Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jakie dodatki?

15.12.06, 17:41
    jakie buty? sukienka ma byc na studniowke...co z nia robicc zeby ja urozmaic
    nieco?

Obserwuj wątek
      • monka_c Re: jakie dodatki? 16.12.06, 09:23
        Założyłabym do niej czerwone buty i czerwone, duże korale(krotkie).Fajnie by to
        ożywiło czerń...
        • cioccolato_bianco Re: jakie dodatki? 16.12.06, 09:50
          czerwien fajnie ozywia, ale nie na studniowke ;)
          ja bym raczej 'ozywiala' zlotymi dodatkami.
      • ciuszek15 Re: jakie dodatki? 16.12.06, 21:47
        Założyłabym dłuższy, ale delikatny złoty lub srebrny łańcuszek z subtelnym
        złotym lub srebrnym wisiorkiem (ladnie by odbijal od materialu :) ). Do tego
        srebrne lub zlote delikatne kolczyki.
        • marczykk Re: jakie dodatki? 17.12.06, 12:59
          ta sukienka "od urodzenia" miala 'na biuscie' duzego bialego kwiatka...niby
          mialo to jakis urok i ją urozmaicalo, ale ogolnie to wygladalo wiesniacko:) a
          moze jednak by cos tam przyczepic? macie jakies pomysly?:)
          • ciuszek15 Re: jakie dodatki? 17.12.06, 13:05
            moze przyczepic jakas elegancka broszke?
      • tralalumpek Re: jakie dodatki? 17.12.06, 13:34
        masz mocno rozbudowane ramiona, nie powinnas nosic sukienek o takim fasonie
        ale skoro juz taka masz to proponuje:
        - sukienka jest bardzo skromna i zlote czy srebrne dodatki (lancuszek,
        kolczyki ,buty..) podkresla jeszcze bardziej jej nijakosc
        - kup sobie szal atlasowy/satynowy w kolorach: zielonym czy nawet koralowym i
        zaloz szal na ramiona albo, z cienszego materialu, i mozesz przepasac biodra ,
        do tego buty w takim samym kolorze
        szal zasloni ramiona a podkreslenie bioder jasnym kolorem odciagnie oczy od
        gory i wyrowna proporcje
        ....
        • justi54 Re: jakie dodatki? 03.01.07, 10:11
          Jako dodatki polecam szale jak poprzedniczka. Bez biżuterii bo jak sukienka ma
          ramiączka to ja daruję sobie wszelkie naszyjniki czy klipsy, ewentualnie tylko
          branzoletka. Buty czarne delikatne zamszowe, pończochy kabaretki lub ze szwem z
          tyłu.
      • nelly.nelly Re: jakie dodatki? 17.12.06, 17:46
        jeśli to Ty na zdjęciu: proponuję spięte włosy plus duży kwiat w intensywnym kolorze, (czerwień, fuksja) - to na pewno ożywi całą kreację
      • marczykk Re: jakie dodatki? 17.12.06, 22:05
        dziekuje za wsyztskie odpowiedzi:) sukienke moge miec inna, te mam w domu i
        chce miec jakas opcje w zamian gdyby mi sie nie udalo nic kupic. Na zdjeciu
        tego nie widac, ale sukienka ma takie marszczenia na biuscie i takiego
        farfocla;) z materialu:) od biustu na cąłej dlugosci...

• marczykk Re: jakie dodatki? 02.01.07, 15:54
          podbijam temat..gdzie (najlepiej w krk) moge kupic jakies ładne dodatki do tej sukienki? mysle o tym zeby przypiac jej gdzies przy deklocie broszke lub inna ozdobe, bo ona wtedy zupelnie inaczej wyglada. w biodrach nie moge nic przewiesic własnie ze wzgledu na ta pionowa falbanke. Myslalam tez zeby nieco pogrubic ramiaczka np. przez doszycie ramiaczek w kolorze dodatkow..tylko jakim kurcze?;)Przymierzalam 'perelki' złotawe i nawet dosc ladnie to wygladalo, ale to jeszcze nie jest to czego szukam... Chcialabym dodac cos ładnego do niej zeby nie zginąc całkowicie posrod balowych, wielkich, kolorowych sukienek...
          Swoją droga chyba jestem jakas dziwna bo nie mam najmniejszego zamiaru isc do solarium/kosmetyczki ani upinac kokow i tonąc w brokacie:)eh...mam tylko nadzieje ze moj partner sie nie bedzie czuł głupio z taka prostaczka:)
          jesli mialybyscie jakis pomysl na dodatki i buciki i dołaczylybyscie fotki bylabym szaelnie wdzieczna:)
          • ciuszek15 Re: jakie dodatki? 02.01.07, 17:46
            nie wiem, czy lubisz buty na obcasie, ale ja włożyłabym coś w tym stylu:
            www.zappos.com/n/p/dp/15795336/c/53055.html
            www.zappos.com/n/p/dp/15795662/c/72.html
            www.zappos.com/n/p/dp/15795727/c/2468.html
            ;)

Torebka mogłaby być np. jakaś drobna czarna, ale ciekawie zdobiona (np.
            eleganckim wzorem, jednak nie przeładowana), na krótkim paseczku do trzymania w
            ręce, lub kopertowa. Ponieważ masz gładką sukienkę, ozdobna torebka może ją
            urozmaicić, nie dając wrażenia, że czegoś jest za dużo.
            • justi54 Re: jakie dodatki? 03.01.07, 10:17
              Z ozdobną torebką to dobry pomysł chociaż ja stosuję następujący wariant
              torebkowy. Jeśli wybieram się na imprezę siedzącą tzn przyjęcie (bez tańców)
              restauracja, teatr czy koncert i torebka jest cały czas przy mnie to wybieram
              wariant ozdobny bo traktuję ja jako ozdobę mojej kreacjia wręcz element
              biżuteryjny. Jeśli jest to wersja taneczna to torebka jest mało używana.
      • daggy4 Re: jakie dodatki? 03.01.07, 10:33
        czarne szpilki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka