Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    02.01.07, 16:33
    Hej! nie wiecie może czy rozpoczęły się już wyprzedaże w solar?Z góry dziękuję
    Obserwuj wątek
      • hratli Re: solar 02.01.07, 17:56
        widzialam - 20% ale na wybrane produkty
        • ciak1 Re: solar 02.01.07, 18:07
          A czy ktoś coś wie o wyprzedaży w simple?
      • borys77 Re: solar 02.01.07, 19:10
        witam , dzisiaj byłam- w katowicach (silesia) obniżka do 50 %
      • sophie999 Re: solar 03.01.07, 18:19
        SĄ:):):) Różne- tak 30 do 50 %. Jedna bluzka, którą mierzyłam była przeceniona ze 135 na 55, czyli ponad połowę nawet, ale ją odłożyłam ze względu na kiepski skład (te ich mieszanki z rayonem bardzo szybko się mechacą:( ) Za to kupiłam długą wełnianą dzininową spódnicę:)-129, gruby wełniany rozpinany sweter-129, bluzkę w paski bawełniano-wełnianą- 129 i jeszcze bezową bluzkę z jakiejś mieszanki jedwabnej za 99 :) Moja mama kupiła też 2 bluzki.. po raz pierwszy wychodziłam ze sklepu z taką ilością ciuchów, ale chyba warto, bo ceny znacznie niższe niż normalnie a jakość solar z reguły miał dobrą:) acha, i dużo rzeczy w rozmiarze s było, to też ważne:)
      • emila40 Re: solar 04.01.07, 07:33
        Wczoraj byłam w Solarze na mojej prowincji i przeceny dopiero się zaczynają, są
        niewielkie jakieś 20% i jeszcze nie na wszystkie rzeczy i raczej mało jest
        rozmiarów S, najwięcej M i L. Ale upatrzyłam piękną czarną spódnicę układaną z
        tasiemką w pasie, taka jakby bombka na dole, czy któraś z Was mierzyła ją, jak
        się w niej wygląda, czy nie pogrubia?
        • sophie999 Re: solar 04.01.07, 11:51
          oj, tą spódnicą zachwycała się moja mama, nawet namawiała mnie na nią, ale to zdecydowanie nie mój krój. No i minus jest taki, że nie była przeceniona:( Bardzo dużo rzeczy w sklepie było przecenione znacznie, ale akurat te suknie i spódnice sylwestrowo-karnawałowe nie, i pewnie jeszcze jakiś czas nie będą..ale pod koniec stycznia może:)
        • delicja11 Re: solar 05.01.07, 09:30
          po nalożeniu nie wygląda juz tak fajnie jak na wieszaku, wiem bo mierzyłam ,
          nosze rozm.s .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka