scayla 11.01.07, 20:34 img172.imageshack.us/my.php?image=v257547zk8.jpg wiem wiem wysokie a tak poza tym to co o nich sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jeriomina Re: Buty do oceny 11.01.07, 21:45 mogą fajnie wyglądać ale na pewno niewygodne...poza tym nie lubię tego typu odkrycia paluszków;-) Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Buty do oceny 11.01.07, 23:14 Bardzo fajne. Ale sama bym ich raczej nie zalozyla. Za wysokie... juz wiem co bedzie HITEM sezonu. "Spotkalam" je juz na kilku innych forach. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Buty do oceny 11.01.07, 23:31 buty są nieziemskie!chętnie bym w takich chodzila na codzien:P tylko obawiam sie ze najzwyczajniej na swiecie-nie umialabym albo bym sie za bardzo męczyla ...ale buty są swietne i seksowne Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 gdzie wy w tym chodzicie? 11.01.07, 23:39 wiele z Was podziwia tego typu buty, ale szczerze to gdzie nich pojsc? W domu w sypialni, o z kabaretkami moze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: gdzie wy w tym chodzicie? 11.01.07, 23:41 masz racje,ja tez nie wiem;)mozna na jakies przyjecie albo ...no wlasnie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 16:18 ja wszedzie nosze obuwie na wysokim obcasie... no moze poza wyprawami w tatry ;) zamszowe peep toe z powodzeniem nosze na spotkania sluzbowe... tam gdzie liczy sie moj wyglad bo bedzie on predyktorem tego czy bede w stanie wywiazac sie ze zlecenia... idac na spotkanie do klubu tez z powodzeniem moge zalozyc obcasy do jeansow... obiad z rodzina w restauracji - jak najbardziej peep toe na wysokim obcasie.. kino z chlopakiem... teatr z kolezanka... wlasciwie trudniej byloby mi wymienic okazje na ktore nie moge zalozyc wysokuch obcasow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:38 Peep toe w styczniu w Polsce? Jak śnieg spadnie to też się będą "wszędzie" nadawać? Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:39 his_girl napisała: > Peep toe w styczniu w Polsce? Jak śnieg spadnie to też się będą "wszędzie" > nadawać? Zawsze wszedzie chodzisz na piechote? zawsze mozna zmienic buty tuz przed impreza:) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:42 Wszędzie jeżdżę samochodem, ale butów tego typu nie założyłabym przy temp niższej niż 15 C. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:43 ja mam auto z ogrzewaniem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:44 Trudno polemizować z taką wypowiedzią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:40 no na wieczor nawet w styczniu kozakow nie zaloze... bylabym spalona na starcie na sluzbowej kolacji :) odpowiednie obuwie na odpowiednie okazje oczywiscie nikt nnie kaze strazakowi gasic pozaru w peep toe... jezeli ktos nie pracuje fizycznie i ma samochod :) z kierowca :) to chyba nie musi sie zmiszac do chodzenia w relaksach tylko dla tego zeby sie nie wyrozniac :) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:44 Oczywiście, że nie kozaki, ale dlaczego buty z odkrytymi palcami? Moja pierwsza praca - w dużej korporacji - dzień pierwszy - szkolenie ze stroju - "absolutnie nie nosi się do pracy butów z odkrytymi palcami"...ale to było kilka lat temu, więc może coś się zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:47 mysle ze to zalezy od tego czym sie zajmujemy ja nie moge sobie pozwolic na wyglad pracowniczki biura chocby ogromnej korporacji ;) bo nic bym nie zarobila :) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:51 Jasne. :) Pracownik agencji reklamowej niewiele by zdziałał w szarym garniturze i grzecznej niebieskiej koszuli. Wszystko zależy od tego, co wygląd ma przekazywać. :) Ale ja wciąż nie mogę się przekonać do peep toe w styczniu :) Chyba, że bym je założyła wyskoczywszy z kozaków 3 minuty przed imprezą :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:57 no ja ma ten komfort ze jestem sobie panem i wladca :) zle domyslam sie ze jezlei pracuje sie w firmie to nalezy sie dostosowac :) chociaz kilka lat pracowalam w wielkiej i cudownej firmie P&G bedac studentka i tak skutecznie opieralam sie biurowym zasadom :) mialam oczywiscie z tego tytulu neiprzyjemnosci... jestem nieprezystosowana do pracy w instytucji tak doskonale zorganizowanej ;) sztywne zasady byly chyba dla mnie niedoprzelkniecia... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 17:59 jak ja pisze bez skladu i ladu sama siebie nie rozumiem jak to czytam ;) wstyd mi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 18:11 Nie jest tak źle, zrozumiałam. :) Ja miałam praktyki letnie w P&G lata temu i wtedy strój tam był raczej casual. U mojego późniejszego pracodawcy był formal od poniedziałku do czwartku, w piątek niby semi-formal, ale to niewielka różnica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 18:18 moze bylysmy tam w tym samym okresie :) ja od jakiegos 1999 do 2002... chyba... i strasznie mi sie tam nie podobalo ;) mimo nawiazania kilku prawdziwych przyjazni... Odpowiedz Link Zgłoś
