Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jaki katalog wyslkowy???

15.01.07, 21:58
    Hej! Znowy wysypaly sie nam katalogi wysylkowe (tym razem wiosna/lato). Trzeba
    przyznac, ze sa naprawde sympatyczne. Czy ktoras z was wie gdzie jest
    najlepsza jakosc??? I najmniej problemow ze zwrotem, w razie gdyby cos nie
    pasowalo...
    Obserwuj wątek
      • shimoniak Re: Jaki katalog wyslkowy??? 15.01.07, 22:09
        Czy ktos wie, czy mozna tka sukienke zamowic w Polsce???
        http://www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-Start;sid=9X_rZm5tTW-AZyvGGd7LpDs94u_4UMUB-KeP_t6BEQptRooYc19ACmO1hm0I_g==?BundlePage=17&CategoryName=sh1472299&dynPageSize=20&ListSize=20&isMorePage=true&ls=0&ProductID=GVN_AAABlcMAAAEP5jhNPPAB&ProductPage=0
      • hypnosa Re: Jaki katalog wyslkowy??? 15.01.07, 22:43
        Ja zamawiam w quelle i bon prix. W obydwu mialam zwroty i nie bylo problemow. W
        nowym Quellu tez juz zamowilam super butki. Mam nadzieje ze beda ok
        • shimoniak Re: Jaki katalog wyslkowy??? 15.01.07, 22:49
          A z rozmiarowka sa problemy, bo podobno niektore rzeczy sa o rozmiar wieksze?
          Czy OTTO jest w ogole u nas dostepne?
      • shimoniak Re: Jaki katalog wyslkowy??? 17.01.07, 22:04
        Na innym forum dowiedzialam sie ze polskie wydanie OTTO tez w tym sezonie bedzie
        :-). Nadal nie wiem gdzie go zamowic...Czy ktoras z was cos slyszala...?
      • yagiennka Re: Jaki katalog wyslkowy??? 17.01.07, 23:46
        Ja kupuję w Quelle i Neckermann. Bardzo sobie chwalę, kupuję już od lat. Zwroty
        robię bardzo rzadko, nie ma z nimi problemów tylko niestety kiedys mozna było
        wysłać paczkę za darmo (mieli umowe z pocztą) a teraz trzeba płacić samemu :/
        Mam masę ciuchów z tych firm, ostatnio zamówiłam 3 pary spodni do koazków, takie
        7/8 i 3/4, wszystkie super :)
        • brawurka75 Re: Jaki katalog wyslkowy??? 18.01.07, 09:14
          a jaka jakość w necermanie, bo mam chęć zamówić parę rzeczy z nowego katalogu
          wiosna-lato?? Jak z rozmiarówką? Nie polecam Bon Prixa i Mody Polskiej - szmaty,
          tragiczna jakość i dziwne rozmiary
          • yagiennka Re: Jaki katalog wyslkowy??? 18.01.07, 14:01
            Jakość taka sama jak w Quelle. Moim zdaniem dobra. Co do rozmiarów to sa o 1
            zawyżone, ja normalnie noszę 38 a u nich biorę 36.
      • koala_tralalala Re: Jaki katalog wyslkowy??? 18.01.07, 11:15
        Rany, jakie "problemy ze zwrotami"??? Unijne prawo gwarantuje kazdemu klientowi
        mozliwosc zwrotu towaru kupionego wysylkowo w ciagu 14 dni. I nie ma zmiluj sie
        dla sprzedawcy. Jesli ktos pisze cos innego to lamie prawo.
        • yagiennka Re: Jaki katalog wyslkowy??? 18.01.07, 19:52
          A jak złamie to co mu zrobisz?:) Bedziesz sie sądzić o 100 zł??
          • shimoniak Re: Jaki katalog wyslkowy??? 19.01.07, 08:22
            Akurat to jest mało prawdopodobne! Zwroty (było ich w sumie niewiele, to fakt)
            Ze zwrotami do tej pory nie miałam problemów (Neckermann, Schwab - najszybciej
            szło to wlaśnie w Schwabie - pieniążki były w mig na koncie!). Szczerze mówiąc
            więcej problemów miałam do tej pory z zakupami w zwykłaych sklepach, gdzie przy
            zwrocie zawsze stwarzają problemy i grymaszą!!!
      • lolitka84 Re: Jaki katalog wyslkowy??? 18.01.07, 11:37
        ja zamawiałam w SCHWABIE i ze zwrotem nie było żadnych problemów. Jakość super!
        A propos OTTO to katalog można zamawiać pod info@otto-polska.pl :) to ich
        pierwsze wydanie - też jestem ciekawa!
        • shimoniak Katalog OTTO??? 18.01.07, 12:38
          Super!!! Dzieki! A czy jest tez jakis numer telefonu? Bo strona jeszcze chyba
          nie działa???
          • lolitka84 Re: Katalog OTTO??? 18.01.07, 14:13
            jasne :)
            ja zamówiłam katalog pod numerem 061-657-00-00.
      • tweety_28 Re: Jaki katalog wyslkowy??? 18.01.07, 18:53
        Mam pytanie: weszłam na stronę quelle żeby zamówić katalog, wiem że jest on
        bezpłatny, ale kto pokrywa koszty przesyłki ja czy quelle?
        • magdiii Re: Jaki katalog wyslkowy??? 18.01.07, 20:07
          Katalogi sa bezpłatne. Ja zamawiałam już w Quelle, w neckermanie i w bon prix i
          sobie bardzo chwale, tylko ze wiadomo,że jezeli kupisz jakąs np. bluzke za 25
          zł, to nie bedzie to materiał pierwszej jakości. Pamietać tez trzeba zeby
          dokładnie sie zmierzyc,bo tak jak koleżanka powiedziała numery sa zawyzone!
          • dolores12 Re: Jaki katalog wyslkowy??? 19.01.07, 09:20
            Ja się zraziłam do kupowania w Quelle nie tyle z powodu jakosci co przez to, że
            czasem czekałam 6 tygodni na paczkę a zamiast niej przychodził list z
            wiadomością, że wybrany towar juz się im skończył w magazynie. Nigdy więcej!
      • kamila29091 Re: Jaki katalog wyslkowy??? 19.01.07, 14:27
        Quell i neckermann, otto i klingel
        • lenchen Re: Jaki katalog wyslkowy??? 20.01.07, 14:57
          Zamawialam z Otto bedac jeszcze w Niemczech i zawsze bylam zadowolona.
          Najbardziej lubie jednak SportScheck (sklep nalezy do grupy Otto, zamawiam
          najczesciej jednak przez katalog, bo sklepy maja niestety w Niemczech).
          Ciekawa jestem, czy w tym polskim katalogu Otto bedzie taki sam asortyment jak w
          niemieckim?
          • lolitka84 Re: Jaki katalog wyslkowy??? 22.01.07, 07:00
            Nie mam zielonego pojecia, co bedzie w katalogu. Pozostaje cierpliwie czekac :)I
            poki co wertowac te katalogi, ktore juz sie ukazaly...
            • shimoniak Co powiecie na to??? 24.01.07, 11:24
              www.otto.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Otto-OttoDe-Site/de_DE/-/EUR/OV_DisplayProductInformation-
              Start;sid=PwIbvz7NsiF0v3t6DCAxnyVh2xfLJ5WhMtqqnZh123edn2zSmkyw0zMVi7CSUw==?
              BundlePage=6&CategoryName=sh1497311&dynPageSize=15&ListSize=15&ls=0&ProductID=2M
              t_AAABRIUAAAEQ8ExNPD1r&ProductPage=0

Legginsy górą!!! :-)
              • lolitka84 Tatjana Patitz 29.01.07, 23:07
                Dopytalam sie o zawartosc i asortyment bedzie praktycznie ten sam, z tym ze
                katalog sam w sobie bedzie cienszy, jak to zreszta z polskimi edycjami
                bywa...grrrrrr!!!! Ale na polskiej okladce tez bedzie Tatjana Patitz!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka