elejna 22.11.06, 22:14 Co sądzicie o butach Zary ?Mają fajne wzornictwo, ceny jakosc? Ogolnie kupujecie tam obuwie czy omijacie szeroki łukiem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khaki3 Re: buty ZARA 22.11.06, 22:21 kupuje, nie narzekam:) mam buty,ktore kupilam 3 czy 4 lata temu i nic sie zlego im nie dzieje i nadal wygladaja jak nowe. ale to chyba kwestia dbania o rzeczy niz o jakosc produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 22.11.06, 22:24 w przypadku rozsadnej eksploatacji czyli jezlei ktos ma sporo butow i "znasza" ;) ciagle jednych - buty z zary sa ok pod wzgledem formy i stosunku jakosci do ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: buty ZARA 22.11.06, 22:28 wzornictwo fajne, gorzej z jakością...wymiana fleków po miesiącu gwarantowana Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: buty ZARA 22.11.06, 22:30 Hymm czy ja wiem czy w tym wypadku cena= jakosc , buty z najnowszej kolekcji zary dochodzą do 500zł uwazam ze za te cene juz chyba mozna wymagac solidnosci a z tym jest u zary róznie choc heh Diesel to dopiero robi obuwnicze dziadostwo i karze słono płacic:-/ Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 22.11.06, 23:21 kup buty diesel'a w outlet na grochowskiej 50% ceny to 800 zl i to sa dopiero prawdziwe buty diesel'a nie to co sie psrezdaje w centrach handlowych... made in china Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: buty ZARA 23.11.06, 09:37 rozczaruje Cie ale wszystkie buty Diesla produkowane sa w Chinach i wszeystkie maja cienką jakosc, ja kupuje tylko w firmowych butikach i niestety za kazdym razem jestem rozczarowana jakoscią ale cóz slabosc do wzornictwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 18:46 kupowalas ktorej w outlet na grochowskiej... nie widuje tych fasonow w sprzedazy w centrach hadlowych w sklepach diesel np. galerii mokowtow... te z grochowskiej to jaks inna ilnia dostaw... Odpowiedz Link Zgłoś
courtney Re: buty ZARA 23.11.06, 19:01 Nie, ale w Krakowie tez mamy outlet oraz concept store , mozna zdobyc buty z lini style lab , wszystkie są raczej z tej wyzszej połki cenowej , to nie jest ta masówka jaka mozna dostac w wielu sklepach obuwniczych , no i coz jakosc wciąz fatalna Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 19:37 namawialam swojego pana na zakup meskich butow diesel'a... opieral sie starsznie :) widac ma nosa Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 22.11.06, 23:22 Zara to tanie buty nigdy nie wymagam od nich wiele mimo to zawsze pozytywnie sie rozczarowuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: buty ZARA 23.11.06, 00:20 Kupiłam, rozczarowałam się, bo dość szybko rozpierdzieliły się mimo rzadkiej eksploatacji. Może pech? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 00:54 ja bardzo dbam o buty byc moze dlatego dlugo sie nimi ciesze :) mam egzemplarz nawet z 91 roku - szmaciane biale adidasy :) gdyby nie brak miejsca w szafie pewnie okazow byloby wiecej... jeden jedyny raz przetarlam podeszwe we wloskich pantoflach - calkiem na wylot :) ale wtedy z oszczednosci chodzilam wiele przystankow na pieszo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty ZARA 23.11.06, 00:57 tanie obiektywnie ;) jezlei najtansze buty kosztuja 100 zl to te za 300 nie sa drogie drogie buty to obuw powyzej 2 tys zl... widze to tak: do 500 zl najnizsza polka, miedzy 500-2000 srednia, wyzsza od 2000 i wcale nie martwi mnie ze nosze obuwie z polki najnizszej :) Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: buty ZARA 23.11.06, 02:21 Ja w ogóle lubię Zarę, i ciuchy i buty. Fajne jest to, że te buty to nie masówki w których chodzi pół miasta. Są wg mnie ok i oryginalne. Mam z Zary sandałki letnie białe, które mają juz 4 lata i jeszcze się trzymają, mimo że urwał mi się raz pasek ale skleiłam kropelką :) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: buty ZARA 23.11.06, 16:44 Wzrornictwo bardzo larne i na czasie, ale materialy, ze ktorych te buty sa wykonane nie zawsze mi odpowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_brightside Re: buty ZARA 23.11.06, 19:32 wzornictwo ciekawe, oryginalne. cena rowniez przywoita. jednak niektore modele dopiero po niezlym chcrzcie bojowym (dwa tygodnie bezustannego noszenia conajmniej 10 godz, w deszcze, słońcu, wietrze, gradzie) nadawały się do użytku. choć i tak najpierw nabawiłam się odcisków. ale to był jeden przypadek z brązowymi balerinkami. adidasy, sandały i inne baleriny jak najbardziej w porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś