trolejbuska 12.11.06, 18:05 Mam zamiar kupic sobie kurtke na zime ale wszedzie są tylko z futerkiem , jak myslicie czy futerko dalej jest modne czy to kurtki z tamtego roku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cudak_bozy Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:15 tak, wszystkie kurtki z futerkiem sa malo tego, ze tamtego roku to jeszcze z zachodnich secondhandow :] Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:21 to co mi radzicie?kupowac z futerkiem? a jak tak to w jakim sklepie są najładniejsze i nie takie strasznie drogie na 15 latke:)? Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:23 kupuj co Ci sie podoba i już! A ile 15-latka ma kasy? Bo to niezbyt oczywiste... Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:28 chodziło mi że kurtki z wyglądu na 15 latke a nie o pieniadze.. hehe a jak już to raczej ile jej rodzice mają (na kurtke)...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:39 futerka sa jak najbardziej modne. I przy kortkach i jako szaliki, a nawet przy botkach. Modne sa parki albo takie "bombowe" kurtki jak z lat 60. Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:40 parki.... A jak wyglądają parki?:P Odpowiedz Link Zgłoś
mayagaramond Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:44 parka to taki plaszczyk do kolan, czesto z kapturem. To masz pare przykladow: www.neckermann.de/index2.mb1?mb_f020_id=wAQ4lChpE76TJeLbD6eCI_QHHWPPQDP9&url=%2Fprodukt%2Fsuche.mb1&s_quelle=navi&schnapp=off&suchtext=parka&x=0&y=0 Odpowiedz Link Zgłoś
trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:48 mayagaramond- dzieki za uświadomienie.. a te parki całkiem mi się podobają :) i się wacham miedzy parkami a krótkimi.. Odpowiedz Link Zgłoś
pollaa-33 kurtki zimowe 16.11.06, 20:46 Ja szukałam bardzo intesywnie kurtki w tym roku: takiej za pupę, ciepłutkiej i z kapturem. Przeleciałam wiele sklepów we Wrocku i okolicach. Najlepsze kurtki tej zimy są moim zdaniem w Tiffi. Super fasony, dobre tkaniny i wykonanie. Cieplutkie i lekkie. I ważne, że wyglądam w nich kobieco, a nie jak napompowany baleron ;) Odpowiedz Link Zgłoś