Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    22.11.06, 22:14
    Co sądzicie o butach Zary ?Mają fajne wzornictwo, ceny jakosc? Ogolnie
    kupujecie tam obuwie czy omijacie szeroki łukiem?
    Obserwuj wątek
      • khaki3 Re: buty ZARA 22.11.06, 22:21
        kupuje, nie narzekam:) mam buty,ktore kupilam 3 czy 4 lata temu i nic sie zlego
        im nie dzieje i nadal wygladaja jak nowe. ale to chyba kwestia dbania o rzeczy
        niz o jakosc produktu.
      • foamclene Re: buty ZARA 22.11.06, 22:24
        w przypadku rozsadnej eksploatacji czyli jezlei ktos ma sporo butow
        i "znasza" ;) ciagle jednych - buty z zary sa ok pod wzgledem formy i
        stosunku jakosci do ceny...
      • lady.k Re: buty ZARA 22.11.06, 22:28
        wzornictwo fajne, gorzej z jakością...wymiana fleków po miesiącu gwarantowana
        • courtney Re: buty ZARA 22.11.06, 22:30
          Hymm czy ja wiem czy w tym wypadku cena= jakosc , buty z najnowszej kolekcji
          zary dochodzą do 500zł uwazam ze za te cene juz chyba mozna wymagac solidnosci
          a z tym jest u zary róznie choc heh Diesel to dopiero robi obuwnicze dziadostwo
          i karze słono płacic:-/
          • sabriel Re: buty ZARA 22.11.06, 22:37
            Omijam szerokim łukiem raczej.
          • foamclene Re: buty ZARA 22.11.06, 23:21
            kup buty diesel'a w outlet na grochowskiej 50% ceny to 800 zl i to sa dopiero
            prawdziwe buty diesel'a nie to co sie psrezdaje w centrach handlowych... made
            in china
            • courtney Re: buty ZARA 23.11.06, 09:37
              rozczaruje Cie ale wszystkie buty Diesla produkowane sa w Chinach i wszeystkie
              maja cienką jakosc, ja kupuje tylko w firmowych butikach i niestety za kazdym
              razem jestem rozczarowana jakoscią ale cóz slabosc do wzornictwa ...
              • foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 18:46
                kupowalas ktorej w outlet na grochowskiej...
                nie widuje tych fasonow w sprzedazy w centrach hadlowych w sklepach diesel np.
                galerii mokowtow...
                te z grochowskiej to jaks inna ilnia dostaw...
                • courtney Re: buty ZARA 23.11.06, 19:01
                  Nie, ale w Krakowie tez mamy outlet oraz concept store , mozna zdobyc buty z
                  lini style lab , wszystkie są raczej z tej wyzszej połki cenowej , to nie jest
                  ta masówka jaka mozna dostac w wielu sklepach obuwniczych , no i coz jakosc
                  wciąz fatalna
                  • foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 19:37
                    namawialam swojego pana na zakup meskich butow diesel'a...
                    opieral sie starsznie :)
                    widac ma nosa
          • foamclene Re: buty ZARA 22.11.06, 23:22
            Zara to tanie buty nigdy nie wymagam od nich wiele mimo to zawsze pozytywnie
            sie rozczarowuje :)
            • sabriel Re: buty ZARA 22.11.06, 23:26
              No to zależy, które i dla kogo tanie.
              • lenchen Re: buty ZARA 23.11.06, 00:20
                Kupiłam, rozczarowałam się, bo dość szybko rozpierdzieliły się mimo rzadkiej
                eksploatacji. Może pech?
                • foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 00:54
                  ja bardzo dbam o buty byc moze dlatego dlugo sie nimi ciesze :)
                  mam egzemplarz nawet z 91 roku - szmaciane biale adidasy :) gdyby nie brak
                  miejsca w szafie pewnie okazow byloby wiecej...
                  jeden jedyny raz przetarlam podeszwe we wloskich pantoflach - calkiem na
                  wylot :) ale wtedy z oszczednosci chodzilam wiele przystankow na pieszo ;)
              • foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 00:57
                tanie obiektywnie ;)
                jezlei najtansze buty kosztuja 100 zl to te za 300 nie sa drogie drogie buty to
                obuw powyzej 2 tys zl...
                widze to tak: do 500 zl najnizsza polka, miedzy 500-2000 srednia, wyzsza od 2000
                i wcale nie martwi mnie ze nosze obuwie z polki najnizszej :)
      • yagiennka Re: buty ZARA 23.11.06, 02:21
        Ja w ogóle lubię Zarę, i ciuchy i buty. Fajne jest to, że te buty to nie masówki
        w których chodzi pół miasta. Są wg mnie ok i oryginalne. Mam z Zary sandałki
        letnie białe, które mają juz 4 lata i jeszcze się trzymają, mimo że urwał mi się
        raz pasek ale skleiłam kropelką :)
      • arbuzunia Re: buty ZARA 23.11.06, 02:36
        fajne!
        • annie_laurie_starr Re: buty ZARA 23.11.06, 16:44
          Wzrornictwo bardzo larne i na czasie, ale materialy, ze ktorych te buty sa
          wykonane nie zawsze mi odpowiadaja.
      • miss_brightside Re: buty ZARA 23.11.06, 19:32
        wzornictwo ciekawe, oryginalne. cena rowniez przywoita. jednak niektore modele dopiero po niezlym chcrzcie bojowym (dwa tygodnie bezustannego noszenia conajmniej 10 godz, w deszcze, słońcu, wietrze, gradzie) nadawały się do użytku. choć i tak najpierw nabawiłam się odcisków. ale to był jeden przypadek z brązowymi balerinkami. adidasy, sandały i inne baleriny jak najbardziej w porządku :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka