giggles_giggles 04.02.07, 17:22 macie racje strasznie się roztyła www.pudelek.pl/artykul/2079/brodzik_jest_gruba/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lizavietta MASaKrA 04.02.07, 17:28 to straszne! Jak tak można się ubrać przy takiej figurze...:( ładna ta sukienka ale kompletnie niestosowna!!!!!!!!!!! To już lepiej żeby była w ciązy, czy ona nie ma lustra? Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 17:34 To jest ładna kobieta;-) NIE MASAKRA;-D Ja myślę ,że to jest wina bardzo niekorzystnego ujęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 17:34 wuszukiwarka nie gryzie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=650&w=55355275&a=55598893 Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 17:35 ona jest tak piekna, ze nawet te kg nie moga jej zaszkodzic Odpowiedz Link Zgłoś
rmaciej1985 Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 17:37 i z foam sie zgadzam, madra dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
giggles_giggles Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 17:51 ja mysle, że nawet chudsza nie była ładna... Zastanawia mnie jej fenomen Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 20:59 giggles_giggles napisała: > ja mysle, że nawet chudsza nie była ładna... > Zastanawia mnie jej fenomen Mnie też zastanawia. Oczywiście w szczuplejszej wersji wyglądała dużo lepiej, jest (była) ładna, wygląda sympatycznie, ale nie wiem co ma w sobie, że ludzie tak pieją na jej widok. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 23:54 przylaczam sie, tez nie wiem ;) ladny usmiech ma i grala w popularnych serialach.. ale co wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
tracy_whitney Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 05.02.07, 10:25 cioccolato_bianco napisała: > przylaczam sie, tez nie wiem ;) > ladny usmiech ma i grala w popularnych serialach.. ale co wiecej? A kiedys dawno temu ;) kiedy jeszcze była bardzo ciemną brunetkę, prowadziła program o jakims gotowaniu, przez trzech facetów (konkurs?) Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 17:44 Zartujesz, prawda? uroda do kilogramów ma się w tym wypadku słabo.... Odpowiedz Link Zgłoś
valentina23 Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 17:52 dla mnie asia to piekna kobieta.fakt, ze troche jej sie przybralo na wadze i stroj nietrafnie dobrany, ale jak dla mnie nadal jest numerem jeden wsrod polskich aktorek. Odpowiedz Link Zgłoś
piwnooka_81 Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 18:14 a mnie sie podoba :)) Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 20:56 Juz bylo, ale Aska w kazdej wersji jest ladna, a pudelek bywa zlosliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 23:39 Mnie sie ona nie podoba, ale nie rozumiem takie podniecania sie paroma kilo wiecej. Dla mnie ona W OGOLE tu grubo nie wyglada, cycata jest i tyle. Pozazdroscic takich ksztaltow. Odpowiedz Link Zgłoś
spragnienie Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 21:01 Dziewczyny, ale kapie Wam z pyska jad. Oklagly brzuch????????? Piekne piersi,ladna twarz,mysle,ze wiekszkosc facetow mialaby odmienne zdanie. czemus kobitki sa takie jadowite ???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 21:04 Ło matko, są różne gusta, to że coś się komuś nie podoba nie znaczy, że danej osobie "kapie z pyska jad". Tylko plis, nie zaczynajmy dyskusji o "pełnych" kształtach, szczupłych sylwetkach, przewadze jednych nad drugimi oraz o tym co rzekomo podoba się facetom. Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 21:13 A ja wiem swoje:-) Brodzikowa pewnie niebawem będzie uczestniczyła w kampanii jakiś cudownych leków na odchudzanie... po to właśnie obiecnie afiszuje się tą figurą..bo przecież mogła wybrać inny krój sukienki..lustro napewno ma... Oczywiście schudnie..jakaś dobrana dieta i ruch...a co firma sobie zarobi to zarobi...po reklamie farby na włosy czas na tabletki odchudzające... przecież wiosna idzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 21:16 Jest atrakcyjną kobietą,ale akurat w tej złotej kiecce wygląda bardzo niekorzystnie.Krój sukienki niestety dobrany nie do jej figury. Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 05.02.07, 10:42 i fryzura niedobrana i jeszcze ten zegarek z innej bajki ale do figury nic nie mam, nie jest gruba,jest kobieca Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 23:37 Ale mnie to bawi. Chociaz wlasciwie powinno smucic. Bo wedlug moich kryteriow Brodzikowa wcale gruba nie jest, wyglada jak normalna, zdrowa kobieta z kraglosciami. Tez mi cos, takie halo robic dlatego, ze ktos z rozmiaru 36 wskoczyl w 38 (bo na tyle ona mi tu wyglada), gora 40 (a rozmiar 40 to nie jest dla mnie synonim slowa "gruba"). Przykro sie robi czytajac takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
gondra Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 05.02.07, 12:39 Jak dla mnie to Brodzik wygląda na rozmiar 42. I tak - jest gruba. Nie bardzo gruba, nie otyła, ale gruba. Od razu widać, że ma ładnych pare kilo nadwagi. Mnie bawi nazywanie bab z nadwagą normalnymi kobietami o kobiecych kształtach, ale się poczucie estetyki poprzestawiało ostatnimi czasy. Krągłości to ma Lopez czy Belluci - krągłe kształty i wysportowane jędrne ciała, a nie tłuszcz na brzuchu i w paru innych miejscach. Opamiętajcie się z tym wpadaniem w ekstaze nad nadwagą. Wiem, ze w ten sposób łatwo sie dowartościowac, bo jak Brodzik jest zgrabna to już chyba każdy jest, ale chyba nie o to chodzi. Ja też mam skłonności do tycia, ale wolę wziąć się za siebie, poćwiczyć, nie objadać się i dzięki temu wyglądać ok, a nie wmawiać sobie, że nadwaga = szczyt zgrabności. Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 05.02.07, 14:47 Sama nosze 34/36, ale ja naprawde uwazam, ze Brodzik nie wyglada tu gruba. Ot, zwyczajnie, zle dobrana kreacja, ktora ja troche pogrubia i zdjecie zrobione tak, zeby pokazac to, co trzeba. Janie mialabym nic przeciwko, zeby wygladac tak, jak ona, ma zupelnie normalna, zdrowa figure. Odpowiedz Link Zgłoś
siog Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 04.02.07, 23:50 jakos nie moge sie do niej przekonac... nigdy mi sie nie podobala ani chuda ani gruba...tez nie rozumiem tych zachwytow nad nia. no i ciagle te brwi tak nie pasujace do koloru wlosow... Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 05.02.07, 10:00 giggles_giggles napisała: > macie racje strasznie się roztyła strasznie to byla "utyta" mama gilberta w popularnym filmie. j. brodzik jest fajna, taka tlusciutka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marisa_tomei Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 05.02.07, 12:42 Ty giggles oczywiscie jestes zajebista zgrabna laska. Co za kołtuństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.09 co Ty tak atakujesz wszystkich? 05.02.07, 15:09 tu Brodzik, tam Sienna, :/ a ta sukienka juz byla Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 05.02.07, 15:09 mi sie brodzik podoba. pewnie, nie jest oszalamiajaca, idealna pieknoscia, ale to bardzo zgrabna i ladna babka nawet z dodatkowymi kilogramami. sprawia szalenie sympatyczne wrazenie. oczywista, moge sie mylic, bo nie znam jej, niemniej jednak wrazenie - pozytywne. moglabym z nia strzelic kielicha ;). Odpowiedz Link Zgłoś
wenusss a taka chuda była :) 07.02.07, 13:35 www.aaanews.pl/index.php?sid=&o=opis&a=&r=2&f=5338&s=11 :) www.aaanews.pl/index.php?sid=&o=opis&a=&r=2&f=3999&s=13 Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: a taka chuda była :) 07.02.07, 23:36 A wiecie może jakiej firmy jest ta sukienka? bo bardzo mi sie pdodba Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: a taka chuda była :) 08.02.07, 02:02 to zdjęcie jest z okresu jak była chuda, czyli jakiś czas temu, więc teraz będzie Ci trudno kupić identyczną sukienkę Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a taka chuda była :) 08.02.07, 01:59 na tych chudych zdjeciach wyglada gorzej niz z kilogramami Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: a taka chuda była :) 08.02.07, 02:09 eee...chodziło mi o tą złotą sukienke, na której jest gruba :) Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: a taka chuda była :) 08.02.07, 10:58 wyglada gorzej niz teraz jak jest gruba. