Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    30.12.06, 16:29
    sorka tamto sie nie załączyło:) chciałam sie zapytać co myślicie o tym..
    ide na studniówke i chciałam założyć sukienke z całymi gołymi plecami...mam
    tatuaż nad "zadkiem" więc co o tym myślcie? wypada na imprezie szkolnej?...
    Obserwuj wątek
      • marzeka1 Re: Wypada? 30.12.06, 16:59
        Wystarczająco obciachowo wygląda w ogóle pokazywanie tatuażu "nad zadkiem", a na studniówce tym bardziej.
        • lalumek Re: Wypada? 30.12.06, 17:07
          zgadzam sie z kolezanka;) zdecydowanie NIE
      • inaa1 Nie n/t 30.12.06, 17:15
        • yavanna86 nie /t/ 30.12.06, 18:55
          nieee...studniówka to w ogóle nie jest,proszę Ciebie,Twoje wesele i
          niekoniecznie trzeba z siebie robić coś pomiędzy księżniczką a luksusową dziwką...
          • modlisshka Re: nie /t/ 30.12.06, 20:44
            dobrze powiedziane
      • alex_koz Re: Wypada? 30.12.06, 19:00
        nie wypada, i to nie z powodu tatuza ale glebokosci dekoltu.
      • nelly.nelly Re: Wypada? 30.12.06, 19:54
        nie wypada
        • miska_malcova Re: Wypada? 30.12.06, 20:34
          nie wypada
      • dakota77 Re: Wypada? 30.12.06, 20:36
        Nie wypada. Tatuaze nie sa czyms, co pokazuje sie w oficjalnych okolicznosciach. Tym bardziej, jezeli to szkolna impreza.
      • modlisshka Re: Wypada? 30.12.06, 20:46
        ja lubie wielkie dekoldy na plecah...sama taki miałam na włsnej studniówce...
        jednak tatuaże w takim a nie innym miejscu są z lekka śmieszne...
        • mordeczka88 tzn 30.12.06, 20:51
          tzn ten tatuaż mam na końcu kręgosłupa..nie wiem jak to dokładnie określić,"na
          dole" pleców,nie jest on wulgarny wręcz przeciwnie uważam że dalikatny..ale
          dziękuje za rady i prosze o dalsze opinie..wciąż tkwie w kropce:)
        • alex_koz Re: Wypada? 30.12.06, 20:53
          *dekolty (!!!!!!!)
          • nelly.nelly Re: Wypada? 30.12.06, 21:20
            phrr!
            sama źle odmieniłaś słowo "tatuaż"
      • kobietek Absolutnie nie! 30.12.06, 20:58
      • rzesa20 Re: Wypada? 30.12.06, 20:59
        ja uważam, że nie wypada, aczkolwiek tatuaże mi się bardzo podobają w takich czy
        innych miejscach, ale gołe plecy i tatuaż na wierzchu to jest zbyt wulgarny
        zestaw na 100dniówkę
        • matmam Re: Wypada? 30.12.06, 21:02
          Absolutnie NIE!!!!
      • modlisshka Re: Wypada? 30.12.06, 21:05
        mimo wszystko ten tatuaż+ dekolT na pewno wywoła pozytywne reakcje u mężczyzn i
        negatywne u kobiet... :)
        • rzesa20 Re: Wypada? 30.12.06, 21:10
          i u nauczycieli też negatywne;)
      • kochanica-francuza ja rozumiem, że autorka zapatrzyła się w Victorię 30.12.06, 23:16
        Beckham - ale NIE będziesz wyglądała jak Victoria Beckham, a jedynie jak
        wyzywają co , prostacko i wulgarnie ubrana uczennica skrzyżowana z tanią dziwką

• shady27 jezuuu dlaczego tak ostro??? 30.12.06, 23:29

• kochanica-francuza Re: jezuuu dlaczego tak ostro??? 30.12.06, 23:32
            taki jest mój odbiór
            • kariss Re: jezuuu dlaczego tak ostro??? 30.12.06, 23:45
              Po pierwsze ie wypada, a po drugie po co masz sobie robić tyły u nauczycieli
              przed maturą? zachowaj tę sukienkę na randki i imprezy
      • kate-gun Re: Wypada? 31.12.06, 00:08
        tatuaz wszystko psuje.

nawet nie chodzi o te mocno odkryte plecy. lepsze to niz gleboki dekolt z
        przodu, pokazanie biustu jest wyzywajace, a plecy to plecy, nic zdroznego.
        przeciez rownie czesto widuje sie odkryte w calosci ramiona.

