Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

przeceny w ZARZE

28.12.06, 09:51
    słuchajcie, czy jest już przecena w ZARZE?
    Obserwuj wątek
      • miki216 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 10:28
        Juz sa, nie wszystko przecenili, bluzki koszulowe z koszmarnych sztucznych
        satyn kosztuja 99 zl, plaszcze ocieplane 299, 249 zl, dla mnie to jeszcze nie
        okazja. Ale klebi sie tlum bab, jak Ci na czyms zalezy, to powinnas sie do Zary
        udac. Moja upatrzona bluzeczke juz wykupili z trzech sklepow Zary, psia mac.
        • johanita Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 11:01
          a jesli chodzi o jeansy? kojarzysz ceny? bo srednio to sa tak za 159 i
          wiecej.DZIEKI:)
          • ewcia11 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 11:24
            Przeceny w zarze są, ale na razie niewielkie np. ze 149 zł na 129zł. Albo z 99
            na 79zł. jednak wczoraj była większość rozmiarów, a jak zrobią większe przeceny
            to już zostaną same XL.
            • cioccolato_bianco Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:10
              ja dzis widzialam wlasciwie same L i 42..
      • fryderykkk Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 13:05
        czy baleriny sa przecenione?
        • hanureku Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 13:11
          nie wiem o ktore konkretni Ci chodzi, ale baleriny w pantere, brokatowe baleriny, cekinowe, pantera z brokatem byly przecenione.
          • fryderykkk Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 13:58
            chodzi mi o cale czarne a'la pointytzn takie noski mialy podobne
            • foamclene Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:12
              o ja mam takie :) zaplacilam 199 zl nie mow ze teraz moglabym kupic za 50% :)
      • foamclene Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:11
        jest i tlum ludzi :) nawet nie chcialao mi sie stac w kolejce :)
        • fryderykkk Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:16
          no wlasnie widzial je za 189 ale czekalam do przeceny i zastanawiam sie czy juz
          moge isc :)))))))
          • foamclene Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:32
            wydaje mi sie ze widzialam przec4nione te w dziale trf... panterki i te
            blyszczace...
            te czarne atlasowe widzialm w arkadii ale nie zwrocilam uwagi na cene...
            lakierowane szpilki na pewno nie przecenione...
            kurtki trf na pewno przecenione... bluzki (szmatki)...
            co tam jeszcze...?
            aldo sprawdzalam nie przecenione ;)
            prima moda tez nie...
            venezia mimo ze pisza nie zauwazylam nizszcyh cen :)
            • gabi1234 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 15:20
              w aldo w manufakturze przeceny - niestety nie wszystko ;(
      • wiktoryna25 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:21
        bylam wczoraj przelotem w gal.mokotów,w Zarze jest wyprzedaz,ale ta kolekcja
        była tak nędzna, ze nawet nie ma w czym wybierac,poza tym przewaga rozmiarów od
        40 w góre...
        • foamclene Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:33
          no czasem "kopyto" ma dobre strony ;)
          nosze 40 ;)
          • fryderykkk Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 14:35
            ja 40/41 wiec sie nie spiesze zeby kupic:)))))0
      • girl1991 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 15:10
        oo a ja chciałam te błyszczące z trf .. :P ile one kosztuja etraz i czy sa duże
        rozmiary butków tj, jakiś 40 lub 41? :D jak ktos będzie to może zerknąć i
        napisac nieobrażę się ;]
        • hanureku Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 15:24
          w moim miescie te z brokatem byly za 49 a te cekinowe chyba 99. byly wieksze rozmiary.
          • ulam6 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 16:24
            W tym roku to w zarze jest jakis mega szał. Wczoraj pierwszy dzien wyprzedazy a
            w sklepie pelno ludzi wydzierajacych sobie ubrania. Rzeczywiscie przeceny spore.
            Koszule ze 189 na 99, a w ubieglych latach to najperw na 169, 129 itd, 89 to
            mozna bylo uzyskac w srodku lutego, takze w tym roku mila niespodzianka, srebrne
            baletki ze skory po 79, T-shirty po 29/ Warto isc i kupowac, ja bylam i kupilam
            pare rzeczy, nie zamierzam czekac na wieksze przeceny w lutym bo jestem pewna,
            ze wtedy juz nic nie bedzie. Milego buszowania!!!:)
      • alex_koz Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 19:17
        przecena w zara juz jest.

ja generalnie wrocilam rozczarowan, bo wiekszosc ciuchow jest obnizona
        symbolicznie, np. balerinki ze 189 na 179, spodnica z 89 na 79, ale bylo tez
        kilka ciekawszych obnizek, spodnica ze 129 na 99 etc.

