rosasharn 23.02.07, 19:55 Szukam wygodnych butów na wyjazd, będzie dużo zwiedzania, biegania itp. Nie założę przecież adidasów, a pantofelki odpadają - po brukowanych uliczkach chodzi się w nich fatalnie. Jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: Wygodne buty 23.02.07, 19:55 Czemu nie zalozysz adidasow? turystom wolno chodzic w sportowym obuwiu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Wygodne buty 23.02.07, 19:56 mowia ze zdrowo dla stopy po kocich lbach boso... Odpowiedz Link Zgłoś
chihiro2 Re: Wygodne buty 23.02.07, 20:20 Ja zawsze na "miastowych" wyjazdach ubieram sie dokladnie tak jak w moim kraju. Nigdy nie nosilam adidasow, nie chce wygladac jak amerykanska turystka. Poza tym w koncu miasta to nie szlaki gorskie, zawsze mnie smiesza turysci, ktorzy wygladaja, jakby wybierali sie na trekking po Alpach. Nos pantofelki, buty na obcasach, byle wygodne. Ja ostatnio cale dwa miesiace w Indiach zwiedzalam w balerinach i japonkach, nie znam wygodniejszych butow niz plaskie balerinki. Odpowiedz Link Zgłoś
sawanna2 może ecco albo geox 24.02.07, 10:15 ja mam bardzo podobny problem, szukam wygodnych butów do chodzenia przez długi czas. Chyba kupię coś z kolekcji ecco, albo geox. Tylko te dwie firmy znam, które robią wygodne buty, ale nie adidasy. Dziewczyny, możecie podrzucić jeszcze jakieś, ale do dostania w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Wygodne buty 24.02.07, 10:20 ja w japonkach smigam :D albo w obcasach... tych co w PL ... ale ja to chyba fenomen jestem bo 16godzin w szpilkach bez najmniejszego problemy biegam :D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: Wygodne buty 24.02.07, 14:15 proponuje jakies fajne sportowe buty. diverse, puma etc maja mnostwo wzorow nie tylko stricte do uprawiania sportu, ale rowniez do normalnego uzytkowania Odpowiedz Link Zgłoś