pozostaje tylko kwsetia dobrego smaku. przede wszyskim, jesli odkryte plecy -
        to cala reszta zaslonieta. mocno zabudowany przod i nogi zakryte do ziemi. a
        tatuaz to jedna wielka pomylka, zepsuje efekt.
      • mordeczka88 czy teraz.. 31.12.06, 10:14
        każda laska która bedzie chciała miec odkryte placy a ma tatuaz musi być fanką
        Bechamowej?ona dopiero niedawno pojawiła sie w reklamie perfum ukazując taką
        kieckę,ja od dawna o takiej myślałam-ale niektórzy nie potrafią wziąść
        indywidualności pod uwagę...za resztę "mniej" agresywnych opini bardzo
        dziękuje:):)
        • sigrun Re: czy teraz.. 31.12.06, 13:44
          Ta "indywidualność" jest już tak oklepana, że stała się smutnym banałem,
          niestety. Teraz niemal co druga "indywidualność" paraduje z tatuażem na
          obnażonych lędźwiach lub z piercingiem w nie zawsze zgrabnym pępku ;-) Poza tym
          to nie imprezka z rwaniem w klubie, tylko szkolny bal przedmaturalny, a szkoła
          póki co to instytucja, która zobowiązuje do pewnej powściągliwości. Owszem, nie
          oznacza to, że wszystkie panny mają być odziane w nieskazitelnie białe bluzki po
          szyję, granatowe spódniczki za kolano, równie bielutkie podkolanówki i
          nieśmiertelne czarne lakierki ;-) Z drugiej strony wszelkie głębokie dekolty i
          rozporki, czy to z przodu czy z tyłu, raczej nadają się na cocktail party dla
          wyższych sfer niż na studniówkę.
          • yavanna86 Re: czy teraz.. 31.12.06, 14:45
            widzisz,wybacz.ale teraz-sama miałam studniówkę 2 lata temu-dziewczyny naprawdę
            odstawiają się wprost niesamowicie.i przerażająco.pierwszy poważny makijaż w
            życiu zamienia się w karnawałową maskę,z włosów ścieka brokat,skóra spalona w
            solarium i setki taftowych falban.targowisko próżności i zmarnowane
            pieniądze.jeśli to jest elegancja,to wybitnie jarmarczna...
            a studniówka,w gruncie rzeczy,pozostaje imprezą jak każda inna z kilkoma miłymi
            dodatkami typu polonez czy obecność pedagogów...o ile oczywiście wcześniej ktoś
            lubił czasem zabalować do rana w gronie klasowym :)
        • kochanica-francuza zatem przepraszam, a ty przeproś mnie 31.12.06, 15:42
          mordeczka88 napisała:

> każda laska która bedzie chciała miec odkryte placy a ma tatuaz musi być fanką
          > Bechamowej?

BeCkhamowej, maturzystko

ona dopiero niedawno pojawiła sie w reklamie perfum ukazując taką
          > kieckę,ja od dawna o takiej myślałam

zatem przepraszam za pochopny sąd (w kwestii zapatrzenia w V.B.)

-ale niektórzy nie potrafią wziąść

WZIąć

> indywidualności pod uwagę...

indywidualność potrafię WZIąć pod uwagę, ale nie jestem Duchem Świętym, żeby
          wiedzieć, że akurat ty wpadłaś na to wcześniej. pojęła?

za resztę "mniej" agresywnych opini bardzo
          > dziękuje:):)
          • mordeczka88 Re: zatem przepraszam, a ty przeproś mnie 31.12.06, 17:08
            dobra na forum odkryto ,że asem z j.polskiego to ja nie jestem;) przepraszam..:)
            a co do studniówek,laleczek wypicowanych i ledwno co usmażonych w solarce macie
            racje..blee..;) -nigdy tak nie wygladałam i bardzo bym tego nie chciała..wiec
            kicke o takim kroju sobie odpuszczam:)
            • dariaaa1 NIE 31.12.06, 17:17
              n/t
            • kochanica-francuza Re: zatem przepraszam, a ty przeproś mnie 31.12.06, 18:36
              mordeczka88 napisała:

> dobra na forum odkryto ,że asem z j.polskiego to ja nie jestem;) przepraszam..:
              > )
              > a co do studniówek,laleczek wypicowanych i ledwno co usmażonych w solarce macie
              >
              > racje..blee..;)

aaa - tych lal w gorsetach? a fuj
      • sumire Re: Wypada? 31.12.06, 20:49
        dorosła jesteś, tak? sama decydujesz, w co się ubrać, tak? to wkładaj :)

mnie się tatuaże na kości krzyżowej niekoniecznie podobają, ale to moja sprawa. na mojej studniówce, a to było w tamtym stuleciu, laski miały sukienki z odsłoniętymi plecami i nikt się nie oglądał na nauczycieli, którzy zresztą rozrabiali bardziej, niż my.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka