tishka 25.02.07, 10:25 jaki wplyw na ubior prowadzacych maja oni sami a ile tvn??? pienkowska kolejny raz wyglada jak nauczycielka..koszmar, w ogole chyba powinni ja kims zastapic.. ale molek dzis ladna bluzeczke ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: ddtvn 25.02.07, 10:29 dokladnie tak! Pienkowska wyglada strasznie, ta biala bluzka koszulowa, brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
milka323 Re: ddtvn 25.02.07, 10:32 mi to wygląda na zemstę stylistki (o ile jakas tam posiadaja). Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: ddtvn 25.02.07, 10:47 W TVN posiadaja stylistke? Jak sie patrze na Drzyzge to zaczynam w to wątpić :/ Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: ddtvn 25.02.07, 10:55 sztuka_konwersacji napisała: > W TVN posiadaja stylistke? Jak sie patrze na Drzyzge to zaczynam w to wątpić :/ Ano jakąs tam mają :) Nazywa się chyba Dorota Williams , ale czy do wszytskich produkcji TVN jest zaangażowana to nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nihan1 Re: ddtvn 25.02.07, 11:03 a wedlug mnie molek wygladala koszmarnie w tych spodniach, strasznie ja pogrubialy, a bluzka chociaz kroj miala jeszcze dosc fajny to wzor miala okropny Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_garden Re: ddtvn 25.02.07, 11:10 Te spodnie byly koszmarne. W ogole nie posowaly do bluzki. A bluzka korzystniej wygladalaby w zestawieniu z bialym lub czarnym dolem. Mysle, ze jednak oni sie tam sami ubieraja. Nie chce mi sie wierzyc, ze ktos moze im doradzac takie tandetne ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: ddtvn 25.02.07, 11:55 zarówno Molek jak i Drzyzga mają swoje osobiste stylistki tylko dla nich drzyzga od lata ma swoja i molek też. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: ddtvn 25.02.07, 11:10 Też zauważyłam, że Pieńkowską często ubierają jak starą ciotkę. Z resztą każda z prowadzących stylizowana jest inaczej - Mołek często wygląda dziwacznie, a najlepiej prezentuje się Rusin. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: ddtvn 25.02.07, 11:38 mój mąz dziś je skwitował- dwie dewoty i się z nim zgadzam, nie lubię tych nadętych bab, Rusin górą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwionna Re: ddtvn 25.02.07, 11:46 no własnie,za ładnie to one nie wygladaja!i tak staja jakos wygiete-musza popracowac nad swoja postawa Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykkk Re: ddtvn 25.02.07, 11:57 Buty molek dzis wygladaly jakby ktos platformę butaprenem sklejał:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: ddtvn 25.02.07, 13:00 dzis nie oglądałam ale wczoraj wyglądały tragicznie. mołek spodnice to mogła w ogóle pod szyje podciągnac... Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: ddtvn 25.02.07, 13:28 prowadzący mają spory wpływ. Jeżeli chcą oczywiście. Niestety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m_bovary Re: ddtvn 25.02.07, 14:31 Oczywiście, że nad ich strojami, fryzuami, makijażem itd, w tym programie czuwają stylisci. Nie zauważyłyście, że w zamierzeniu panie mają być "kompatybilne" czyli ich ubiór, wizerunek ma sią jakoś uzupełniac i pasować do siebie. Niemniej wychodzi to jakoś okropnie i bardzo nienaturalnie. Nie mogę się nadziwić, ile tzw. stylisci wkładają wysiłku w to, żeby z naprawdę ładnej, o delikatnej i subtelnej urodzie dziewczyny (myślę oczywiście o Mołek) zrobić jakieś odpychające dziwadło. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek.haribo Re: ddtvn 25.02.07, 16:30 Pieńkowska- wytrzeszcz oczu, ę i ą i te kośśśśściste kolnka. Mołek-włosy miała dziś nie umyte.Z przepaską rodem z H&M wyglądała infantylnie.Bluzka tak nieciekawa,że nawet nie pamiętam co to była za bluzkaA spodnie TRAGEDIA,jakby ich wogóle nie było,a miała tylko grube,blade i z cellulitisem nogi. Drzyzgowa - tylko jej moherowego beretu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
star105 Re: ddtvn 26.02.07, 10:29 Pani Mołek i Pieńkowska zawsze wyglądają pięknie i są świetnie ubrane, za to Rusin jest koszmarna. Pasuje do Mellera:) Odpowiedz Link Zgłoś