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: a taka chuda była :) 10.02.07, 17:41 W wersji szczupłej, młodszej i z ciemnymi włosami wygląda ślicznie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Świetnie wygląda, jak zawsze. 08.02.07, 10:24 Tylko z tym dekoltem przesadziła. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: Świetnie wygląda, jak zawsze. 08.02.07, 10:27 a kto to? a Wanna tez jest? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 08.02.07, 10:45 ja też uważam że jest gruba. Powinna się ubierać wq ciemniejsze kolory albo przynajmniej mniej obcisłe ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 08.02.07, 10:47 Po co wchodzicie na pudelka? Dowartościowywać się. Asia Brodzik chuda czy gruba ma śliczną buzię. Mówcie o modzie, wyrażajcie opinie o ubraniach nie osobach! Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 08.02.07, 12:00 Rozmiar Brodzikowej to 42. Chyba trochę za duży. Wygląda okropnie w tej sukience, jedynie piersi są ok. Strasznie się roztyła. Jakby się ubrała w strój kąpielowy - to... . Uroda jej jest nijaka. Nie zwraca uwagi na siebie. Nie jest ciepłą, interesującą osobą. Zwykła aktorka. Nie wiem co ludzie w niej widzą.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 08.02.07, 14:39 JA pitole ale z was zazdrośnice,dziewczyna dobrze czuje się w swoim ciele i tyle. Większość z was ma 2x większą dupe i co też jesteście takie krytyczne wobec siebie?? Ona ma piękną twarz i osobowość i to was w tym wszystkim wkurza? Współczuje zazdrośnice. O i kto tu się wypowiada zetrzy..znawczyni mody i gustu...kobieto abyś ty w połowie taka jak ona wyglądała, to możesz krytykować. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: tu Brodzikowa też się nieżle ubrała: 08.02.07, 23:15 aaagatkaaa napisała: > JA pitole ale z was zazdrośnice,dziewczyna dobrze czuje się w swoim ciele i > tyle. Większość z was ma 2x większą dupe i co też jesteście takie krytyczne > wobec siebie?? Ona ma piękną twarz i osobowość i to was w tym wszystkim wkurza? > Współczuje zazdrośnice. > O i kto tu się wypowiada zetrzy..znawczyni mody i gustu...kobieto abyś ty w > połowie taka jak ona wyglądała, to możesz krytykować. to co trollu zazdroscisz mi? bo sama twierdzisz, ze krytykowac mozna wylacznie z zazdrosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
giggles_giggles kwintesencja 08.02.07, 23:06 no właśnie-> brodzik nosi 42, uwazam ze to skandal, ze kobieta , uwazana za czołową polską aktorke, to leń co nawet nad dieta nie moze popracowac Np Cielecka jest brzydka, ale chociaz szczupła, a Brodzikowa, to nie dosc ze brzydka ale i GRUBA Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: kwintesencja 09.02.07, 00:54 Ta zettrzy jest ci czego zazdrościć tych kolorowych ubrań nie wiadomo skąd i tej cudenej fryzury i wyglądu 50latki tylko pomarzyć. A zapomniałabym beszczelności i obrażania wszystkich do okoła. PS. nie obrażam innych tylko i wyłącznie Ciebie tak nie znosze Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: kwintesencja 09.02.07, 01:13 jej, co za osobiste wyznanie... wylacznie mnie? widzisz, ja mam charyzme, dlatego wzbudzam takie silne uczucia ;P fakt ze obrazasz wszystkich dookola, dlatego tak czesto trafiasz na osla lawke Odpowiedz Link Zgłoś
aaagatkaaa Re: kwintesencja 09.02.07, 13:03 Wiesz o tym czy ktoś ma charyzmę czy nie, mogą tylko powiedzieć ludzie z zewnątrz, a ja jakoś nie widze abyś oddziaływała sugestywnie na tłum, wręcz przeciwnie, śadze, że wiele osób Cię nie znosi. Jeśli ty uważasz, że masz charyzmę, to w dodatku, że jesteś bardzo niegrzeczną osobą, to jeszcze co mnie strasznie dziwi, masz wysokie mniemanie o sobie, niepokrywające się z tym jaka naprawdę jesteś. Kilka razy czytałam twoje wypowiedzi, widziałam twoje zdjęcia i stwierdzam, że musisz mieć strasznie smutne życie skoro jesteś tak zgryźliwą osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
olgaaa1 Re: kwintesencja 09.02.07, 13:05 Doskonale to ujełaś Agatko. Ona ma charyzmę, to się uśmiałam :) Odpowiedz Link Zgłoś