foamclene 21.02.07, 16:20 Blekitna na wage 1 blekitna na wage 2 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:22 Sukienusia dla 6-cio letniej dziewczynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:30 mam kolezanke, ktora latem nosi takie sukienki ma dwojke dzieci ;) ale faktycznie do mnie nie bardzo pasuje... pewnie nigdy jej nie zaloze :) jednak nie moglam sie oprzec... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:33 Ona jest sliczna, ale.... Wiem, ze czulabym sie w niej, jak mala dziewczynka. A bardzo tego nie lubie :) ps. tym bardziej, ze moja 6-letnia corka nosi takie sukienusie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:55 heh, sztuka.. wlasnie to samo napisalam, a teraz czytam twojego posta :D Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:23 Slodka, faktycznie na lata 50-te. Ta kokarda jest pod biustem? Zastanawiam sie,c zy to ciut nie za duzo- taen pasek z kokarda i potem pasek w talii? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:26 fajnie wyglada :) kokrada jest dpo biistem patrzylam bez paska tez fajnie wyglada lae pasek nie w kolorze sukienki wiec jakos mi nie pzreszkadza... jest bardzo dopasowana na gorze i w talii wrecz ciezko oddycham ;) troche jak do dojenia krowki na wsi... jak bede szla z banka po mleko bedzie jak w sam raz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:25 ja takiego szczęścia :) w lumpeksach nie mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:27 pisz nie podoba mi sie... w subtelny sposb mozna przekazac to samo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:28 załamałabym się :) gdyby moje rzeczy podobały się pewnym osobom na forum :))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:33 mam kolege, ktory opracowal pewna zasade zasiegania porad przed dokonaniem decyzji :) pytal niektorych znajomych jakie wybraliby auto, tylko po to zeby wyeliminowac pewne modele (twierdzil ze jezlei oni cois takiego wybrali to zle wrozy) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:28 No tak, zaslania biust i tylek, to faktycznie sie nie nadaje dla ciebie:-D Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Błekitna za 6 zeta ;) 22.02.07, 11:35 Też nie mam szczęścia w lumpeksach... próbowałam poszukać czegoś ładnego i wszystko jest albo za małe, albo z materiałów, których nie wolno mi nosić, albo i za małe, i z nieodpowiednich materiałów. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:29 chciałabym cię w niej zobaczyć foam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:30 Ja tez:). Najlepiej z ta banka na mleko:). Albo na motorze, o:). Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:31 :))))))))))))))))))))))))))))))) wygladam jak pasterka ;) jak chlop bedzie mial chwile to urzadzimy sesje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
vintage7 świetna 21.02.07, 16:31 ja uwazam ze jest swietna! jak bys wystawila ja na ang. ebayu to bys zarobiła fortune:))) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: świetna 21.02.07, 16:34 ona pochodzi chyba z jakiegos odrzuty ze sklepu retro miala metki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
vintage7 Re: świetna 21.02.07, 16:37 a gdzie sa takie lumpeksy zdardz nam tajemnice foam:))) na pewno nie u mnie w Poznaniu ... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:35 Foam, prosimy o zdjęcie na modelce! :) Bardzo mi się podoba ten fason, do tego tylko buty na płaskim obcasie i kapelusik... :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:38 myslalam o bialych tenisowkach ;) i konskim ogonie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:41 nessie-jp napisała: > Foam, prosimy o zdjęcie na modelce! :) > > Bardzo mi się podoba ten fason, do tego tylko buty na płaskim obcasie i > kapelusik... :) > Uhm, a do butkow na plaskim obcasie biale skarpeteczki/kolanowki i kokardki w warkoczykach. Nie, szczerze odradzam, to nie typ Foam :) Foamclene, nie jestes typem dzidzi piernik, ja Cie widze w piptolach i olowkowych sukienkach, trenczach itp, a nie w sukienkach ktore wygladaja jak kopie sukieneczek dla malych dziewczynek :) Sukienka ladna, owszem, ale dla infantylnej dziewczynki, a nie seksownej, dojrzalej kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:53 eeeeeee a czemu nie? Mody nie należy traktować ze smiertelną powagą. Najfajniej jest, kiedy sie nią człowiek bawi :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:56 Zabawa zabawą, ale.. po co po 30-tce udawać kilkuletnią dziewczynkę? Ale jak kto lubi :) I jesli chodzi o mnie-nie ma to nic wspolnego ze smiertelna powaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:06 > Foamclene, nie jestes typem dzidzi piernik, ja Cie widze w piptolach i > olowkowych sukienkach, trenczach itp, a nie w sukienkach ktore wygladaja jak > kopie sukieneczek dla malych dziewczynek :) A najlepiej niech sobie kobita kupi garsonkę, zrobi trwałą, założy złote kolczyki, złoty łańcuch, złoty pierścień i stanik typu namiot i zasiądzie w biurze :) Wtedy będzie wyglądać na swój wiek! Precz z dyktatem wieku. Nie zamierzam nosić garsonek. Wolę sukienki: content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/1/1a/200px-Hepburn_Sabrina.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:07 I musi jeszcze przytyc, prawda?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:08 No i po co ta nadinterpretacja i popadanie w skrajnosci? Nie mam zamiaru klocic sie o czyjas sukienke :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:09 A sukienka do ktorej dalas link bardzo ladna, kobieca. Nie ma nic wspolnego z kopia sukienki dla dziecka :) W tym przypadku jestem na tak. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:10 Pewnie, ze sliczna. Skoro to z Sabriny, to Givenchy, ech... A sukienki Foam nie nalezy traktowac na powaznie, sama przeciez napsiala, ze nie zamierza raczej jej nosic:). Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:12 Noooo, taką bym nie pogardziła :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:27 Ja myślę, że tę niebieską można by przy odrobinie dobrej woli 'uklasycznić' tak właśnie, żeby nie była dziecinna. Zgadzam się, że to raczej nie jest ubiór poważny i dęty :) ale na niedzielny piknik chyba można się tak ubrać! Precz z powagą! Precz z preczem! Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:29 Oczywiscie ze mozna, zakladajac np czerwone piptoly. Ae Twoja wersja byla zupelnie inna. Ty zaproponowalas stworzenie totalnego wizerunku dziewczynki. Precz z powaga, ale posmiewiska z siebie tez robic nie warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:39 > Precz z powaga, ale posmiewiska z siebie tez robic nie warto :) No nie no, ja chciałam "być jak Audrey", nie jak dziewczynka!! Może mi opis nie wyszełd. W każdym razie skarpeteczki i kokardki sobie wypraszam :) I zgadzam się, że przerysowany strój 'z przymrużeniem oka' może być tragedią... Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:30 gabi1234 napisała: > a w czym mnie widzisz ? :)) ja? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:38 Dobrze wygladasz w tym, co pokazujesz, wiec widze Cie w tym :)) Poza tym tez sie tak m.inn. "nosze" wiec odpowiada mi jak najbardziej :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 16:57 słodziutka :)))) Ja bym załozyła.... Jak nie bedziesz chodzić to sprzedaj Mi ;] Odpowiedz Link Zgłoś
hotally floa!!! 21.02.07, 16:58 czy Ty mieszkasz w tej samej podwarszawskiej miejscowości co Ja? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: floa!!! 21.02.07, 17:02 tak mi sie wydaje ;) czytalam naglowki gazet o miss trybun mudialu i tak napisali z jakiej miejscowosci pochodzi polka :) no i Dise na poczcie widuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: floa!!! 21.02.07, 17:06 fajnie to jest jak chcesz na 9 rano dojechac do wawy na wazne spotkanie ;) ale buduja nam obwodnice ;) moze i most bedzie jak ptaszyska wyemigruja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: floa!!! 21.02.07, 17:18 Ja na szczęście nie narzekam, bo nie mam prawka ;] a jak musze dojechac rano to tylko tylko pociągiem, bo przebić się przez te korki to masakra ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: floa!!! 21.02.07, 18:59 w liceum chodzilam do klasy z dwoma chlopakami z waszego miasta. oni to dopiero mieli fajne dojezdzac na plac bankowy codziennie na 8 rano przez 4 lata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: floa!!! 22.02.07, 01:11 jak ja jezdzilam do liceum tojeszcze nie bylo tak zle wyjezdzalam 7:15 z petli :) na 8:00... na studiach bylo juz gorzej... na 8 musialam wychodzic o 6:30 szyt przypadl napierwszelata pracy bez samochodu :) o 6: 00 na petli :) boze polowe mlodosci przejezdzilam autobusami :) Odpowiedz Link Zgłoś
