Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    01.12.06, 21:58
    Proszę o informację. Najprościej: bielizna ekskluzywna, seksowne koszulki -
    jakie marki - dostępne w Polsce (ale niekoniecznie) są najlepsze (gatunek,
    marka).
    Ktoś się na tym zna???
    Bardzo dziękuje tym, którzy poświęcą mi chwiilkę i zechcą odpowiedzieć.
    Obserwuj wątek
      • pipi65 Re: Bielizna 23.01.07, 21:15
        dokładnie o to chciałam zapytać, wyciągnęłam z wyszukiwarki, bo nie było
        takiego tematu! Ostatnio pisłayscie (-śmy, bo się przyłączyłam), że Triumph,
        h&m, smanta czy co tam jeszcze odpada. A co dobre? podzielcie się pozytywnymi
        wrażeniami? wolałabym dostępne w pl, ale nie koniecznie :-)
        • hotally Re: Bielizna 23.01.07, 21:31
          Ja chodze prawie wyłącznie w intiminnimi, albo bieliznie z body line
          • stworzenje Szame 23.01.07, 23:39
            Ta firme poelcam :-), bardzo ladna i trwala bielizne maja,firma polska :-),
            sklep jest na ul.Chmielnej, w Reducie i jeszcze w paru miejscach, mam staniki,
            gorset, figi tej firmy i jestem bardzo zadowolona. www.szame.pl
      • disa intimissimi 23.01.07, 23:53
        moje piersi i pupa nic innego nie toleruje ;]
      • twinnings Re: Bielizna 24.01.07, 09:22
        Gatunkowo i wizualnie świetne są Lejaby, Barbara ( w sklepach Lanoro), Lise
        Charmel,Princess Tam Tam, Simone Perele ( bywają w sklepach z ekskluzywną
        bielizną ). Poza konkurencją jest La Perla ( znam tylko jeden sklep w
        Katowicach na Św.Jana) : )
        Nie kupuj żadnych Triumph - ów , H&M - ów itp z ekskluzywną bielizną nie mają
        nic wspólnego.
      • zolwik Re: Bielizna 24.01.07, 09:22
        wydaje mi sie ze intimissimi do ekskluzywnej bielizny sie nie zalicza, poza tym
        na pewno nie jest to bielizna dla osoby z wiekszym biustem niz B. Nie mowiac juz
        o tym ze obwody pod bisutem to oni maja dla wielkoludow.
        pozdrawiam
      • cioccolato_bianco Re: Bielizna 24.01.07, 09:25
        ale o co jest pytanie? o ekskluzywne marki bielizny?
        • treshelle Re: Bielizna 24.01.07, 09:55
          Valisere
          • mag-ia1 Re: Bielizna 24.01.07, 10:04
            dobra jakościowo jest bielizna z marks and spencer
            www.marksandspencer.com/IWCatSectionView.process?Section_Id=8074&RestartFlow=t&mnsCallingTemplate=sectionTemplate
            • pipi65 Re: Bielizna 24.01.07, 14:33
              Pytanie (przynajmniej moje) jest o bieliznę na którą warto wydać, taką, która
              leży, dobrze się nosi i generalnie jest warta swojej ceny, nie mam
              doświadczenia z "górną półką" i ciekawa jestem waszych opinii, zeby wiedzieć od
              czego zacząć :-)
              Intimissimi mnie nie przekonuje... tzn ładnie wygląda, ale po kilku praniach
              już nie bardzo... przynajmniej to co miałam.
      • lady.k Re: Bielizna 24.01.07, 14:49
        La Perla i Lejaby. Intimissimi nie jest marką eksluzywną. Ja najbardziej lubię
        Princesse Tam Tam ale to też nie jest ekskluzywna marka;)
        • justi54 Re: Bielizna 24.01.07, 14:54
          La Perla ale rotacja u mnie tak wielka że zniszczyć się nie potrafi.
          • pipi65 Re: Bielizna 24.01.07, 15:06
            A gdzie to się kupuje w Krakowie?
      • niedobra_wife Re: Bielizna 24.01.07, 15:12
        Exluzywna marka - co to faktycznie znaczy? czy cena ma tu największe znaczenie?
        czy materiały i kroje?
        Pod tym drugim względem to polecam mistique - nowa bielizna i na prawdę świetna
        gatunkowo, ale ceny nie ma kosmicznej więc zaraz pojawią się głosy sprzeciwu.
        • pipi65 Re: Bielizna 24.01.07, 15:47
          Cena nie jest dla mnie wyznacznikiem absolutnie, ale niestety, za jakość się
          płaci i to jest nie do przeskoczenia! Miałam taką przygodę z Samantą - fajne
          wzornictwo, rzekomo dobre koronki i nici, w sklepie wygląda całkiem nie źle! co
          z tego skoro po praniu się deformuje, koronki zaczynają odstawać, a teraz to
          już widzę, że satniki sa najnormalniej w świecie krzywe i niesymetryczne!
      • mia77 Re: Bielizna 24.01.07, 16:30
        Ja lubię Aubade.
      • kasiamat00 Re: Bielizna 28.01.07, 19:29
        Podobno świetna gatunkowo (a na pewno prześliczna) jest bielizna angielskich
        firm takich jak Freya, Fantasie czy Panache. W Polsce na pewno do kupienia przez
        internet ze strony bellissimy (www.bellissima.com.pl ). Podobno mają
        jeszcze gdzieś sklep firmowy w północnej Polsce (Gdańsk?). No i u nich
        rozmiarówka zaczyna się na 60(!)AA, a kończy na 130(!)J(!), w rozmiarach 65-85
        miseczki dochodzą do JJ(!). Przemiłe panie odpowiadające na pytania mailowe i
        pomagające dobrać odpowiedni rozmiar bielizny. Tylko ceny potrafią powalić
        (dlatego warto najpierw przejrzeć wyprzedaże :).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka