krolowa_lez 20.11.06, 16:11 img83.imageshack.us/my.php?image=71422904vx3.jpg Podoba wam się uroda tej dziewczyny? Tzn jasne włosy, cera, oczy.? Czy wolici blondynki z ciemnymi karnacjami? Ja osobiscie uwazam, ze ona jest urocza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotta79 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:12 Ile jeszcze takich watków powstanie? normalnie wysyp. Dziewczyna ładna tylko potwornie chuda. Odpowiedz Link Zgłoś
tibby1 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:14 Jezeli nie chcesz się wypowiadac to daruj sobie. co chwile pojawiają sie nowi ludzie na forum i moze im odpowiadaja tego typu watki. Mnie sie jej uroda podoba ale moglaby troche przytyc... Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:17 Gdybym nie chciała odpowiadać to bym nie skomentowała jej urody, co nie zmienia faktu, że to forum moda, a nie uroda, tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewoja1 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:18 Sliczna jest. Bardzo mi sie podoba jej jasna karnacja szczegolnie na tym zdjeciu: img411.imageshack.us/my.php?image=kb20ef.jpg Ja tez mam taka urode tzn jasna cera, blond włosy ale niestety moja skora nie jest taka biala tylko zarozowione.. Czy wiecie moze jakis podkladow uzywac aby była taka jasiutka? Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Jej uroda 20.11.06, 19:54 dziewoja1 napisała: > Sliczna jest. > Bardzo mi sie podoba jej jasna karnacja szczegolnie na tym zdjeciu: > > img411.imageshack.us/my.php?image=kb20ef.jpg > Ja tez mam taka urode tzn jasna cera, blond włosy ale niestety moja skora nie > jest taka biala tylko zarozowione.. Czy wiecie moze jakis podkladow uzywac aby > była taka jasiutka? To akurat jest efekt lampy błyskowej w aparacie <lol> A podkłady kryjące lub średnio kryjące, odcienie, które mają w nazwie "porcelain" lub "ivory" :] Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:22 Nie jest brzydka ale mnie nie "powala na kolana".Może dlatego, że nie jestem facetem:) Ale oczy ma świetne. Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Jej uroda 20.11.06, 16:27 nie podoba mi się, ale ja w ogóle nie gustuje w blondynkach:) chyba że mają ciemna cere i włosy, ale to rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewoja1 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:30 Jaka tam rzadkosc teraz co 2ga dziewczyna tak wyglada. same solarki na polskich ulicach widuje... Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Jej uroda 20.11.06, 16:31 ale mnie chodzi o takie naturalne z piwnymi oczami i brzoskwiniową cerą. są takie, ale rzadko:) Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:37 dla was jak dziewczyna nie waży minimum 60kg. to już jest strasznie chuda...kobiety to jednak zazdrośnice Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:50 Zdjęcie, które zapadło mi w pamięć szczególnie, znalazłam specjalnie dla ciebie, "zachwycająca" sylwetka, wyobrażam sobie, że to musi boleć. i15.photobucket.com/albums/a358/lmproduction/celebrities6/katebosworth3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dziewoja1 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:55 Niezle :/ Mi w pamiec zapadło to o to zdjecie. img297.imageshack.us/my.php?image=okay11ospw2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Czy to nie ta sama babeczka? 21.11.06, 11:54 Na zdjęciu jest z Orlando, wię to mogłaby być ona. Jeśli tak to wg. mnie wybitnie cierpiała/cierpi na jakąś chorobiwą chuderlawość. Co do urody to kojarzy mi się z urodą skandynawek, która nie bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta79 Re: Czy to nie ta sama babeczka? 21.11.06, 16:56 Na obu zdjęciach jest ta sama dziewczyna, prawdopodobnie ma anoreksję, aktualnie wygląda trochę lepiej (niestety tylko trochę). Odpowiedz Link Zgłoś
freda30 Re: Jej uroda 20.11.06, 16:59 Są takie i to nie rzadko z piwnymi oczami brzoskwiniową cerą i blond włosami ja mam taką urode :) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Jej uroda 20.11.06, 17:24 Ja też piwna i brzoskwiniowa...p Na tym zdjęciu ,o ile to nie fotomontaż widać ,że kobieta cierpi na anoreksję. biedna. A tak właściwie to kto jest,bo nie kojarzę. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Jej uroda 21.11.06, 08:39 to kate bosworth, jej byly to orlando bloom. i nie cierpi na zadna anoreksje Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Jej uroda 21.11.06, 08:45 img297.imageshack.us/my.php?image=okay11ospw2.jpg Na tym zdjęciu to niestety wygląda na anoreksję. Nie jestem zazdrosna ,ja też jestem chudzielcem (17bmi) ale to zdjęcie jest tak oczywiste lub przekłamane /przerobione ,że komentarz nasuwa się sam. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Jej uroda 21.11.06, 09:14 na tym zdjeciu wyglada brzydko, moze ja przephotoshopowali, bo widzialam ja w blue crash, gdzie cala akcja rozgrywa sie wsrod surfistow na plazy i ona nie ma nic wspolnego z anoreksja. jest b.ladna i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
k874 Re: Jej uroda 20.11.06, 17:59 ładna,ale po świecie łazi cała masa ładnych kobiet.fajne oczy,ale tak poza tym nic interesującego w sobie nie ma.jeśli chodzi o ten typ urody,to ta pani wypada o wiele lepiej: www.melissageorge.co.uk/gallery/misc/henweb_mel_mis362.jpg www.melissageorge.co.uk/gallery/appearances/henweb_mel_appearances83.jpg www.melissageorge.co.uk/gallery/appearances/henweb_mel_appearances04.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Jej uroda 20.11.06, 19:45 Taka elfka...bo ja wiem...fanką odstających uszu nie jestem,ale żeby ją szczególnie krytykować,też niekoniecznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tipsiara Re: Jej uroda 20.11.06, 21:28 hmmm oczy,jakiego są koloru?bo wg mnie są dwukolorowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Jej uroda 20.11.06, 21:34 b.ladna, przynajmniej wyglada jak kobieta, a nie latynoski transwestyta, ktorego ktos tu wczesniej pokazywal Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Jej uroda 21.11.06, 09:02 ma sliczne oczy i usta ale nie podobaja mi sie jej kosi policzkowe Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina23-20 Re: Jej uroda 21.11.06, 09:25 krolowa_lez napisała: > img83.imageshack.us/my.php?image=71422904vx3.jpg > > Podoba wam się uroda tej dziewczyny? > Tzn jasne włosy, cera, oczy.? Czy wolici blondynki z ciemnymi karnacjami? Ja > osobiscie uwazam, ze ona jest urocza. Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: Jej uroda 21.11.06, 14:37 Perwszy raz zobaczylam Kate Bosworth kilka lat temu w filmie "Blue crush". Byla sliczna i szczupla, chociaz miala bardzo ladne dziewczece zaokreglenia. Teraz nie moge patrzec na to co zrobila ze swoim pieknym cialem. Nie rozumiem tego pedu do autodestrukcji, gdy sie jest naturalnie piekna kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
anja.krata Re: Jej uroda 22.11.06, 09:35 Przecież on wcale nie jest blondynką, a już na pewno nie jasną..... Widać ewidentnie, ze ma farbowane włosy, już nie wspomne o ciemnej oprawie oczu... którą blondynki w 99% mają jasną :) Odpowiedz Link Zgłoś