disa NA jakiej poczcie???????????? 21.02.07, 18:10 Ty mnie widujesz i widujesz a sie nie odzywasz... bo sobie pomysle ze masz DISOMITOMANIE ;]P Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: NA jakiej poczcie???????????? 21.02.07, 18:12 wydalo sie ze znaczki na poczcie podbijasz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: NA jakiej poczcie???????????? 21.02.07, 18:13 QURDE JUZ WSZYSCY BEDA WIEDZIEC, ZE JESTEM POCZTOWYM LIZACZEM ZNACZKOW buauuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: NA jakiej poczcie???????????? 21.02.07, 18:43 a moze to ja znaczki podbijam na jagiellonskiej... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: NA jakiej poczcie???????????? 21.02.07, 20:17 ;> hmmmm to mam nadzieje ze bylam mila yhyhyhhyy Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:17 normalnie mi sie podoba:)))...az sie sama zdiwilam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:30 Zabawna (w dobrym znaczeniu tego słowa) i rzeczywiscie najlepiej ja widze z tenisowkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:36 mi tez sie podoba. a noszona z przymurzeniem oka bedzie fajna. i tez chcialabym zobaczyc zdjecie Foam w niej - zakladam sie, ze sukienka zyska sporo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 17:37 podoba mi się:) strasznie taka dziewczęca Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:01 Bardzo ładna sukienka, natomiast najkorzystniej będzie wyglądać z obcasami. I to klasycznymi szpilkami. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:06 sukienki fajne ;] sama osobiscie bym je UBRALA ;] powaznie jakies ciekawe dodatki i pelen lans niewinnosci (ale ja dziewcze z prowincji jestem i mimo iz krowy nie mialam stroj Heidi mnie fascynowal zawsze) ej....... czuje sie gorsza... ja tesciku nie mialam :( Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:14 Brzydka, ale idealna do sprzątania lub dla kury domowej w stylu lat 50.:) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:20 Sliczna. Taka urocza, dziewczeca. Ja bym nosila (gdybym dobrze wygladala w niebieskim). Odpowiedz Link Zgłoś
anias34 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:54 sama bym nigdy takiej nie założyła,nie podoba mi sie .Ale nie obchodzi mnie kto w czym chodzi,,i jesli Tobie odpowiada,to nos na zdrowie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:53 Ta sukienka nie jest taka zła .Gdyby nie te kwiatki (nie lubię tego wzoru) to kupiłabym podobną ( o ile udałoby mi się upolować takie cudo).. O co chodzi z tym teścikiem ,bo chyba coś mnie omineło.. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:59 jak za bardzo rozrabiasz na forum to sostajesz ostrzezenie (wyskakuje na monitorze z nienacka ;) potem dostajesz do rozwiazania test (czego nie nalezy "robic" na forum) potem ban jednodniowy nicku a potem to juz tylko blokada IP ;) (ale to gazetce nie na reke bo na jednym IP moze stac siec 100 kompterow w "wazej" firmie ;) ale pewnie i to sie zdarza, predzej spamerom jak mniemam :) moim zdaniem jednak powinno sie wprowadzic podzial na trolle i jednostki zaburzone emocjonalnie :), to co jest pozywka dla trolla chwiejnego emocjonalnie osobnika przesladujacego innych moze doprowadzic do skretu kiszek ;) i tym samym wyeliminowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 18:55 urocza :) ale dla 6latki... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco OT 21.02.07, 18:58 tia, po przeczytaniu jakies 1/5 postow w tym watku informuje, co nastepuje: dodaje kolejna osobe do nieprzyjaciol na forum i daje ignora. rzygnam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: OT 21.02.07, 19:46 A co to daje? Nieprzyjaciel robi sie tylko szary, zmienia kolor, a nie jest wygaszony na amen :) Powinni zrobic tak, zeby w ogole zniknal :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: OT 22.02.07, 01:45 sztuka_konwersacji napisała: > A co to daje? Nieprzyjaciel robi sie tylko szary, zmienia kolor, a nie jest > wygaszony na amen :) > Powinni zrobic tak, zeby w ogole zniknal :))) ło matko.... wejdź na moje forum i zaznacz opcje " nie pokazuj postów nieprzyjaciół" ... masz zaznaczoną opcje "pokazuj wszystkie posty" ,dlatego posty nieprzyjaciół pokazują sie na szaro Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: OT 22.02.07, 09:03 jest wygaszony na mamen. wystarczy kliknac opcje 'nie wyswietlaj postow nieprzyjaciol' Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a buty jakiego do tego? ;)) n/t 21.02.07, 19:02 biale tenisowki... ? no i ta banka na mleko, albo przynajmniej koszyk na zakupy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: a buty jakiego do tego? ;)) n/t 21.02.07, 19:04 lol banka ba mleko jako torebka? Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: a buty jakiego do tego? ;)) n/t 21.02.07, 19:30 a co? ;) ktos kiedys pokazywal budke dla ptakow.. ;) to ja pojde dalej.. Odpowiedz Link Zgłoś
trocineczka Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 19:15 Przy dobrym dobraniu dodatkow wszelakich, w tym butow ;), moze wygladac ok. Ja jednak bym takowej nie kupila.. nawet za 6 zeta Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Ciocco 21.02.07, 19:19 a do jakiego liceum chodziłaś przy bankowym? bo ja tez bankowy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ciocco 22.02.07, 09:03 do modrzewskiego na elektoranej. BARDZO zle wspominam. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ciocco 22.02.07, 09:06 ha,ja też - ale wspomnienia mam zupelnie inne niz Ty :-) tylko pewnie dlatego, ze ja skonczylam trochę przed Tobą (yyyyy w 1998 bodaj roku?) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ciocco 22.02.07, 09:26 ja skonczylam w 2000, wiec troche razem tam bylysmy ;) kto byl twoim wychowawca? ja bylam w klasie golina.. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ciocco 22.02.07, 09:32 ja bylam w klasie Rakowskiej - ze mna do klasy chodzili m.in. Cypis, niejaki Kacy - Kacper??? Z tego co pamietam, to oni sie b.interesowali Twoim rocznikiem :-) Zwlaszcza mieli marzenie bycia jedynym chlopakiem w klasie pelnej dziewczyn (byla chyba taka calkowicie zenska klasa i chyba wlasnie w Twoim roczniku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ciocco 22.02.07, 09:36 w mojej klasie bylo pol na pol panow i pan ;) ale jeden z naszych kolegow dostal sie do tamtej zenskiej klasy ang-fr i ponoc dyrektor osobiscie do niego telefonowal z pytaniem czy chce byc w takim towarzystwie, zdecydowal sie na moja klase ang-ros. rakowska to byla ta od matmy? vice-dyrektorka? kurcze, cypis?.. cos mi to przypomina, ale twarzy nie kojarze :(( Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ciocco 22.02.07, 09:41 taki duzy chlopiec o twarzy dziecka, b.charakterystyczny :-) zaluje bo nie mam ani jednego zdjecia w formie ele. ani nawet chwilowej mozliwosci zeskanowania jakiegos. rakowska to byla ta wariatka od matmy i vice dyrektorka. histeryczka straszna :- ) aaa, u mnie w klasie byla tzw. nowa twarz polskiej lewicy - Slawomir Sierakowski rowniez :-)))))) tylko wtedy mial dlugie wlosy. i to on doprowadzal rakowska do szalu. a o tym chlopcu z zenskiej klasy slyszalam, przez jakies 2 miesiace moi koledzy nie mogli sobie darowac, ze to nie do nich dzwoniono, ze nie znaja francuskiego i ze nie sa o 2 lata mlodsi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ciocco 22.02.07, 09:44 wojtek (bo tak sie ten chlopiec nazywa) zupelnie nie byl typem licealnego podrywcza ;) poza tym 15 lat to chyba jeszcze nie ten etap w zyciu mezczyzny, ze chce przebywac wylacznie w towarzystwie kobiet :D ja z moja kolezanka z lawki podkochiwalysmy sie w dwoch chlopakach z twojego rocznika, z klasy dwujezycznej.. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ciocco 22.02.07, 09:47 której dwujęzycznej? jak się nazywali? może i ja ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ciocco 22.02.07, 09:50 marek i krzysiek. obaj mieli dlugie, ciemne, krecone wlosy, z tym ze ten drugi obcial jakos przed matura... no i ten gral na gitarze w jakims szkolnym zespole, chyba 'kruchy' na niego mowili, nie pamietam juz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ciocco 22.02.07, 09:57 hm.... cholera, nie kojarzę.. sluchaj, a moze to nie ten rocznik? o ile faktycznie w moim roczniku bylo kilku fajnych facetow, i do tego dlugowlosych, to kapela byla chyba jedna, gral w niej m.in. moj kolega z klasy, ktory - choc uroczy, to jednak daleko mu bylo do amanta :-) drugi z kolegow grajacy w tym samym zespole tez piekny nie byl (jest na gronie, z fotkami) - ale zadnen z nich nie mial na imię, tak jak podałaś Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ciocco 22.02.07, 10:01 hmm.. cholera, moze faktycznie? ale wydaje mi sie, ze oni skonczyli rok przed nami, a z klasy dwujezycznej byli na bank, wiec wyszlo mi na 98'. oni sie prowadzali z jeszcze jednym takim blondynkiem (witkiem) - ten mial dlugie proste wlosy, jasne i okulary nosil. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ciocco 22.02.07, 10:06 juz wiem - chodzi Ci o klasę z niemieckim. tę, w której byl syn ówczesnego dyrektora - mlody korzyb :-) faktycznie moj rocznik, faktycznie rok przed Tobą kończyli. Muszę zapytać kolegi - miał dziewczynę w tej klasie :-) coś mi ten witek świta... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Ciocco 22.02.07, 10:14 dwujezyczna czyli z niemieckim i tak, chyba wlasnie w tej klasie byl syn dyrektora :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Ciocco 22.02.07, 10:17 znalazlam zdjecie tego kumpla (aktualne na teraz niestety) co mial dziewczyne w w tej dwujezycznej klasie - on tez byl charakterystyczny - podesle Ci na gazetowego :-) Kolega sie nie obrazi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 20:05 bardzo pyszna sukieneczka. Chciałabym zobaczyc dziewczyne w takiej na ulicy. Nawet w moim sporym mieście rzadko widuję. A jakie zainteresowanie na forum zrobiła :))). Fajny zakup. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 20:45 Foam, a gdzie obiecana sesja zdjęciowa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 21:38 sama sobie niezrobie :) chlop mi potrzebny :) jak tylko bedzie chwila bedzie sesja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 22:32 ej, nie to ze Ci wypominam, ale mial byc lada chwila i bylo to ok 18 :-) moj nawet zdazyl wrocic z pracy i przywlec ze soba wino (na leczenie frustracji i przesilenia wiosennego) :-) a zatem czekamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 23:06 caladobe walczymy z logiem :) spalismy, ze trzy godziny moze :) a biedak musi jeszcze dwiestrony postawic, zrobic poprawki do katalogu, zlozyc kilka artykolow (bo splynely wlasnie)... dwa mailingi... i napewno zaraz ktos zadzwoni z robota na wczoraj... troche to moze potrwac :)))))))))))))))))))))))))) zanim mi sie poswieci :))))))) u nas troche inaczej niz w normalnej rodzinie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 23:11 aaaaa!!!!!!!!!!!!!! czy to znaczy ze Twoje pytanie o plaszcz a.hepburn i tego czy on z burberry wynika z ... yy, wczesnej prasowki ???????? no fakt, w sumie dziwna zbieznosc :-))) w Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Błekitna za 6 zeta ;) 21.02.07, 23:16 nie, nie :))))))) my zupelnie do innej branzy wglad mamy :) raczej business :) i cos dla nauczycieli jezykow :))))))))))) ale kto by to czytal przy skladzie :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vintage7 ach ta sukienka... 22.02.07, 08:47 ... normalnie zrobil;a wielkie zamieszanie(;)) a niech sobie wszytskie babki spojrzą na pokazy mody tam pełno takich... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: ach ta sukienka... 22.02.07, 09:56 sukienka idealna do domowej stylizacji ale na miasto raczej nie btw- ja mam tkilka takich domowych zestawów, w którym mogłabym zrobić sobie tylko wystylizowane foto, ale niestety nie mam odwagi się w nich pokazac Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Do vintage7 22.02.07, 10:35 vintage7 napisała: > a gdzie sa takie lumpeksy zdardz nam tajemnice foam:))) > na pewno nie u mnie w Poznaniu ... A byłaś kiedyś w Portobello? Tam miewają takie sukienki... Odpowiedz Link Zgłoś
agawie26 Re: Błekitna za 6 zeta ;) 22.02.07, 18:30 Uważam, że sukienka jest super. Bardzo lubie takie sukieneczki i powiem szczerze że sama bym taką chciała - może chcesz ją odsprzedac? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
laccrimosa Re: Błekitna za 6 zeta ;) 22.02.07, 19:05 Niesamowicie piękna.Nikomu jej nie sprzedawaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kiarah Re: Błekitna za 6 zeta ;) 23.02.07, 13:38 Fajna i wcale nie musi wygladac dziecinnie. Wydaje mi sie, ze ladnie by wygladala z obcasami na platformie w kolorze naturalnej skory na drewnie lub korku. Odpowiedz Link Zgłoś