Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

metamorfoza??

30.01.07, 22:53
    Witam,
    mam juz prawie 19 lat. Moj styl ubierania jest raczej monotonny. Do szkoly
    zazwyczaj ubieram bluze z kapturem, dzinsy i adidasy..
    Chcialbym to zmienic. Chcialbym wygladac bardziej kobieco i elegancko. Jednak
    nie mam pojecia jak tej metamorfozy dokonać. Moze ktos moglby mi poradzic.
    Najlepiej byloby spotkac sie z jakims stylistą, ktory doradzilby mi jak ma
    sie ubierac. Ale u mnie w miescie nawet takiego nie ma.
    Obserwuj wątek
      • cudak_bozy Re: metamorfoza?? 30.01.07, 22:59
        i chcesz powiedziec, ze bedziesz chodzila w czyms kompletnie Ci
        nieodpowiadajacym tylko dlatego, bo jakis pazerny (jak kazdy) stylista tak Ci
        doradzi?
      • lalumek Re: metamorfoza?? 30.01.07, 23:07
        jeżeli masz taką możliwość, to wrzuć tutaj zdjęcia swoich ciuchów; w jakich
        zestwach chodzisz najczęściej, wtedy będzie łatwiej coś doradzić :)
        Natomiast co do zmian-jeśli chcesz wyglądać bardziej kobieco, przede wszystkim
        zrezygnuj z bluz z kapturem... one na prawdę są mało kobiece;) Do biegania, na
        spacer z psem, po domku-ok:) W innych przypadkach może zamiast bluzy
        założyłabyś sportowy żakiecik? Mały krok w stronę kobiecości;) Oczywiście nie
        mam na myśli urzędowych żakietów:P Takich młodzieżowych znajdziesz w sklepach
        całkiem sporo... :) Co do bluzek-najlepiej unikać nadruków z postaciami z
        kreskówek itp. bardzo popularny snoopy, hello kitty itp. zdecydowanie nie
        wygląda to elegancko i kobieco;) Następnie: spódnice. Same w sobie są niezwykle
        kobiece. Warto spróbować;) I Najważniejsze: dodatki. Osobiście uwielbiam duże
        korale i wszystko co drewniane. Zastanów się, co tobie najbardziej odpowiada i
        dodawaj to do swoich strojów :) Dzięki temu twój styl stanie się bardziej
        barwny i rozpoznawalny. Bardzo często kojarzymy osoby nie po ich ubraniach, ale
        po nietypowych, oryginalnych dodatkach;)
        Powodzenia! :)
      • tequilkuk Re: metamorfoza?? 31.01.07, 00:26
        IMHO scrapbook to najlepszy pomysl na dobrze dobrana przemyslana garderobe :)
        Ogladajac strony w internecie albo przegladajac magazyny o modzie wybierasz co
        ci sie podoba : wycinasz albo drukujesz a potem szukasz czegos podobnego w sklepie.
        tu masz przyklady:
        stylebytes.net/photos/fw-06-scraps/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka