aga681 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:12 mnie się też bardziej podobają krótkie fryzury jak ma Kożuchowska czy Mołek, te nie. I wydaje mi sie, że ładniej jej było w długich. I faktycznie w "dzień dobry TVN" miała zawsze ładne, nabłyszczone i wydawało by się, że grube a na próbach "tańca z gwiazdami" takie cieniutkie... Odpowiedz Link Zgłoś
purrfection Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 17:28 nooo - "na zapałkę" - aż za dosłownie. dziwnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 18:02 slicznie! niezaleznie od dlugosci wlosow;) Odpowiedz Link Zgłoś
justka079 Re: nowy image Kingi Rusin 21.11.06, 10:23 Patrząc na to zdjęcie w pierwszej chwili pomyślałam, że to Pieńkowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 09:39 Jeszcze wczoraj miała długie włosy? skąd te zdjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 09:42 wczorajszy kuba wojewodzki byl nagrywany kilka dni wczesniej zdjecia pochodza z najnowszej gali Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 09:43 Co prawda nie oglądam Dzień dobry TVN ale migneła mi przez chwilę i chyba tez miała długie. Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 15:48 Oj, przeciez w dzisiejszych czasach gwiazdy na zdjeciach wygladaja zupelnie inaczej niz w rzeczywistosci. Macie pokaz mozliwosci stylistow i obrobki komputerowej. A wszystko po to, zebysmy, drogie czytelniczki (ogladaczki), mogly sie lepiej poczuc ogladajac owe gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 09:47 ma ksztaltna glowe dlatego jej dobrze w takiej fryzurze...chyba nawet lepiej niz w dlugich Odpowiedz Link Zgłoś
kajkai Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 09:49 Wczoraj w "dzien dobr..." miala dlugie i proste... :) dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 09:55 moze to po prostu peruka wykorzystana na potrzeby sesji jakby nie bylo - zabieg ciekawy, pokazujacy p Rusin z zupelnie innej strony jej urody Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 09:59 zmiana o tyle na lepsze ze przede wszystkim pozbyła sie tych cienkich strąków choc nabłyszczanych na potzreby programów i tak widocznie zniszczonych.Kobiety z takim gatunkiem włosów jak pani Kinga nie powinny nosić długich włosów.Teraz wygląda naprawde elegancko bo te cienkie włosy ala topelica sprawiały ze ładna fajna babka prezentowała sie zle. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:03 Jakich strąków??? babka ma/miała całkiem fajne włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:19 a oglądałas jej włosy na zblizeniach np u Wojewódzkiego? Ok nabłyszczone ale zniszczone a gatunek cienki, ona nie ma bujnych zdrowych włosów! Odpowiedz Link Zgłoś
dagps Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 11:32 no, tak. chyba ze maja odstajace uszy jak ja i wygladaja jak troll maly w krotkich wlosach;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:02 Wczoraj i przedwczoraj w dzień dobry tvn miała długie włosy, a program jest na żywo... pewnie to peruka. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:02 niby ładnie, ale mi zdecydowanie bardziej podobała się w długich. Odpowiedz Link Zgłoś
aga681 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:09 teraz wszystkie panie będą obcinać włosy na krótko na Kozuchowską, Mołek, Mandarynę i Rusin Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:24 Oooo! To mandaryna się obcieła? Nie wiedziałam. Rusin wygląda jakby miała perukę. Ogólnie to ta fryzura mi sie podoba, ale nie w takim wydaniu. Ona tu wygląda na aż za bardzo dopracowaną. Jestem za artystycznym nieładem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aga681 parę dni temu był temat Mandaryny na forum 20.11.06, 10:31 www.pudelek.pl/artykul/1649/nowa_mandaryna/ muzyka.interia.pl/galeria/gid/8061/zid/317610/idart//idorg/ muzyka.interia.pl/galeria/gid/8061/zid/317606/idart//idorg/ Odpowiedz Link Zgłoś
imid5 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:11 No nie wiem, jakos nie bardzo lubie krotkie wlosy u kobiet, niby ok, ale stracila swoja dziewczecosc... Chyba bylabym na nie. To peruka? Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 10:47 Wolałam ją w długich. Generalnie nie lubię krótkich fryzurek... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 11:24 Bardziej podobała mi się w długich...miały swój urok. Tak też nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 11:29 Dziwna jakas. Chyba z przyzwyczajenia bo ciagle widzialam ja z dlugimi wlosami to jednak ladniej jest jak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.jagna Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:09 no, nie wiem. na pierwszym zdjeciu dosc ladnie, profil ma bardzo fladny, na drugim natomiast jakas taka dluga glowe ma. czolo wysokie, potem ta jakas dziwnie wysoka, dluga czesc z wlosami. a fryzura nie bardzo mi sie podoba, pewnie obcinala sie samej slynnej pani H. no i wyglada jak mandaryna Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:10 Tak ja lubie, ze nawet lysa by mi sie podobala :-) Ale chyba bardziej atrakcyjnie bedzie wygladala w ciut 'dluzszej fryzurze'.. Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:36 a ja nie znoszę krótkich włosów u kobiet :/ Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:42 ja, zalezy. np.polki zbyt czesto scinaja sie na krotko po 30-stce. faktem jest, ze do slicznej buzi pasuja tez krotkie fryzury - patrz np.charlize Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:53 no ale na tym zdjeciu to ona ma dosyc dlugie wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 13:00 a poza tym odrobine wyretuszowana twarz :D Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 14:11 tak naprawde to szukalam zdjecia z tego filmu Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 17:34 hmm tak w ramach off t.: akurat w tej fryzurze Charlize wyjątkowo mi się nie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 14:52 daggy4 napisała: > ja, zalezy. np.polki zbyt czesto scinaja sie na krotko po 30-stce. > bo przeciez kazdy wie w polsce (wystarczy popatrzec na forum moda i pytania typu czy po 30 wypada...) ze po 30 to sie trzeba przyodziac w spodnice do polowy lydki, buty na koturnie, bluzke z koronkami, polozyc w trumnie i czekac na smierc Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: nowy image Kingi Rusin 21.11.06, 09:01 akurat ta rade z pozycja horyzontalna moglabyc wziac sobie do serca zamiast przynudzac TROLLalumpek Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nowy image Kingi Rusin 21.11.06, 10:07 daggy4 napisała: > akurat ta rade z pozycja horyzontalna moglabyc wziac sobie do serca zamiast > przynudzac TROLLalumpek ^ jezeli ja przynudzam to jak nazwac te personalna, prymitywna w dodatku wycieczke? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:49 Nie generalizowałabym, że krótkie fryzurki to be, a długie fryzurki to cud i miód. Fryzurki należy dobierać majac na uwadze urodę, kształt twarzy, styl ubierania.... W pewnym wieku krótsze fryzurki właśnie odmładzają, a długie włosy bardzo postarzają. Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 12:51 ładniej wygląda niż w długich włosach:) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 14:21 mi sie bardziej podobaja dlugie wlosy sa prawdziwie kobiece oczywiscie musza byc zdrowe, geste itd. Niestety nie kazda z kobiet takie ma i wtedy w sam raz jest krotka fryzurka. Ja sama pewnie bym sie nie zdobyla na odwage zeby drastycznie skrocic I akurat nie mam na mysli Rusin, bo jej wlosy sa cienkie i slabe ale mysle o Kozuchowskiej - Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 19:16 akurat Kozuchowska róniez miala cienkie i zniszczone tlenieniem piórka , fakt dbala o nie bardzo ,stosowała profesjonalną pielegnacje , przycinki u najlepszych fryzjerów ale cóz natury i genów nie oszuka żadna.Jedynie krótka fryzurka ratuje takie panie.Powiem Wam ze hymm nie kojarze artystki która by zachwycała jakoscia i zdrowiem włosów Rosati robi takie wrazenie ale ona ma te pukle sztucznie doczepiane i tapirowane :-/No moze Paschalska Kaja ma włosy geste i zdrowe (pomijajac fryzure i kolor) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 14:54 nie sledze na biezaco 'rozwoju fryzur' u tej pani bo nie mam polskiej tv ale podpatrzylam w necie pare zdjec z dlugimi wlosami, ta fryzura zdecydowanie lepiej jej pasuje niz te zmokle loczki Odpowiedz Link Zgłoś
koala_tralalala wkleje jeszcze raz: 20.11.06, 15:50 Oj, przeciez w dzisiejszych czasach gwiazdy na zdjeciach wygladaja zupelnie inaczej niz w rzeczywistosci. Macie pokaz mozliwosci stylistow i obrobki komputerowej. A wszystko po to, zebysmy, drogie czytelniczki (ogladaczki), mogly sie lepiej poczuc ogladajac owe gwiazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierogowa Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 17:58 Gołym okiem widać że to peruka, przy skroniach i na karku są dluższe włosy schowane pod perukę. Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 18:41 lepsza ta fryzura, w ogóle lepsza jakakolwiek fryzura niż to wielkie nic, które miała i zapewne ma do tej pory. Poza tym kobieta prezentuje w ddtvn fatalny styl, nie wiem czy to wina wizażystów, ale obstawiam, że ona sama na wiele rzeczy nie pozwala, więc wygląda zawze tak samo, zachowawczo. A już najgorsze są te jej naszyjniki zaraz przy i tak niemałej szyi. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 18:53 Ja tam wole ją w wersji długiej.Ta krótka fryzura ja bardzo postarzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 19:21 przypomnialo mi sie ktora aktorka ma piekne wlosy - dorota naruszewska, moze slowo aktorka to troche naduzycie - zagrala chyba tylko w klanie - ale wlosy ma przepiekne Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 19:24 o dokładnie , ta aktorka z Klanu ma zdrowe gęste włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
pierogowa Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 19:34 Mi się kojarzy ze Naruszewicz, ale i tak wiadomo o kogo chodzi. A włoski piękne, takie naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
elejna Re: nowy image Kingi Rusin 20.11.06, 19:22 To jest taka śliczna kobietka o slodkiej urodzie dziecka , uwazam ze napewno nie mozna o niej powiedziec ze ładna nie jest, natomiast to co ja zauwazyłam ... nie wiem czemu ale ona wydaje mi sie wyglądac na chorą lub zmeczoną ,nawet w pełnym mejkapie ma jakas taką "chorą cere" pod oczyma nieciekawie i wraz z tymi zniszczonymi włosami wyglądała zle.Np taka Mołek choc nudnej jak dla mnie urody i w ogole mało ciekawa wygląda zawsze fantastycznie świeżo na twarzy , włosy wydaja sie byc zadbane i zdrowe ( krótka fryzura) ogolnie mnie to zastanawia bo jest wiele kobiet pieknych ładnych ale wyglądajacych na chore :-/ Odpowiedz Link Zgłoś