Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kurtki zimowe

12.11.06, 18:05
    Mam zamiar kupic sobie kurtke na zime ale wszedzie są tylko z futerkiem , jak
    myslicie czy futerko dalej jest modne czy to kurtki z tamtego roku??
    Obserwuj wątek
      • cudak_bozy Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:15
        tak, wszystkie kurtki z futerkiem sa malo tego, ze tamtego roku to jeszcze z
        zachodnich secondhandow :]
        • trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:21
          to co mi radzicie?kupowac z futerkiem? a jak tak to w jakim sklepie są
          najładniejsze i nie takie strasznie drogie na 15 latke:)?
          • miska_malcova Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:23
            kupuj co Ci sie podoba i już! A ile 15-latka ma kasy? Bo to niezbyt oczywiste...
            • trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:28
              chodziło mi że kurtki z wyglądu na 15 latke a nie o pieniadze.. hehe a jak już
              to raczej ile jej rodzice mają (na kurtke)...;)
              • mayagaramond Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:39
                futerka sa jak najbardziej modne. I przy kortkach i jako szaliki, a nawet przy
                botkach. Modne sa parki albo takie "bombowe" kurtki jak z lat 60.
                • trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:40
                  parki.... A jak wyglądają parki?:P
                  • mayagaramond Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:44
                    parka to taki plaszczyk do kolan, czesto z kapturem. To masz pare przykladow:

www.neckermann.de/index2.mb1?mb_f020_id=wAQ4lChpE76TJeLbD6eCI_QHHWPPQDP9&url=%2Fprodukt%2Fsuche.mb1&s_quelle=navi&schnapp=off&suchtext=parka&x=0&y=0
                    • trolejbuska Re: kurtki zimowe 12.11.06, 18:48
                      mayagaramond- dzieki za uświadomienie.. a te parki całkiem mi się podobają :) i
                      się wacham miedzy parkami a krótkimi..
                      • pollaa-33 kurtki zimowe 16.11.06, 20:46
                        Ja szukałam bardzo intesywnie kurtki w tym roku: takiej za pupę, ciepłutkiej i
                        z kapturem. Przeleciałam wiele sklepów we Wrocku i okolicach. Najlepsze kurtki
                        tej zimy są moim zdaniem w Tiffi. Super fasony, dobre tkaniny i wykonanie.
                        Cieplutkie i lekkie. I ważne, że wyglądam w nich kobieco, a nie jak napompowany
                        baleron ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka