madziulkak 08.02.07, 21:08 czy podobają się Wam te paski? img178.imageshack.us/my.php?image=p2070021wp4.jpg Czy nosicie paski? Traktujecie jako ozdobę, czy konieczność? Jakiś taki grad pytań mi się posypał..:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: paski do spodni 08.02.07, 21:23 nosze, bardziej jako ozdobe, ale i jako koniecznosc... zalezy do czego. a paski na zdjeciu nie w moim typie sa wybitnie Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: paski do spodni 08.02.07, 21:28 prawie zawszę noszę pasek ale są to prawie wyłącznie skórzane paski, a sztuczna skóra zupełnie odpada. te na zdjęciu są okropne, środkowy chyba nawet był za darmo z jakąś gazetą? jeśli już musiałabym któryś wybrać to drugi od lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: paski do spodni 08.02.07, 21:31 Nosze. Koniecznosc. I przyjemnosc;) Te na zdjeciu nie podobaja mi sie wcale..jesli ktorys mialabym miec to drugi od lewej, ale obawiam sie ze nie ubralabym go i tak:/ Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: paski do spodni 08.02.07, 21:34 nosze do biodrowek spodni,jako dodatek nie jako koniecznosc chociaz roznie bywa;) raczej bardziej delikatne niz te na zdjeciu chociaz ten drugi mi sie podoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
madziulkak Re: paski do spodni 08.02.07, 21:37 dzieki za opinie. turkusowy pasek ma w sobie prawdziwe kamyki, kiedys podobne dawali do jakiejś gazety :)- ale tylko podobne~! Odpowiedz Link Zgłoś
ayame-san Re: paski do spodni 08.02.07, 21:41 wcale mi one nie wygladaja na prawdziwe, ale moge sie mylic... nosze zwykły skórzany pasek z konieczności i tylko do jednych spodni. ale nie lubię go, ani żadnych innych też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
farelkaa Re: paski do spodni 08.02.07, 21:56 Noszę. przyjemna konieczność :) paski ok, z wyjątkiem tego białego i tego ostatniego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: paski do spodni 08.02.07, 22:06 Nie cierpię jak mam spodnie a nie mam do nich paska ;( Dla mnie spodnie + pasek to konieczność. Bardzo lubię paski ;) W ogóle lubię dodatki. To one nadają charakter ubraniom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: paski do spodni 08.02.07, 23:33 polubiłam, noszę juz nie tylko z konieczności z zalinkowanego zdjęcia podobają mi się dwa pierwsze. białego nie założyłabym, nawet gdybym musiała trzymać cały dzień ręce w kieszeniach, co by mi spodnie z tyłka nie zleciały:) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: paski do spodni 08.02.07, 23:40 Te paski nie sa w moim guscie, tego z gigntycznym logo za nic bym nie zalozyla:). Ale ogolnie paski lubie i traktuje jako ozdobe, nie koniecznosc. Nosze paski i w talii, i na biodrach, zaleznie od stroju. Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: paski do spodni 08.02.07, 23:47 Ja generalnie paskow nie cierpie. Nosze jak mi spodnie z tylka spadaja, ale podobaja mi sie u innych, wiec probuje sie przekonac, ale na razie kiepsko mi idzie :-) Te na zdjeciach nie w moim stylu, a tego z wielkim logo bym za nic nie zalozyla! Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: paski do spodni 09.02.07, 00:18 nosze, ale nie do spodni, tylko do letnich szmizjerek, bo ich bez paska nosic sie nie da te na zdjeciu sa calkiem oke, co nie znaczy ze w moim typie, ale przeciez nie musi mi sie podobac tylko to co sama bym zalozyla, prawda? ozdoba czy koniecznosc - jedno i drugie; ozdobna koniecznosc Odpowiedz Link Zgłoś
hifinadiiii Re: paski do spodni 09.02.07, 00:40 paski lubie nosic (ale mam ich niestety bardzo malo:() ladni wygladaja w polaczeniu z biodrowkami:), te na zdjeciu mi sie bardzo nie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś