Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

strój na egzamin + zdjęcia

18.01.07, 17:07
    musze sie ladnie ubrac niedlugo na egzamin,macie jakies propozycje? bo nie
    chce zeby bylo czarno-bialo i zwyczajnie
    chcialabym tez w miare Waszej mozliwosci zebyscie wklejaly zdjecia lub linki
    narazie ubzduralam sobie welniane szare spodnie i koszule wlozonaw nie + pas
    Obserwuj wątek
      • mpaulk Re: strój na egzamin + zdjęcia 18.01.07, 17:13
        niestety zadnego zdjecia nie mam pod reka, ale mam wrazenie, ze Twoj pomysl jest
        doskonaly. Nie ubzduralas sobie :D, to dobry zestaw na egzamin (tylko moze pasek
        nie powinien byc zbyt ekstrawagancki, a koszula przeswitujaca),
        pzdr,
        p.
      • perennou Re: strój na egzamin + zdjęcia 18.01.07, 17:26
        akurat mam otwarta stronę :)

images.asos.com/inv/G/8/41/141571/image4xl.jpg
        images.asos.com/inv/G/7/32/147933/image4xl.jpg
        www.asos.com/images/inv/F/8/43/119034/White/image1l.jpg
        • monika2022 pierwszy zestaw doskonały!!!!!!taki wlasnie chce 18.01.07, 18:18
      • lucy215 Re: strój na egzamin + zdjęcia 18.01.07, 19:11
        Jak idę na egzamin to już jednak nie zawracam sobie głowy strojem :) mam
        żelazny zestaw i denerwuje się juz tylko tym co mam w głowie.
        • lucy215 Re: strój na egzamin + zdjęcia 18.01.07, 19:11
          ale pierwszy b. mi się podoba :o)
      • koala1212 Re: strój na egzamin + zdjęcia 18.01.07, 22:32
        Pierwszy zestaw swietny, ale dla mnie drugi jest po prostu boski! Jaka szkoda,
        ze mam chude nogi i nie moge nosic czarnych rajstop, a z kozakami to juz nie to
        samo.
      • 18_lipcowa1 Re: strój na egzamin + zdjęcia 18.01.07, 22:43
        jak nie chce by na egzaminie bylo czarno biało czyli zwyczajnie zaloz bikini...
      • tiy Re: strój na egzamin + zdjęcia 19.01.07, 11:52
        Pierwszy zestaw ok, ten drugi, hm... To w zasadzie parodia grzecznego stroju
        studentki. Wyzywający.
      • 18_lipcowa1 a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajnie 19.01.07, 12:44
        na egzaminie???????
        Niezwyczajnie to można sie na balety ubrac albo jakąś imprezę, ale
        egzamin??????????
        • 18_lipcowa1 Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 12:45
          aha na marginesie, te stroje na zdjęciach są okropne, szczegolnie ten drugi.
          • dakota77 Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 12:47
            Moje pytanie do autorki watku brzmi raczej tak- jak wyobrazasz sobie "zwyczajny" stroj na egzamin, skoro welniane spodnie noszone z koszula maja byc az tak niezwyczajne? Stroj jak kazdy. A egzamin to faktycznie nie pora na proby wyrozniania sie.
            • 18_lipcowa1 Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 13:00
              dakota77 napisała:

> Moje pytanie do autorki watku brzmi raczej tak- jak wyobrazasz
              sobie "zwyczajny
              > " stroj na egzamin, skoro welniane spodnie noszone z koszula maja byc az tak
              ni
              > ezwyczajne? Stroj jak kazdy. A egzamin to faktycznie nie pora na proby
              wyroznia
              > nia sie.

No wlasnie dziwi mnie to że ktoś usiluje wyglądać jakos odstająco od wszystkich
              na egzaminie?
              Moze róż w takim razie? Albo pomarańcz? Mini ledwo za tyłek?
        • foamclene Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 12:57
          no chyba ze to egzamin na niezywczajnej uczelni, albo z niezywczajnego
          przedmiotu na ktorym wygladmusi isc w parze z preezntowanymi pogalami :)
          a moze profesore jest nadwyczajny i doceni nadzwyczajny imege
          • 18_lipcowa1 Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 13:01
            foamclene napisała:

> no chyba ze to egzamin na niezywczajnej uczelni, albo z niezywczajnego
            > przedmiotu na ktorym wygladmusi isc w parze z preezntowanymi pogalami :)
            > a moze profesore jest nadwyczajny i doceni nadzwyczajny imege

a jak profesor jest zwyczajny to moze byc problem z niezwyczajnym strojem...;-
            ))))))))
            • tiy Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 13:04
              Ludzie, a może ona po prostu prawko zdaje? ;)
              • foamclene Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 13:09
                o akurat na egzaminie na prawko lpiej nie wygladac za dobrze ;)
            • dakota77 Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 13:17
              18_lipcowa1 napisała:
              >
              >
              > a jak profesor jest zwyczajny to moze byc problem z niezwyczajnym strojem...;-
              > ))))))))

