foamclene 11.02.07, 23:09 co myslicie trencz jest z cieniutkiej nablyszczanej bawelny... taki troche wytertolony img518.imageshack.us/img518/4333/plaszczykmmpe5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:10 malo udane to foto :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:11 Na zdjceciu wyglada fajnie, ale mnie sie w ogole trencze podobaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:24 w elle marcowym jest lepsze foto i blizsze zeczywistosci... tu ta modelka taka chudzinka Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:26 Na ktorej stronie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:31 Znalazlam, str 106. Jak to jest z H&M to to dobre jakosciowo nie bedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:36 bardzo cienki, ale ladnie wykonczony... tkanina piekna, orginalna... gdyby nie metka, nie powiedizalabym, ze to HaM... blizsze lepszym egzemplarzom mango ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:37 Musze sie wybrac, pomacac ;) i sama sie przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:40 taki on letni wlasciwie cieniutenki ;) ale jest tez kilka grubszych modeli... najladniejszy czarny :) na wystawie w arkadii stoi Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 11.02.07, 23:51 fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: super n/t 12.02.07, 07:53 Na zdjęciu wygląda na szmatławy,kiepski gatunkowo,ale to byc może wina złej jakosci fotki,w rzeczywistosci może wygladać lepiej.Sam krój,fason jest super,mam prawie identyczny czarny,tez z lekko połyskujacej tkaniny,w b delikatne prażki. Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 14:00 foam a z jakiego on jest działu divided czy damskiego? szukałam go we wrocławiu i nic o nim nie wiedzą w h&m.....dziwna sprawa z tym naszym wrocławskim H&M Odpowiedz Link Zgłoś
krabe Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 14:06 juz dzwoniłam do H&M te płaszcze ma tylko warszawa gdańsk i kraków a do takiej prowincji jak wrocław nie dotrą....trudno Przynajmniej nie wydam kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 14:09 wiem, ze jest problem ja musialam rezerwowac sa wyjatkowe jak na HaMa czyli limitowane ;) w rzeczywistosci wygladaja pieknie... jak za 199 zl... Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 16:50 Fajny, ale chyba az tak swiecaco jak na tym zdjeciu on nie wyglada ? Druga sprawa - smiechu warte z tymi plaszczami, maja byc na caly kraj tylko w dwoch miastach ? Wspolczuje normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 22:35 dziwny jest raz swieci raz nie ;) tak sobie mysle, zeby gowykrochmalic zeby tak sterczal smiesznie tak z dastepnoscia jest slabo... nawet w arkadii nie mieli tylko centrum... niby powinny byc ale tylko w necie mozna je poogladac... czlowiek zanim cos kupi to musi obdzwonic wszytskie salony... oczywiscie najmniejsze bylo rozmiaru 36 wielkie 36 :) Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 17:17 super, jak kupisz daj fotki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 17:43 wg mnie wygląda bardzo ciekawie-lubie małą dawkę futuryzmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luciferia Re: Plaszczyk do uszczelniania okien ;) 12.02.07, 18:32 Bardzo ładny, bo ja ogólnie też bardzo trencze lubię :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 13.02.07, 23:30 trencz H&M 1 trencz H&M 2 trencz H&M 3 Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 00:04 prawdziwy kolor widac na zjeciach z Elle Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 01:21 fajny...az zaluje ze u mnie w miescie nie ma H&M! Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 09:25 Kurczę a mi kompletnie odbiło na punkcie "plastikowego" zielonego płaszcza z H&M, który jest w ostatnim TS... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 09:32 w TS swietnie wyglada ;) ale wHaMie nie widzialam dlugiego... tylko kurteczke... ale jest sporo zielonych ciuchow... siwetne aksamitne zielone sukienki...wlasnie w klimacie tego zielonego plaszczyka Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 10:13 Szkoda ze nie zrobilas zdjecia plaszcza na sobie. Na krzesle to nie to samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 10:52 jak zestawie z sukienka i butami ze spodnica wrzuce foty :) kurtki z tylu takze... musze poczekacna lepsze warunki osiwetleniowe chlopu sie rece trzesa na dlugich czsach jakmnie fotografuje Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 11:00 foamclene napisała: > jak zestawie z sukienka i butami > ze spodnica > wrzuce foty :) > kurtki z tylu takze... to czekamy, a naprawdę tak trudno kupić ten płaszcz?, zawsze to co trudno dostępne tak kusi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 14.02.07, 11:34 byly tylko w centrum, (jak wychodzilam byly jeszczedwa ;) 36 zesladami dlugopisu niestety i 38 -alesa duze) ...moze jeszcze sie gdzies pojawia Odpowiedz Link Zgłoś
bianca07 Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 07.03.07, 14:32 czy sa jeszcze te plaszczyki w H&M? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 07.03.07, 21:51 zadzwon na marszalkowska bylam w sobote ale szczerze sie przyznam, ze nie widzialm ich... moze przewieszone... Odpowiedz Link Zgłoś
bianca07 Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 08.03.07, 07:36 dzwoniłam i nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Plaszczyki H&M swietnie pozuja ;) 08.03.07, 11:58 nie am co rozpaczac.. teraz tytyle pieknych palszczykow wisi... szukaj... nablyszczany ma tez zara (bardzo cieniuytki) matowe piekne w H&M od 22 marca bedzie ten madoodny dla H&M... na pewno zjandziejsz cos fajnego... Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Konwencja 08.03.07, 12:19 Bardziej niz straszliwy (wrecz grozny) plaszczyk niepokoi mnie sylwetka modelki. Czy w ramach konwencji horroru pod plaszczykiem sa tylko kosci? Odpowiedz Link Zgłoś