w Poznaniu byl tlum (wczoraj okolo 18stej) jak za komuny w miesnym, niektore
        ciuchy byly w kiepskim stanie - brakujace guziki etc. wiec generalnie
        rozczarowana wyszlam;(
        • dominika8 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 19:23
          byłam dzisiaj ( Arkadia-Wawa) i też jestem rozczarowana
          • break02 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 19:31
            A orientujecie sie może gdzie w Trójmieście jest sklep ZARY ?? :)
            • girl1991 Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 20:56
              muszę Cię zmartwić ale w trójmieście chyba nie ma jeszcze ZARY :(
      • addinka Re: przeceny w ZARZE 28.12.06, 20:44
        byłam dziś , bab tabuny, kolejki do przymierzalni, bałagan i zamieszanie, towar
        za to mocno średni, przecen prawie wcale, dobrze, że mam blisko, ale jak bym się
        miała specjalnie robić kilometry, to nie warto; rozmiary faktycznie juz przebrane
        • agnieszkaa16 W Katowicach szaleństwo 29.12.06, 10:40
          Jedyna Zara na śląsku w Silesia City Center, byłam wczoraj i nie mogłam uwierzyć
          własnym oczomo, w slepie jak w ulu,wnóstwo ludzi,do kasy kolejka jakieś 30 osób,
          przez cały sklep!!!!!!!!!!!!! ale warto było bo przeceny bardzo duże ja
          zakupiłam sukiene za 90 zł, wczesniej 199zł. bluzeczki z 49 na 29zł, zakiety z
          499zł na 299 zł, baleriny skóżane 99, 79 zł. Podejżewam ze za parę dni w tym
          sklepie zostaną juz tylko puste półki bo ludzie przy kasie maja po 10 rzeczy.
          Ale to chyba dlatego ze to jedyna Zara w promieniu 100 km, najblizsza w Krakowie.
      • truskawka00 Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 11:06
        Witam...uparzylam sobie w zarze swterek kosztuje 99zl w serek rozne kolory
        zielony czerwony niebeiski ...z tego samego gautnku byly tez z kapturkiem i na
        eskpress:)czy sa moze przecenione?jelsi wiecie o co mi chodzi...:)Zare mam w
        sasiednim miesscie nie wiem czy opaca sie jechac:(pozdrawiam
        • sprzedawca86 Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 11:10
          Jesli Ci chodzi o te sweterki, w 8-10 kolorach, w serek, golfy, golfy rozpinane
          i w serek zapinane na guziczki to sa one przecenione z 99 na 79,90
          • truskawka00 Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 11:19
            hm.....widizlam tylko z kapturkiem w serek i zapisane na ekspres z kaputrkie i
            na eskpress z pomponikami:p nie wiem czy mowimy o tych samych...ale mimo
            wszytsko 80zl to dla mnie troche za duzo:(
      • yagiennka Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 11:20
        Mam pytanie, czy sa przecenione płaszcze jesienne i na ile?? I czy jakies fajne
        spódnice grubsze są? Niestety moge iść po zakupy dopiero po Nowym Roku i to
        skromniutkie bo strasznie dużo kasy poszło na świeta i sylwka :-/
        • sabriel Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 18:37
          Byłam dzisiaj na Marszałkowskiej.Kupiłam sztruksowy żakiet(tak jak chciałam).
          Ze 199zł przecenili na 149zł czyli jakieś 25% mniej.Ludzi było pełno.Na
          szczęście nie musiałam korzystać z przymierzalni bo kolejka była wielka.Do kas
          też kolejki.
        • fryderykkk Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 19:19
          Plaszcze sa przecenione tez dziewczyna przy mnie mierzyla mają dziwnie krotkie
          rekawy - odlozyla smutna..
          W Poznaniu dzis byla masakra tyle ludzi w zarze jeszcze nie widzialam, jeden
          wielki balagan, wszystko przebrane ale mimo to baby sie rzucaja na to co
          jeszcze jest, ze sweterkow przecenionych tych zwyklych w serek za 49 zostaly
          rozmiary xs (chcialam kupic zgnilozielony:()
          Balerinki jeszcze bardziej przebrane zostaly rozmiary 38 i 39 z tego co
          widzialam, "moje " te ktore mialam kupic byly przecenione tylko 10zl :( a i tak
          41 niebylo. Zamierzalam kupic z braku laku takie czarne peeptoe z bialymi
          kokardkami, ktore byly za 240zl ale wykonczenie straszne slady kleju itd
          masakra . Finalnie nic nie kupilam.
          • fryderykkk Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 19:22
            aha te balerinki niby trampki z trf byly przecenione na 129zl dla mnie to malo:)
          • truskawka00 Re: przeceny w ZARZE 29.12.06, 22:37
            w serek wlasnie na nie poluje...?takie welniane dobre gatunkowo....
      • bo775 Re: przeceny w ZARZE 05.01.07, 11:37
        a jak we wroclawiu wyglada sprawa z przecenami? warto sie wybrac? bo mam 120 km
        i nie wiem czy jeszcze cos zostalo....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka