mamaagaforever 11.01.07, 12:46 jeansy to podstawa kazdej szafy-jakiej firmy najlepiej na was leżą?opiszcie przy okazji swoją figurkę:) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stara_dominikowa Re: ulubione jeansy 11.01.07, 12:53 od wielu lat levi's. w każdych innych coś mi nie gra. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagaforever Re: ulubione jeansy 11.01.07, 13:04 a jaki model?no i jaka figurka??:))) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_dominikowa Re: ulubione jeansy 12.01.07, 09:22 kiedyś 501 ostatnio 1529 bootcut, klasyczne proste, niski stan. szczupła, 171 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ulubione jeansy 11.01.07, 13:18 fishbone :) figura chyba raczej chlopieca (plaska pupa i niewielka roznica talia-biodra) niz kobieca, ale nie bardzo szczupla lubie spodnie za dlugie... nogawki musza dotykac ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: ulubione jeansy 11.01.07, 13:53 foamclene napisała: ale nie bardzo szczupla > foam nie zapominaj że widziałyśmy twoje zdjęcia! ps. zaglądałaś ostatnio do wizytówki? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: ulubione jeansy 11.01.07, 18:38 moja waga zmienia sie jak pogoda :) teraz jestem grubsza przynajmnie o 3 kg a jeansy sa wypelnione po brzegiiiii... :) wlazlam "do" tej wizytowki dla mnie obsluga tego to czarna magia... nei wiedzialam ze ma to takie mozliwosci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cadenza Re: ulubione jeansy 11.01.07, 13:35 ja uwielebiam diesla! uwazam ze leza dobrze na wiekszosci figur poza tym pepe jeans, river island i moj ostani faworyt fornarina pare niezlych i tanich par kupilam w bershka mam srednia figure, jestem szczupla ale mam szerokie biodra: Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: ulubione jeansy 11.01.07, 13:39 Diesel i Lee leza na mnie najlepiej Diesel Liv lub Keate (rurki) nosze chyba najczesciej na zmiane z Lee Norma (skinny leg) Figura chlopieca - niewielka roznica pomiedzy biodrami a talia, szczupla, 1.64 wzrostu, rozmiar dzinsow 26"-27"/32"w zaleznosci od modelu Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:06 tez jestem fanka diesli i lee bo tez mam budowe chlopieco sportowa: waskie biodra niewieka roznica miedzy biodrami a talia. Jestem niska,szczupla ale nie chuda. Przewaznie wybieram rozmiar 28 dlugosc miedzy 30 a 32 :) Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: ulubione jeansy 11.01.07, 13:59 dobrze leży na mnie większość Lee i wranglerów, jestem chyba dość szczupła, ale o kobiecych kształtach (60-89) Innych firm wiecznie odstają z tyłu - dobre w biodrach, ale wyżej za luźne. Ostatnio jakimś cudem jeden model esprit pasował, może dlatego, że kończył się na biodrach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:00 vaguehue napisała: > dobrze leży na mnie większość Lee i wranglerów rozmiar 27/31 Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:02 170 cm, wąska talia, wystający tyłek, rozmiar 27, czasem 26 - najlepiej wyglądam w dieslach (lowky i liv) i miss sixty (większość modeli). Pepe jeans super na mnie leżą w sklepie, ale później się rozciągają :( Ogólnie najlepiej wyglądam w rurkach biodrówkach, bo niestety te z wyższą talią na ogół odstają mi w pasie, ale nie ustaję w poszukiwaniach idealnej pary:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:03 Aha, no i moje dżinsy muszą mieć chociaż niewielką domieszkę strechu. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:15 Od wczoraj rurki Cubusa P. Z innych Miss Sixty ,Ruby. Wzrost 170 waga 50kg,figura chłopięca. Koniecznie muszę mieć boidrówki bo skracają mi optycznie nogi a tyłekrobi sie bardziej zaokrąglony. Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:16 sorry za ten bełkot na końcu/literówki. Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:18 prawie co miesiac kupuje nowa pare, tak ze trudno powiedziec ktore sa ulubione. moze tak, ze ostatnio nosze dolce&gabbana kroj skinny, rozmiar 26 ja: szczupla, wzrost 173, kragly tylek ; Odpowiedz Link Zgłoś
czarna1232 Re: ulubione jeansy 11.01.07, 14:25 Ja lubie takie jak na zdjeciu, i po dlugich poszukiwaniach (levis 501 nie spelnily moich oczekiwan) znalazlam w river island idealne. img132.imageshack.us/my.php?image=spodzienmo4.png Odpowiedz Link Zgłoś
h.e.r.m.i.o.n.a Re: ulubione jeansy 11.01.07, 18:20 Moje ulubione to Lee i ostatnio znalazłam świetne Diverse. Mam nieszczególną figurę. 67 talia, 96 biodra więc znalezienie czegoś co nie odstaję mi w biodrach (pomijam pozycję siedzącą, chodzi mi o stojącą) jest prawie niemożliwe. NIe schudnę też w tyłku bo waże 54 kg przy 170 cm wzrostu, a gabaryty mam niestety po mamie:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: ulubione jeansy 11.01.07, 23:42 Jestem wysoka i szczupla, ale mam kobieca figure z raczej pelnymi biodrami. Dobrze wygladam w Lucky, Levisach, ostatnio zachwycilam sie Review. Odpowiedz Link Zgłoś
colleen83 Re: ulubione jeansy 12.01.07, 11:23 Ja od jakiegos czasu nosze glownie Lee. Najbardziej lubie Leola i Desoto, dlatego mam je w kilku opcjach (inny kolor dzinsow, detale). Kiedys mialam swoje ulubione wranglery, ale pozniej nie moglam nic dla siebie znalezc tej firmy. Teraz jako, ze jestem na etapie poszukiwania dzinsow przymierzam i przymierzam i ostatnio spodobal mi sie model Eve. Chyba kupie. Jeszcze kiedys nosilam Red Star. Pozniej jednak jak chcialam kupic kolejne mieli same modele z nieodpowiadajaca mi stylistyka. Szkoda, bo tez fajnie lezaly. Teraz nie wiem, czy da sie je gdzies kupic. Co do figury, to nigdy nie potrafilam rozroznic jaka mam, czy jablko, czy gruszka czy tuba... W pasie mam ok 64, a w biodrach jakies 90 (wzrost 164). Nie wiem dokladnie, bo ostatnio utylam z czego bylam nawet zadowolona. Tu jednak sie rzuca magia cyferek. Wczesniej nosilam rozm. 26 a z biodrowek 27 (ktore zreszta czasem na mnie wisialo. Teraz 27 lezy dobrze, ale np z Eve pasuje 28. Tez ladnie wyglada, ale ja oczywiscie od razu zaczelam sie zastanawiac czy aby nie powinnam schudnac. Co jest w tych cyferkach, ze one mi robia wode z mozgu. W koncu to ubrania sie powinno dopasowywac do siebie, a nie siebie do ubran. A teraz z innej beczki. Kilka razy chcialam sobie kupic Levisy. Podobno sa trwale, a poza tym widzialam, ze na dziewczynach wygladaja bardzo ladnie. Co przymierzam to cos mi odstaje w kroku. Tak jest z kazdym modelem. Robi sie takie jakby marszczenie. Drazni mnie to bo chyba glupio wyglada. Z niektorymi dzinsami innych firm jest podobnie. Wczoraj przymierzalam dzinsy z promodu i mialam takie samo wrazenie. Niby wszedzie ladnie lezaly, tylko to marszczenie w kroku sie robilo. Ma ktos ten sam problem? Odpowiedz Link Zgłoś