Tyle ze profesor zwyczajny to ten lepszy sort niz nadzwyczajny:)
        • sigmasigma Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 13:28
          Boze, jak mnie wkurzaja takie beznadziejne wypowiedzi. To mi sie kojarzy z
          kobieta, ktora caly dzien siedzi w oknie i wybalusza oczy na wszytko, co sie
          chociaz troche rozni od jej szaro-zielonego plaszcza i reklamowki, z ktora
          codziennie chodzi do spozywczego.
          To jest forum moda, jesli ktos tego nie rozumie, to niech sie chociaz tak nie
          rzuca.
          • dakota77 Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 13:32
            Ze niby my z ta reklamowka, tak? Ja uwazam, ze stroj wymyslony przez autorke watku jest jak najbardziej OK, tylko pojac nie moge, co w nim takiego innego, bo jak dla mnie to normalny stroj na egzamin.
            • monika2022 Re: a dlaczego zalezy Ci by wyglądać niezwyczajni 19.01.07, 19:50
              no a poza tym tem egzamin wymaga ode mnie innego stroju niz taki jak beda miec
              na sobie wszystkie dziewczyny naokolo i nie chce sie na sile wyrozniac jak ktos
              to "zgrabnie" ujął,i bynajmniej nie chodzi mi o mini!!!!!!!!bez przesady,a to
              ze ktos interesuje sie modą to chyba na tym forum nic strasznego,a dla mnie
              moda nie jest na 1 miejscu!o matko!

chociaz niektore mnie zrozumialy...
          • monika2022 jako autorka tego watku nie bede przepraszac 19.01.07, 19:48
            j.w
            chcialam tylko spytac,chodza glownie w czarnych kompletach i takie sa dla mnie
            zwyczajne
            czy cos sie stalo ze zapytalam
            mam wrazenie ze czasem ktos niepotrzebnie czepia sie kogos innego,a sprawa jest
            prosta: nie chcesz komentowac-nie komentuj
            • foamclene Re: jako autorka tego watku nie bede przepraszac 19.01.07, 19:50
              nie przejmuj sie...
              czasem, ktoras z nas ma gorszy dzien...
              ;)
      • rozczochrany_jelonek Re: strój na egzamin + zdjęcia 19.01.07, 19:53
        zostałem podstępnie zwabiony do tego wątku słowem "zdjęcia" w tytule , a tu
        gips :/
        • dakota77 Re: strój na egzamin + zdjęcia 19.01.07, 19:55
          Moniko, to co opisalas jest naprawde fajnym strojem na egzamin, mnie tylko zdzwilo to, ze napisalas, ze chcesz miec taki, by nie wygladac zwyczajnie i zaczelam sie zstanawiac, jak wyglada na twojej uczelni ten zwyczajny stroj, to twoja wersja spodnie welniane+plus koszula wydaly mi sie dosc typowe:)
          • monika2022 Re: strój na egzamin + zdjęcia 19.01.07, 20:00
            więc nie ma co krzyczec,kazdy tu pyta,kazdy cos swojego wymysla i po to mamy to
            forum
            moze sie dziwnie wyrazilam,ale dopiero bede kupowac i tę koszule i spodnie wiec
            tak sobie pytalam
            • dakota77 Re: strój na egzamin + zdjęcia 19.01.07, 20:01
              A kto krzyczy? To ty sie unosilas przed chwila.
              • monika2022 Re: strój na egzamin + zdjęcia 19.01.07, 20:08
                wcale nie ja,przeczytalam kilka postow i niemiło mi sie zrobilo poniewaz
                pytalam tylko o rade,nikomu tym nie szkodząc
                • dakota77 Re: strój na egzamin + zdjęcia 19.01.07, 20:09
                  A rada brzmi: spokojnie mozesz zalozyc takie rzeczy, o jakich pisalas. Tyle ze nic zadzwyczajnego w tym nie ma, na mojej uczelni to byl dosc normalny stroj na egzaminy:). Jak o mnie chodzi, koniec dyskusji:)
      • cioccolato_bianco Re: strój na egzamin + zdjęcia 20.01.07, 18:59
        kiedys na egzaminy, a teraz na rozne podobne okazje w zyciu po studiach ;)
        ubieram sie wygodnie. tj elegancko/galowo jesli wymaga tego sytuacja, ale tak
        zeby sie nie martwic czy spodnica sie nie przekrzywila, czy guziki zapiete, czy
        rozporek etc, zadne sztywne rzeczy blokujace ruchy, a i tak to rzecz wtorna co
        sie ma na sobie w takiej syt, mimo ze ponoc wg badan amerykanskich naukowcow ;)
        sukces w 80% zalezy od tego co mamy na sobie i jak wygladamy...
        • monika2022 cioccolato zgadzam się! 20.01.07, 19:57
          moj wykladowca-a zarazem ten wlasnie egzaminator sam nam nawet kiedys mowil ze
          nawet 90% zalezy od tego "jak się zaprezentujemy" i wiadomo o co mu
          chodzilo,zawsze milej obcuje sie z zadbaną ,ladnie ubraną( i stosownie!!)
          studentką:)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka