Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie?

26.02.07, 14:43
    Dziewczyny,
    poszukuje sukienki na wesele, ktore ma sie odbyc w maju. Czy mozecie polecic
    jakies miejsce gdzie są ładne. Moze cos Wam wpadło w oczy ciekawego?
    Dodam ze zależy mi na zwyczajnej sukience ale modnej.I takiej abym potem mogła
    jej jeszcze użyć.Balowe odpadają.
    Prosze doradzcie coś, jak chodziłam po sklepach nic ciekawego nie znalazłam.

Wogóle to nie mam pomysłu na ten strój. chciałam założyć perełki ale do tego
    pasuje chyba tylko czanrna sukienka ale czarnej na wesele nie wypada zakładac.
    No i nie wiem.A zalezy mi aby wyglądać ładnie:)
    Obserwuj wątek
      • princessa.of.persia Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 26.02.07, 15:21
        nikt nic nie może doradzic?
      • calo Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 26.02.07, 15:21
        jak nie chcesz balowej, to kup zwykla koktajlowa. sa we wszystkich wiosennych
        kolekcjach. sprawdz w simplu, monnari i ulubionych sklepach generalnie:)
      • cristinka Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 26.02.07, 15:23
        Zara- tam zawsze cos znajdziesz
      • nymphaea88 Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 26.02.07, 23:07
        dlaczego nie wypada zakładać czarnej sukienki na wesele?
        • heart_of_ice Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 27.02.07, 00:03
          > dlaczego nie wypada zakładać czarnej sukienki na wesele?

bo wszystkie stare ciotki uwazaja, ze czarny znaczy, ze sie zle zyczy pannie
          mlodej:)

Pauli
          --
          Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze...Snickersa;)
          • dakota77 Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 27.02.07, 11:59
            I tak tez podaja w podrecznikach etykiety- ze to kewstia przesadow, a nie jakies prawdziwe tabu i brak manier przy okazji:). W poradach co do weselnych strojow, przynajmniej tych zagranicznych, mozna teraz przeczytac, ze czern jak najbardziej, ale raczej nie na sluby w ciagu dnia, jalo ze kolor raczej wieczorowy:)
      • cioccolato_bianco Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 27.02.07, 09:30
        ja mam weselka sukienke z kolekcji tej pani - polecam ;)
        www.bc-moda.pl/
        • malgoniak beata c. -cudo!!!!!!!! 27.02.07, 10:12
          sukienki beaty c. są boskie, ile przeciętnie kosztuje jej kiecka i czy są jakiś
          wyprzedaże starszych kolekcji?

ładne sukienki są też w gapa fashion i simple
          • princessa.of.persia Re: beata c. -cudo!!!!!!!! - ile kosztują? 27.02.07, 11:51
            No właśnie ile kosztują? Bo ładne są :)
          • cioccolato_bianco Re: beata c. -cudo!!!!!!!! 27.02.07, 11:55
            moja kosztowala 300 pln z groszami, nie pamietam juz dokladnie ile
      • paulinaa Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 27.02.07, 10:05
        wszędzie. mnie sie bardzo podobaja sukienki frodo. są eleganckie ale takie
        dziewczęce. i niedrogie :)
        • cioccolato_bianco Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 27.02.07, 12:05
          jak dla mnie fordo, to typowe rzeczy dla nastolatek
          • paulinaa Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 27.02.07, 13:31
            ja jestem nastolatka wiec wszystko ok:) ale sukienki nie tylko dla nastolatek
            tak mi sie wydaje. kupiłam sobie sukienke frodo na studniówke i jest to
            klasyczna mnala czarna, bardzo elegancka, mylse, ze kazdy moglby ja założyć
            • monia515 Re: Sukienka na wesele - Warszawa, gdzie? 27.02.07, 13:39
              wszędzie- zara, promod, monnari, simple, odzieżowe pole, vero moda, h&m, solar
              itp...
              Dlaczego perełki pasują tylko do czarnej? A do szarej, beżowej, zielonej,
              granatowej nie pasują? Dlaczego? Wydaje mi się, że do eleganckiej, koktajlowej
              sukienki zawsze perły pasują.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka