envy_me_baby 08.03.07, 16:02 5 must have's na najblizsze miesiace? macie swoje typy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
foamclene Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 16:37 sukienka mini w klimacie lat 60... Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 16:39 piptoly i wielka torba Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 16:42 torba typu banan Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 16:44 Rurki, baleriny, peep toe, piękna, duża, skórzana torba i duże okulary a la Audrey Hepburn :P A jeśli 10 must have's to jeszcze: tunika w groszki, szmizjerka, bardzo szerokie spodnie, bezrękawnik i satynowa bluzka z bufkami i marszczeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
modlisshka Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 16:45 sukienka mini w stylu militarnym kolor kahki lub beż. Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 16:46 modlisshka napisała: > sukienka mini w stylu militarnym kolor kahki lub beż. ????? w tym sezonie?? serio? Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 16:48 -rurki z wysokim stanem (niekoniecznie jeansy) -koszulowa bluzka z lekko marszczonym rekawem (wydaje mi sie ze beda krolowac koszule-body) -peep toe -lakierowana torba (lub ze wstawkami z lakierowanej skory) -szorty na szelkach (wysoki stan) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 17:17 balerinki, jakaś większa torba i tuniki Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 17:30 duża torba,rurki,peep toe,duże okulary,wręcz "muchy" korale okrągłe drewniane bądź plastikowe Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 09:00 Zapomniałam - jeszcze duże okulary na lato i sznury korali :) Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 18:02 tylko nie wysoki stam dzinsow, przynajmniej nie dla mnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 18:05 no w koncu nie jestesmy fashion victim's, wiec nie musimy miec must have'ow :)) mnie tam sie wysooooka talia podoba Odpowiedz Link Zgłoś
lizavietta Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 17:44 ja szykuję: żólty bliżniak, :) biała sukienka lekka i letnia, białą spdnica buty-panterki coś czerwonego Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 17:57 Linia A (sukienki, żakiety) Lata 60-te (generalnie - inspiracje) buty na słupku duuuuże torby rurki bluzki/sukienki z rękawami bufkami do łokcia okulary XXL al'a muchy Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 18:04 envy_me_baby napisała: > 5 must have's na najblizsze miesiace? macie swoje typy? 1.zdrowie 2.zdrowie 3.zdrowie jezeli beda spelnione 3 pierwsze punkty to 4.spokoj 5.zadowolenie jezeli bedzie tych 5 vpunktow spelnionych to bedzie mi wszystko jedno czy mam rurki czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 19:57 U mnie: piękne, wysokie, czerwone piptoly z kokardą :D (bo wątpię w to, ze będzie w tym chocdzic cała ulica:), szerokie spodnie (szukałam ogrodniczek, ale trafiłam tylko na 1 model, w h&m, kiepski niestety), wieeelka, cudowna, "żółtawa" skórzana torba (nabyłam w zimie, nie mogłam noisć bo nie miałam odpowiedniego "okrycia", teraz wreszcie mogę :)), wielkie okulary (mam jeszcze z zeszłego sezonu), i dla mnie wciąż: szerokie paski w talii, uwielbiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 23:16 Dla mnie: Ray Ban Wayfarer Buty na drewnianych obcasach i koturnach (mam chyba obsesje ;-) Sukienki mini Spodnie rurki przed kostke Kombinezony wszelkiej masci Biale tenisowki i broszki Glitter&Twisted ktore nalogowo kupuje ;-) www.glitter-and-twisted.com/shoping.html Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 18:13 Ha! Wlasnie do mnie dotarly Wayfarery zakupione na eBayu (tortoise). Mniam, uwielbiam, mialam juz czarne. Zastanawiam sie nad trampko-balerinkami czerwonymi w biale kropki... Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: must have's - wiosna/lato 2007 12.03.07, 23:04 Tez mam tortoise z zielonymi szklami ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
filip2211 Re: must have's - wiosna/lato 2007 12.03.07, 21:36 piekne piekne piekne. broszki łał!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zielona2000 Re: must have's - wiosna/lato 2007 12.03.07, 15:42 >U mnie: piękne, wysokie, czerwone piptoly z kokardą :D (bo wątpię w to, ze będzie w tym chocdzic cała ulica:), No to sie zdiwisz :D od czasów foam wszystko sie zmieniło... jest jeszcze jakaś forumka która nie ma peeptołów?? ;) A jeśli chodzi o 5 must-have to stwierdzam ze mało w tym sezonie nowości (rurki, tuniki, duże okulary - to wszystko juz było w zeszłym lecie) Ja stawiam na lata 60 (bufki, groszki) i przedewszystkim na cytrynowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
kamila.ss Re: must have's - wiosna/lato 2007 14.03.07, 14:10 nie rozumiesz... Fakt, ze piptoły są wśród forumek megapopularne jest mi świetnie znany, ze względu na wszechobecność wątków na ten temat. Tylko że "forumki", to nie "ulica". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brahenn Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 23:13 1. torebka z jasnobrązowej skóry (duży format) i pasujace do niej buty - wiem że ponoć sie tak już nie łączy ale ja lubię mieć torebke i buty pod kolor 2. pasek, apaszka i rajstopy (TYLKO GDZIE JE KUPIĆ???) w panterkę, 3. duże cieniowane okulary przeciwsłoneczne 4. brązowa sukienka do kolan 5. brązowy trencz To jest ogólny must have dla mnie tej wiosny w wersji barw ciepłych zakupiony już zresztą, jako modyfikację stosuję zmianę dodatków z panterki na jasną zieleń (apaszka, rajstopy, torebka) bądz ecru (naszyjnik, bransoletka, buty) Wersja must have w tonacji chłodnej jeszcze nie skompletowana buuuuuuuu 1. torebka z ciemnoczerwonej cieniowanej skóry i do tego buty. I kurde nie mogę nic odpowiedniego znależć tzn butów. Niby czerwonych jest w pierony, ale powiedziałam sobie że nie kupie peep toe (bo wszyscy mają :P) no i obcas musi byc nie wyższy niż 4 cm ale nie kaczuszka, i skóra musi byc ciemnoczerwona..... 2. szara "ołówkowa" sukienka 3. naszyjnik kolczyki i bransoletka z naturalnego korala 4. trencz czarny z czerwonym paskiem 5. czerwone rękawiczki z cieniuteńskiej skóry To na wiosnę... lato jeszcze daleko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: must have's - wiosna/lato 2007 08.03.07, 23:22 Dla mnie: 1) sukienki mini w stylu lat 60-tych (najlepiej w geometryczne wzory) 2) rozkloszowane żakieciki z rękawami 3/4 (całą zimę nie mogłam upolować, a teraz nareszcie jest duży wybór:)) 3) platformy (i piptoły dopóki nasycenie rynku nie sięgnie pewnego krytycznego poziomu) 4) kolor żółty 5) spodnie z wysokim stanem (nie tylko rurki) Odpowiedz Link Zgłoś
trendy_lola Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 09:11 rajstopy w pantereke kupisz w h&m Dla mnie to będzie: 1. duża czarna torba 2. czerwony rozkloszowany żakiet 3. skórzana sportowa kurtka 4. balerinki 5. ołówkowa czarna kiecka Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 11:59 no cóz, trendy na wiosnęi lato są - jak dla mnie- niespecjalnie ciekawe.ale będzie na pewno duuuzą torba - biała lub złota, złote balerinki chociaz kiedyś zaklinałam się ze nigdy;),szelki,czerwone szpilki i duże okulary. duzo złotych i białych ciuchów mam z zeszłego sezonu. kolorowi zółtemu, wysokiej talii i piptołom mówię zdecydowanie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
elwee Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 13:34 dużą torbę już mam, może jakaś jeszcze jedna by się przydała, ale marzą mi się peep toe. Czerwone.... Poza tym wszystko juz mam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koala1212 Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 14:17 ja mam trzy marzenia, ale zupelnie nie w klimacie obowiazujacej mody: 1. chce uszyc spodnice i gorset z takiego materialu jak sie szyje ludowe spodnice 2. zakardowe dzwony 3. bezowa sukienka w haftowane kwiaty Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 19:09 Balerina w peep show i rurki żeby w trakcie zajadać. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 19:21 piptoły wyższe i niższe balerinki rudy szalik ( do brązu) jasna torba Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 20:04 piptoly, lakierowana torebka, gorsetowa sukienka mini, duze okulary, bawelniane bermudy, rurki Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 20:26 nie dać się zwariować na modę retro babciną, mi grochy,panterki, zółty kolor i te przykrótkie żakieciki zupełnie nie pasują, tym bardziej trapezowe mini; wolę juz modę i sukienki ala lata 80- kimona, szerokie paski na biodra, taką bardziej niegrzeczną modę plus zawsze mile widzianą klasykę Odpowiedz Link Zgłoś
ewalala Re: must have's - wiosna/lato 2007 09.03.07, 23:25 saltandpepper.pl/index.php?ECProduct=406 Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: must have's - wiosna/lato 2007 10.03.07, 11:59 must have no 1 - wlasny styl. na pewno nie bede stylizowala sie na wlasna babcie, nie cierpie tez lat 60-ych. jesli chodzi o sezon letni - najblizej mi chyba do stylu safari i motywow afrykanskich. i tego sie bede trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
patriaszeprudy a kolory? ja sie troche zirytowalam 11.03.07, 17:51 w piatek kupilam dwa zielone sweterki- jeden kiwi, drugi zielen soczysta a w sobotnich WO co widze???najmodniejszy jest niebieski! i nadazaj czlowieku za moda;/// Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: a kolory? ja sie troche zirytowalam 11.03.07, 18:02 oj to fajnie, bo ja sobie kupilam 2 fajne bluzki ni to niebieskie, ni to indygo. jak mi sie w koncu zachce prasowac to wrzuce foto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: a kolory? ja sie troche zirytowalam 12.03.07, 21:14 A ja kicham na niebieski. średnio lubię :D Odpowiedz Link Zgłoś
envy_me_baby Re: must have's - wiosna/lato 2007 11.03.07, 19:02 jak dla mnie to: duza skorzana torba duze okulary peep toe szelki trampki conversa najlepiej tuniki te elementy wybrane bez ladu i skladu no ale ... :) Odpowiedz Link Zgłoś