paulinaa 27.02.07, 21:08 czy jestem osamotniona? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-adore Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:09 Ja nie mam, ale będę miała.:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:11 ja juz zwątpiłam, ze bede miała:) bo nigdzie nie ma takich jak chce. znaczy ryłko ma w swojej kolekcji ale w sklepie zadnym nie widziałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
winifred Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:11 ja tez nie mam ale ja widze jakie dziewczyny kupują sobie modele, to zaczynam załować ze nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:11 ja nie mam i miec nie zamierzam :P nie podobają mi się na ludziach. w witrynach sklepowych moge oglądać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi1234 Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:13 cholera, jeszcze jeden wątek o piptołach i TEŻ już nie będę miała żadnych :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 23:00 ja tak jak gabi Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 23:04 hm, cos mi sie wydaje ze ja tak jak gabi i cioccolato:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 23:16 nawet tez mialam o tym watek zakladac Odpowiedz Link Zgłoś
elleonor Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 09:05 Tez nie mam , musze sie przaznac ze juz przymierzalam ale jednak nie kupie.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Moi. Na ludziach mi się podobają 27.02.07, 21:15 ale na sobie nie za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:18 ja nie mam:) rok temu chcialam i to czerwone, ale sobie odpuszcze, cale miasto bedzie w takich chodzic. kupie sobie jakies inne, najchetniej zielone. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:18 Nie jestes osamotniona. Ja nie mam ( Niestety ! ) Od 3 tyg chodze szukam, jak cos mi sie podoba, to znow rozmiaru nie ma. Dziewczyny wklejaja takie swietne buty z Polski, a ja w De mam problem z zakupem, albo zaczne juz wierzyc, ze mieszkam w pipiduwie jakies normalnie. Teraz czekam cierpliwie, pojawiaja sie nowe kolekcje, moze cos znajde dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:27 nie mam, nie bede miala i chyba niedlugo zaczne dostawac wysypke na widok samego slowa "piptoly" Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:51 nie mam :D i nie bede miala :D oblesne sa :D z reszta nosze tylko plaskie buty a plaskie piptoly wygladaja 935692635 razy gorzej niz na obcasie :D Odpowiedz Link Zgłoś
crunch4 Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 21:58 a myslalam, ze juz wszystkie macie Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:05 ja nie mam :) choc mialam chwile zawachania...ale sie opamietalam :P Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 16:17 a.polonia napisała: > nie mam, nie bede miala i chyba niedlugo zaczne dostawac wysypke na widok > samego slowa "piptoly" Ja podobnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:04 ja nie mam bo te które ostatnio kupiłam jeszcze do mnie nei dotarły Odpowiedz Link Zgłoś
mambunia26 Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:08 ja nie mam i miec nie zamierzam takze nie jestes sama:) Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:13 nie mam i nie planuję Odpowiedz Link Zgłoś
perennou Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 01.03.07, 23:04 nie mam bo jeszcze nie spotkałam tych jedynych :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:18 nie mam i chyba nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
mala_kumi Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:19 Nie mam, jeśli nie uda mi się kupić fioletowych, ewentualnie śliwkowych, to raczej mieć nie będę :| Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:25 i ja...i ja... nie mam i miec nie bede, raczej nie widzialam jeszcze superoryginalnych i innych, niz wszystkie widywane dotychczas peep toes... z reszta, nawet jak trafie na takie "inne" to tez nie wiem, czy kupie, bo zwyczajnie nie podoba mi sie ten paluch na wierzchu od peep toe wole open toe lub, sandaly Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:41 nie mam i pewnie nie będę miała:). Odpowiedz Link Zgłoś
decembersnowdrop Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 22:45 Dwa dni temu jeszcze nie miałam - teraz mam - zielone :). Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Ja nie mam i nie zamierzam:) 27.02.07, 23:11 Nie mam i nie wiem czy będę miała, ze względu na moje palce u stóp, tzn. drugi jest troszkę dłuższy od tego największego i boję się że będę wyglądać jak kretynka ;)) Ale przymierzę u zbadam sytuację bo chcieć to bym chciała.. ze 12 par ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 23:21 nie mam, być może kupię, jeśli znajdę inne niż czerwone/czarne Odpowiedz Link Zgłoś
martita503 Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 23:22 jak tylko snieg z podworka niknie polece i kupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 23:25 Nie,nie jesteś-ja nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 27.02.07, 23:27 Ja jeszcze, ale wkrótce naprawię ten błąd. Właściwie przymierzam się do tego już od 8-9 miesięcy...:) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 00:55 na lato mam jedne czarne a drugie granatowe, ale one sa do pracy i mam je od lat i nie mam zamiaru kupowac nowych, zwlaszcza na zimny sezon (no moze na lato jakies kupie, ale tez wylacznie jako obuwie do pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
vivictoria Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 01:58 Nie znoszę mieć tego, co wszyscy! Zdarza mi sie wywalic rzecz, bo widzialam na kims to samo. Zycie bywa trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 03:32 Ja nie mam. Jakoś mi się nie podobają. Może, wielkie *może* kupię sobie jedne Ryłki, takie na niskim obcasie w dziurk/groszki. Poza tym odziedziczyłam po babci trzy pary piptołów pamiętających lata poprzedniej mody na ten fason :) Może dlatego nie mogę się przemóc i zacząć nosić... chociaż babci było w nich bardzo ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kadarkaa Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 05:43 Ja nie mam. Niektóre z oglądanych w sieci mi się badzo podobają, ale na żywo ich nie znalazłam. A w ciemno butów (ani żadnej garderoby) nie kupuję. Jak znajdę przymierzalny ideał to nabędę, ale raczej do kolekcji niż z konieczości. Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 08:36 Ja usilnie zastanawialam sie nad kupieniem ich jakis rok temu. Teraz juz nie kupie, troche za duzo ich dookola. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 08:24 Chciałam mieć, bo mam dwie kiecki idealne do noszenia z takimi butami, ale skoro pół miasta ma w nich biegać, to poszukam czegos innego. Klonem nie byłam i nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
ashlady Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 08:37 nie mam i mieć nie będę, nie podobają mi się Odpowiedz Link Zgłoś
mantha Re: czy jest tu ktos kto nie ma piptołów? :) 28.02.07, 08:44 Ten typ butow bardzo mi sie podoba, zamierzalam kupic, zaczailam sie na jedne, ale dostalam wreszcie pieniadze i... jakos zwatpilam i to szczegolnie przez to forum. Obawiam sie, ze z tymi butami bedzie tak jak z oficerkami: fajne, fajne, ale teraz to po prostu oklepane nie do wytrzymania. A szkoda, bo juz takie fajne zestawienia sobie wymyslilam na wiosne. Pozostane przy klasycznych pieknych, ponadczasowych szpilkach. Odpowiedz Link Zgłoś