daria00 28.11.06, 17:28 kupujecie sobie coś? co sądzicie o niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Biżuteria H&M 28.11.06, 17:30 ja zachorowalam kiedys na cos takiego dziwacznego... wrzucialm na forum i dziwczyny strasznie objechaly :) niegdy tego nie zalozylam... (wrzuce foto jak uda mi sie zrobic) tylko raz kupilam bizut u nich ale lubie szliki, rekawiczki i torebki :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Biżuteria H&M 28.11.06, 17:31 potem widzialam na stronie zary stylizacje z kolekcji wiosna 2006 i modelke w takim naszyjniku... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Biżuteria H&M 28.11.06, 18:17 a to od HaMa jest osiagalna namiastka na reku jak "obwisnie" wyglada bardzo ladnie (koronka ecru, brylanciki w mosiadzu i perelki)... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Biżuteria H&M 29.11.06, 16:07 nikomu sie nie pododba :) pewnie dlatego jej ni nosze :)))))))))) sam fakt posiadania mi wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Biżuteria H&M 29.11.06, 16:07 przyda sie na jaks impreze kostiumowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciula1 Re: Biżuteria H&M 28.11.06, 17:40 nie które są obciachowe....kwestia gustu, czasem zdrzy się kupić coś konkretnego mam 2 pary kolczyków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Biżuteria H&M 28.11.06, 17:59 zdarzylo mi sie. mam kilka par kolczykow i nie narzekam. a co sadze? hmmm, jeden model gorszy drugi lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: Biżuteria H&M 28.11.06, 18:08 czasem się skuszę, szczególnie kolczyki albo wisiory. Ostatnio zobaczyłam świetną bransoletkę, niestety wszystkie kilkanaście sztuk było obrysowane:-( różnie z tym bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lalumek Re: Biżuteria H&M 28.11.06, 18:14 Kupiłam kiedyś duże kolczyki-koła z masy perłowej, jestem z nich bardzo zadowolona:P Natomiast, to co widzę ostatnio u nich, to troszkę tandetnie wygląda,więc nie kupuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
your.sugar Re: Biżuteria H&M 29.11.06, 15:32 Foam, mam taką samą biżuterię :) chorowałam na nią strasznie długo, nie byłam pewna, czy będę miała ją do czego nosić, aż w końcu mój luby sprezentował mi na urodziny ;) i prezent jak najbardziej trafiony, dodaje klasy zwykłej, czarnej koszuli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Biżuteria H&M 29.11.06, 16:39 jedne kolczyki od nich mam,ale tak jak Foamclene,nabyłam i nie noszę... w sumie więc-nie myślę o nich szczególnie pochlebnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Biżuteria H&M 01.12.06, 23:49 kupuje zeby potem poprzerabiac.zeby nie bylo ze ktos ma takie same jak ja:) Odpowiedz Link Zgłoś