Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Pyt o esprit

23.12.06, 11:41
    Witam! Chciałam zapytać czy orientujecie się czy Esprit posiada karty dla
    stałych klientów? Przeglądnęłam forum i jedni piszą o kartach ale, że nie ma
    ich w Polsce a w innym wątku zauważyłam, że jedna z forumowiczek pisała o
    kartach np. Mango i Esprita i, że korzysta z wyprzedaży i karty klienta w tych
    obydwu sklepach. Więc jak to jest u nas? Bo zgłupiałam... Ostatnio obkupiłam
    się w Espricie i tak się zaczęłam zastanawiać czy mają jakąś kartę ele nie
    proponują a może trzeba samemu się upomnieć i zapyać. dzięki, pozdrawiam
    świątecznie.
    Obserwuj wątek
      • ekler.ka Re: Pyt o esprit 23.12.06, 12:03
        na euro26 daja 5% znizki. poza tym warto zapisac sie na newsletter-przychodza
        maile w sprawie obnizek, czesto sa np. jakies kupony do wydrukowania...
        • adgam71 Re: Pyt o esprit 23.12.06, 13:50
          Ekler.ka dzięki:-) Mam kilka pytań jeszcze:)....na euro26 już się nie łapię:(
          Gdzie zapisać się na newsletter? Z tego co wiem nie ma polskiej strony Esprita?
          na której stronie powinnam się zapisać na ten newsletter? Czy te kupony, kyóre
          przychodzą na e-maila do wydrukowania są u nas ważne?
      • cioccolato_bianco Re: Pyt o esprit 23.12.06, 14:15
        ja mam karte esprit, ktora dziala na calym swiecie, a w polsce nie. niedawno
        podpytywalam ekspedientke, to powiedziala mi, ze ma byc wprowadzona jakas karta
        w polsce, ale inna niz ta, ktora ja mam. moze juz wprowadzili?
      • ekler.ka Re: Pyt o esprit 23.12.06, 16:07
        www.ultimatefashion.pl to jest strona polskiego dystrybutora esprit (a takze
        m.in. mexxa,mango...). tam mozna sie zapisac na newsletter :)
        • adgam71 Re: Pyt o esprit 24.12.06, 10:25
          Dziewczyny dzięki! Już się zapisałam na newsletter tylko we Wrocławiu likwidują
          GC i Esprit będzie dopiero od kwietnia jak dobrze pójdzie w (?)Pasażau
          Grunwaldzkim. Będę musiała podpytać w przerwie między świętami jak będę w GC o
          tę kartę może już jest:)
          Radosnych świąt!
          • napolnoc Re: Pyt o esprit 24.12.06, 11:25
            Mam karte esprita ale nie w PL, nie wiem nawet czy w PL ona dziala. Zreszta tu,
            tez musze kupowac w oryginalnych sklepach esprita by miec znizke. Najwieksze
            znizki sa podczas zakupow przez net, za kazdy zakup naliczane sa e-pointy, ktore
            potem wymieniam w e-sklepie na realne eura :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka