to Village Collection, to jedna z moich zeszłorocznych udanych zakupów, BR Bloomsbury też. Odpowiedz Link Zgłoś
alissssa Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 18:48 Moze jako nudna maruda powiem, ze za bardzo przypominaja modele Marca Jacobsa i Furli, stad moj entuzjazm jest znacznie mniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
chlupek Re: duza torba typu hobo 09.11.06, 18:57 a widzialyscie moze w polsce cos podobnego w wielkosci ale w cenie bardziej znosnej dla portfela (wiem, wiem, za porzadna robote trzeba porzadnie zaplacic, ale jednak moze cos wam przychodzi do glowy) Odpowiedz Link Zgłoś