his_girl Re: gdzie wy w tym chodzicie? 13.01.07, 14:10 Ja troszkę później - w lecie 2003 w dziale CBD. Też mi się nie podobało, ale następna praca była jeszcze gorsza. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: gdzie wy w tym chodzicie? 12.01.07, 16:22 to chyba zalezy od stylu ubierania sie a takze od trybu zycia... sa kobiety, ktroe nie wyobrazaja sobie swojego iamge bez eleganckich butow na wysokim obcasie... kiedys kobiety noswily tylko takie buty... wygodne cihcobiegi i spodnie to wynalazk ostatnich czasow Odpowiedz Link Zgłoś
vaguehue Re: gdzie wy w tym chodzicie? 13.01.07, 12:26 ależ wszystko zależy od tego, co do nich założysz. Żakiet? Odkryta sukienka na imprezę? NIe mam problemu. A styczeń mamy ciepły, paluszki nie zmarzną. Osobiście mogłabym dorzucić obie wersje kolorystyczne do garderoby, niech ktoś mi tylko powie, cóż to za label. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Co to za marka? 12.01.07, 16:38 kto robi te buty? venezia ma teraz pododbne fasony zamszowe ale te ladniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Co to za marka? 12.01.07, 17:43 mnie się podobają choć na pewno nie obyło by się bez wypadku w moim przypadku :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: Co to za marka? 13.01.07, 19:28 autorka postu milczy, to odpowiem ja :) buty sa od Victoria's secret Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Buty do oceny 12.01.07, 18:48 Ja tez poprosze te brazowe. Kto jest producentem? Odpowiedz Link Zgłoś
ewusiaczek79 Re: Buty do oceny 12.01.07, 20:08 Powinny byc cale czarne...mniam mniam...klasyka, elegancja, seksapil:) Odpowiedz Link Zgłoś
twinnings Re: Buty do oceny 12.01.07, 20:50 Świetne buty, kupiłabym natychmiast obie wersje kolorystyczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Buty do oceny 13.01.07, 17:54 nie podobaja mi sie te kontrastowe wykonczenia. obcas natomiast tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Buty do oceny 13.01.07, 18:46 Misie bardzo :) Jestem krasnoludkiem naturalnje wielkosci i moda na te super wysokie obcasy bardzo wyjatkow mi pasuje. Sama zachorwolam na taki. Pol dnia dzisiaj spedzilam szukajac czegos w tym stylu ale nie ma, nie ma, nigdzie nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
mordeczka88 Re: Buty do oceny 13.01.07, 19:01 buty fajne owszem,ale obcas nie,nie i jeszcze raz nie!jak Wy chodzicie w czyms tak wysokim?co prawda jeszcze chodze do szkoły,wiec dużej praktyki nie mam,ale jak ponosze pare godzin wyoski obcas-czasem wypada-to mam ochote wyzwac sama siebie za założenie butów uśmiercajacych moje nogi;)sa niewygodne,trudno w nich sie spieszyć-grozi wypadkiem;)więc dla mnie problem nie do przeskoczenia,jak narazie:) Odpowiedz Link Zgłoś
tequilkuk Re: Buty do oceny 15.01.07, 16:27 mordeczka88 napisała: > buty fajne owszem,ale obcas nie,nie i jeszcze raz nie!jak Wy chodzicie w czyms > tak wysokim?co prawda jeszcze chodze do szkoły,wiec dużej praktyki nie mam,ale > jak ponosze pare godzin wyoski obcas-czasem wypada-to mam ochote wyzwac sama > siebie za założenie butów uśmiercajacych moje nogi;)sa niewygodne,trudno w nich > > sie spieszyć-grozi wypadkiem;)więc dla mnie problem nie do przeskoczenia,jak > narazie:) jej, przeciez to nie sa buty do scigania autobusu czy 3godzinnego shoppig-spree po miescie :) takich wysokich jeszcze nie umialam ale mam dwie pary wysokich szpilek ktore sa super wygodne i stabilne wiec mysle ze dam rade. czerwone i czarne pumps na platformie, plus jedne na koturnie (moze brazowe dla odmiany?) to top mojej wiosennej listy zakupowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: Okropne!!!!! 14.01.07, 15:30 od razu skojarzyły mi się ze złotymi bluzko - tunikami czy jak to zwą; Odpowiedz Link Zgłoś
tikula226 Re: Buty do oceny 15.01.07, 19:12 świetne buty, tylko z pewnością drogie, nie na kieszeń uczennicy :/ Odpowiedz Link Zgłoś