mef8 09.02.07, 15:25 img156.imageshack.us/my.php?image=img1745jpgprzyccw7.jpg wiem, muszę popracować nad talią ;-) PS czy wy też tak macie z imageshackus ze zawsze jesteście 999,999 gosciem i gratulują wam wygranej???? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 15:34 Ladna sukienka i fajnie w niej wygladasz. Choc fakt, ze z talia bedziesz wygladasz jeszcze lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 15:39 Mam taką czarną:) Cholernie obłazi, strasznie się gniecie ale i tak ją lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 15:50 Bardzo ładna sukienka - podoba mi się i fason i kolor:) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 15:55 dzięki :-) chciałam sobie jeszcze kupić takie o to buty: img170.imageshack.us/my.php?image=butuf6.jpg ale nie bylo mojego rozmiaru :-( Odpowiedz Link Zgłoś
vintage7 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 17:36 jejku, skad sa te sliczne buty???? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 15:58 swietna sukienka! ile kosztowala jesli moge zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
angel_dust1 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 16:06 Ladna, lubie zolty kolor. Talie sie zrobi, a nogi tez niczego sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 16:21 poprawka linku z butami - te chcialam ale nie bylo: img401.imageshack.us/my.php?image=but2xx6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 16:23 to teraz mow skad buty, wlasnie szukam takich w kolorze nasyconej czerwieni mam w glowie wymarzone, ale od miesiac anie moge znalezc, wiec zaczynam wychodzic na margines ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 16:27 w Złotych Tarasach (byłam z rana, siedzę na urlopie to mogę sobie pozwolić na wycieczki o 10 rano do centrów handlowych) jest sklep Goertz (na poziomie 0, w pobliżu Hugo Boss). I właśnie tam - te drugie kosztowały 249 zl. niestety wyszły na pniu (jak mnie poinformowała jedna z pań), czego bardzo żałuję. właściwie to czuję, ze zachorowałam na te buty..... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 16:32 szkoda, ze ja nie tamtejsza, mieszkam na wsi z krowami za oknem jutro sie machne w miasto, cos podobnego widzialam z sacha w necie Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 16:36 ok, mozna jeszcze zamowic z netu, maja jeszcze moj rozmiar www.goertz-shop.de/index_de.htm Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 16:38 ja musialabym zmierzyc bo do szczęscia brakowało mi jakieś pół rozmiaru. obawiam się, że większe o cały rozmiar mogłby mi "kłapać" na nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 17:32 Sukienka bardzo ładna, tylko dekolt jakoś mi się nie podoba :))) Tzn. uważam, że ładniejszy byłby tu dekolt dopasowany, a nie taki fałdujący się. Ale to już moja osobista uraza do takich rzeczy. Za to kolor i krój dołu - super. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 17:35 dekolt generalnie to jest dopasowany - sfałdował się bo ja się "sfałdowałam" i jakoś skurczyłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 18:13 Kupiłam sobie identyczną sukienkę, uwielbiam taki fason z szerokim podkreślającym talię paskiem. PS. u mnie się nic nie fałduje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 19:23 mnie sie za bardzo nie podoba. chyba przez ten kolor, na zdjeciu jest zołty, moze w rzeczywistosci ladniejszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 19:32 sliczna sukienka umnie zielono-zolta ;) jezeli chodzi o talie to moich obserwacji wynika, ze te szerokie pasy w kolorze sukienek tylko potezaja... ja w swojej barazowej bez paska wygladam o niebo lepiej... jak zalozysz kontrastowy pasek pewnie bedziewygladal lepiej... moze nawet szeroka szafra na bardziej "wyjsciowo" by bylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 19:35 hmm....ja w tej mam talię osy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 19:40 bo Ty i bez niej masz talie osy :)))))))))))))))) ja mam niezbyt zarysowana i w tych paskach wygladam jak klocek ;) no chyba, ze sa innego koloru - do tej atlasowej poprosilam o egzemplarz z zastepczym paskiem - matowym i jest troche lepiej... i sie juz nie chwali ta talia, bo w depresje tylko innych wpedza i zaraz pojde pozrec te trzy rogaliki frnacuzkie co je chlopu kupilam... zamiast kolejnej tabletki blonnika ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 20:00 spapugowałam po tobie i kupilam chrom :)) niestety u mnie efekt jest odwrotny - jem wiecej niz "przed" chromem :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 20:20 a chrom plus? czy sam chrom? ja lykam chrom plus(chrom+blonnik w jednej tabletce) i dodatkowo na wielkiego gloda bio blonnik... po chromie nie powinny Ci smakowac slodycze :) janie mam chcicy, a jak juz jem to nie samkuja... a wogole to Ty wcale niemasz z czego sie odchudzac... :) no chyba, ze dla zdrowia zebow to robisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 20:21 sam chrom, a chcice na slodycze to mam taka jakiej dawno juz nie mialam, a to znaczy ze wiosna idzie :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 20:27 ja odstawilam narazie, wlos mi sienaglowie zjezyl jak zmierzylam obwod uda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zołta sukienka hm 13.02.07, 21:51 ja mam tak jak bagi ;) jak tylko zaaplikuje sobie jakies tabletki wspomagajace odchudzanie, chrom, blonnik, ocet jablkowy etc, to zaraz wiecej jem. takze na mnie to nie dziala... takze wole nie lykac zadnych bio CLA, ale za to liczyc kcal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zołta sukienka hm 09.02.07, 19:40 zazdroszczę ;-) ja na zimę przybrałam nieco - a niefortunnie najszybciej rosną mi tzw. boczki (lova handles ;-) i powodują powolny zanik talii... Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: Bardzo ładna sukienka i buty. 10.02.07, 05:06 A z twoją talią wszystko w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: zołta sukienka hm 10.02.07, 10:11 do tej sukienki to brakuje tylko opalenizny, talia ok; dziś Kinga R.ma podobną w dzien dobry tvn, ale taką beżową chyba z zary i też jej się lekko fałduje; do Gabi i Foam...........kochane a z czego Wy się odchudzacie?????Gabi ma figurę jak szczypiorek na wiosnę, Foam dawno nie widzialam, a ja zamierzam przyrastać, nie odchudzam się i basta, chociaż mi by się najbardziej przydało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zołta sukienka hm 13.02.07, 21:50 prawda jest taka, ze najczesciej odchudzaja sie szczupli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: zołta sukienka hm 13.02.07, 21:18 Sliczna ta sukienka. Tak sliczna, ze dzisiaj nawet sama ja kupiłam. I ze wzgledu na talie musialam wybrać rozmiar 40 :-( Góra do poprawki u krawcowej, bo zwyczajnie odstaje. I jeszcze taka droga biało-czarna nabyłam. No shopoholizm dosłownie ... A miałam wejsc tylko do Duka po biezniki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata6655 Re: zołta sukienka hm 13.02.07, 21:30 Sukienka bardzo ładna, a nad talią rzeczywiście przydałoby się troszkę popracować;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: zołta sukienka hm 13.02.07, 21:31 ja to bym chciała taką czerwoną jeszcze :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: zołta sukienka hm 13.02.07, 21:46 fajna sukienka i ladnie w niej wygladasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: zołta sukienka hm 13.02.07, 22:19 :-) dzięki. PS ja też nie wierzę w żadne błonniki, octy jabłkowe i inne otręby. u mnie niestety działa stara zasada MZ (najlepiej w wydaniu pt "jedz normalnie ale daruj sobie kolację"). Odpowiedz Link Zgłoś