stokrotka_00 10.12.06, 21:44 jaki jest najmodnieszy kolor na sukienke studniówkowa ??? ja chcialam sboei uszyc brazowa ale do 2 dziewczyn aw takiej wlasnie wystapi wiec moze Wy macie jakis pomysl :)pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kc_mc Re: Sukienka 10.12.06, 22:08 Tylko 2 dziewczyny ? wiec czemu nie chcesz ? Pewnie 90 % bedzie odstawionych w czarne bo takie najlatwiej kupic bo sa najczesciej dostepne, moze ktos sie zdecyduje na jakas czerwien odwazna, choc pewnie bedzie kilka bordo. To zdjecie i sukienka - moim zdaniem lepiej by wygladala bez tego paska ( ramiaczka ? ). Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_00 Re: Sukienka 10.12.06, 22:24 przepraszam zle napisałam co druga dziewczyna bedzie miała brazową i dlatego mam opory ;/ bardzo mi sie podoba taka sukienka (brazowa)jest poprosru sliczna ale kosztuje 440zł to stanowczo za drogo jak dla mnie ;/ macie moze jakies pomysly ??? na kolor i moze kroj pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Sukienka 11.12.06, 03:02 akurat sie natknelam na artykul pokazujacy pare sukienek ktore moglyby sie nadac na opisywana przez ciebie okazje, w najmodniejszych kolorach sezonu. czarne: img83.imageshack.us/my.php?image=blackre3.jpg niebieskie (to jest mysl!): img83.imageshack.us/my.php?image=blueld5.jpg zlote: img206.imageshack.us/my.php?image=glodos8.jpg szare (tez oryginalny pomysl!): img207.imageshack.us/my.php?image=grayil2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_00 Re: Sukienka 11.12.06, 11:48 ooo dziekuje Ci bardzo :) najbardziej mi sie podobały te złote sukienki :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elka116 Re: Sukienka 11.12.06, 12:58 kazda, bylebys wygladala olsniewajaco:p ja bym postawila na cudny fiolecik i do teo zlota torebeczka;p Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Sukienka 11.12.06, 14:36 zloty to tez niezly pomysl, szczegolnie ta pierwsza po lewej mi sie podoba. oryginalny wydaje mi sie niebieski, jakis fajny jego odcien (jak te pokazane), pasujacy do twojej urody. Mysle ze prawie zadna nie bedzie miala sukienki w takim intensywnym niebieskim kolorze. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: Sukienka 11.12.06, 13:00 Nie wiem, czy to pasuje na studniówkę, ale ja bym wybrała czerwoną (nie bordową, tylko klasycznie czerwoną). Odpowiedz Link Zgłoś