daggy4 09.11.06, 09:03 czy smutniak jest slawna w polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monica_b Re: kasia smutniak 09.11.06, 09:10 Jest znana, ale chyba slabo. Dawno temu (kilka lat, minimum 6) czytalam o jej karierze we wloszech w jakiejs gazecie kolorowej. Ale od tamtego czasu cisza. Na margnesie to bardzo ladna kobieta, bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
mojave Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:08 branżowo jest znana, ale czy masowo to raczej chyba nie. Co prawda pare lat temu zagrala w filmie haker i wtedy było o niej dośc głośno ale po pewnym czasie ucichło. Tak to jest, że często dziewczyny robiace karierę za granicą nie sa w Polsce znane (poza paroma wyjątkami). W kraju za gwiazdy modelingu uchodza np. Ilona Felicjańska. Odpowiedz Link Zgłoś
chlebekk Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:09 www.fashionblog.it/post/1961/festa-del-cinema-di-roma-cristiane-filangeri-vs-kasia-smutniak Odpowiedz Link Zgłoś
chlebekk Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:10 telefonino.leonardo.it/Cellulari/Notizie/n13730/kasia-smutniak-testimonial-spot-telefonia-mobile-tim-bellezza-donne_2.html Odpowiedz Link Zgłoś
chlebekk Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:12 kasia.smutniak.filmweb.pl/ www.filmpolski.pl/fp/index.php/1134293 www.risposteatutto.com/about1152.html Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:15 jest przepiękna!!!!!!! dla Włochów to taka młodziutka wersja Bellucci Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:20 nie nigdy nie slyszlam, tutaj promuja nasze polskie modelki, stare wyjadaczki typu Felicjanska, Maciag. A szkoda bo ta Smutnisk jest sliczna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:46 Ja o niej wcześniej nie słyszałam, ale jest naprawdę piękna:) Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: kasia smutniak 09.11.06, 11:59 tez nie slyszalam. Bardzo ladna dziewczyna. W Hiszpanii natomiast po raz kolejny spotykam sie z nazwiskiem Marcin Tyszka, ktory jest fotografem mody i jego zdjecia widzialam juz w wielu miejscach. Ostatnio był autorem sesji jesienno-zimowej dla Pedro del Hierro www.pedrodelhierro.com/ z udziałem Estonki Carmen Kaas. Ale to tak na marginesie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: kasia smutniak 09.11.06, 12:12 Marcin Tyszka jest najbardziej znanym polskim fotografem na świecie :) Dzięki za link do strony Pedra i zdjęć z Carmen Kass :) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: kasia smutniak 13.11.06, 17:56 Ha! dawno chciałam zobaczyć zdjęcia Marcina z sesji z Carmen, a wystarczło wejść na stronę www.pedrodelhierro.com/ :) dzięki za linka. Kibicuje Tyszce od dawna, szkoda tylko, że w Polsce jakby mało go od jakiegos czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: kasia smutniak 13.11.06, 17:57 p.s. tylko jakos nie moge znaleść tam info, że to on zdrobił zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: kasia smutniak 13.11.06, 18:12 lotta79 napisała: > p.s. tylko jakos nie moge znaleść tam info, że to on zdrobił zdjęcia. Rzeczywiście, na stronie nie widać. Ja tę informację znalazłam w innych źródłach. Jest też wzmianka w necie - w El Mundo (dla niewtajemniczonych - hiszpańskim dzienniku). Proszę: www.elmundo.es/suplementos/magazine/2006/367/1160068706.html Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: kasia smutniak 09.11.06, 12:10 Kiedyś coś tam o niej czytałam w polskiej prasie, chyba jak brała ślub z tym Włochem ;) Ale to daaawno temu było. W ogóle ona już od ładnych paru lat nie pracuje jako modelka. Chociaż w Polsce "modelkami" zwie się Felicjańskie i inne Maciągi, które już są za stare na modelki ale ciągle pracują przy jakiś kampaniach krajowych jak "gwiazdy" :/ Może Smutniak też jeszcze czymś takim się zajmuje? Ale jedna ciekawostka na filmwebie jest porażająca: "Popularność zdobyła dzięki zajściu w ciążę z Pietro Taricone, najpopularniejszym z Włochów, bohaterem pierwszej edycji włoskiego "Big Brothera"." Jak widać wcześnej nie była popularna nawet we Włoszech, co utwierdza mnie w przekonaniu, że modelka pracując "tylko" jako modelka nie stanie się popularna, chyba, że zwiąże się z jakimś aktorem albo zrobi coś równie "showbiznesowego" (zagra w głośnym filmie, wywoła jakiś skandal...) :/ Z polskich modelek najbardziej top jest teraz Anja Rubik, która niedawno podpisała kontrakt z Estee Lauder i będzie ich twarzą :) A polską super modelką jest już Małgosia Bela, która po przerwie wróciła do modelingu i od razu wzięła udział w kilku kampaniach (m.in. Chloe) i znalazła się na 2 miejscu na liście 50 najlepszych modelek (ta sama pozycja, co Gemma Ward, wyprzedziła je tylko Daria Werbowy). Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: kasia smutniak 13.11.06, 16:49 ta opinia, ze zostala slawna dzieki zajsciu w ciaze z pietro taricone to naprawde nieziemska ZLOSLIWOSC, bo ona zdobyla slawe dzieki kampanii reklamowej telefonow komorkowych (cala seria reklam, posterow, itd) - byla twarza firmy. potem co prawda skumala sie z taricone, ale byla na pewno slawniejsza od niego. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: kasia smutniak 13.11.06, 16:52 Kasie Smutniak znam - chodzilam z nia do ogolniaka choc ona jest odemnie o 2 lata mlodsza ;-) Pamietam ze jako 16-latka byla juz zjawiskowo sliczna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: kasia smutniak 13.11.06, 17:11 ja o niej nigdy nie słyszałam, ale przyznam, że nie znam polskich medelek, poza oczywiście tymi, które już od lat są na świeczniku Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: kasia smutniak 13.11.06, 19:13 polskie modelki sa zazwyczaj bardziej znane za granica niz w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: ja nie znam... ale piękna jest... 13.11.06, 19:39 faktycznie, zjawiskowa Odpowiedz Link Zgłoś