papunia805 15.02.07, 20:29 Czy uważacie że zakładnanie dopasowanego gorsetu bez ramiączek(oczywiście nie super sztywnego) na białą koszulę to dobry pomysł? Widziałam takie połączenie już parę razy i mi się podoba, a co Wy o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valentina23 Re: koszula+gorset 15.02.07, 20:30 bardzo mi sie podoba takie polaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: koszula+gorset 15.02.07, 20:34 ja mam taki gorset tweedowy do spodni i nosilam do niego wlasnie kosuzle Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: koszula+gorset 15.02.07, 23:42 na tak, choć zależy od gorsetu i od koszuli, ale w wersji idealnej bardzo mi się to podoba:). Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: koszula+gorset 16.02.07, 01:42 Cyndi Lauper tak sie nosila na estradzie, plus potrafila zalozyc na wierzch staroswiecki pas do ponczoch, pelen fruwajacych gumek, mnie sie specjalnie nie podoba - wole kamizelke Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: koszula+gorset 16.02.07, 10:03 lubię bo podkresla talię i biust i noszę;)głownie w wersji do pracy ale i po pracy czasami tez.zdarza mi się tez nosić czarną gorsetową sukienę na białą lub czerwoną koszulę. Odpowiedz Link Zgłoś