Dodaj do ulubionych

Brak chłopaka;/

16.11.09, 17:57
Hej trochę głupi temat ale chce wiedzieć co o tym sadzicie
Mam 16 lat i do tej pory miałam tylko jednego chłopaka nie wiem czemu jakoś
mnie do nich nie ciągnie teraz jest taki jeden który wcześniej mi sie podobał
spędzam z nim dużo czasu ale traktuje go tylko jak przyjaciela bo nic do niego
nie czuje...
Ale jest taki jeden chłopak który od zawsze mi sie podobał nawet czasem z nim
pisze ale nic więcej nigdy sie nie spotkaliśmy nigdy w realu z nim nie gadałam
nie mówimy sobie nawet cześć i nie wiem co z tym zrobić bo nie mam
doświadczenia z chłopakami...;// pomóżciesmile)
Obserwuj wątek
    • anahirbd Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 19:14
      anahimiabarbi.bloog.pl/.?ticaid=691db
      • sonia321 Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 20:13
        Spokojnie na wszystko przyjdzie czas. Nie spiesz się kiedyś znajdziesz tego
        jedynego. Pozdrawiam kiss
        • akira Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 20:30
          Nie warto się śpieszyć. Miłość przychodzi niespodziewanie, żeby odmienić nasz świat.
          Szukana na siłę jest taka niepełna i niespełniona...
          A co do tego chłopaka... Jeśli ci na nim zależy zacznij działać.
          Napomknij, że chciałaś iść do kina, ale żadna z twoich przyjaciółek nie lubi
          tego filmu. Jeśli się odważy, zaproponuje ci, że wybierze się razem z tobą.
          Jeśli nie, będzie inna okazja. Przecież on może być bardzo nieśmiały; )
          Pytaj jak mu minął dzień, ale nie bądź nachalna. Traktuj go jak przyjaciela.
          Może z czasem dojdzie do czegoś więcej... ; )
          Powodzenia ; *
          • akira Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 20:31
            A w realu odważ się na przelotny uśmiech, czy krótkie cześć ; )
            Uda ci się! ; *
    • merrs Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 20:34
      Widocznie nie jesteś gotowa.
      Ja mam 14 lat i od 8 miesięcy chłopaka, jest zajebisty, kochany i wgl wgl taki najlepszy.
      Chociaż... to jest mój 1 chłopak.
      • zuzoa Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 20:45
        Brak chłopaka to nie koniec świata. Poprostu na każdego przychodzi kiedyś czas.
        Ja mam 15 lat i nie miałam żadnego chłopaka. Wieżę, że kiedys na pewno spotkam
        tego właściwego. No, a 16 lat to przeciez tez nie jest dużo;] Nie martw się ;*
        • kasiula939 Brak chlopak:/ 16.11.09, 20:59
          nie mam problemu z tym ze nie miałam żadnego chłopaka tylko chodzi o to ze
          wiem ze do niego coś czuje ale kompletnie nie wiem co z tym zrobić z tym
          przelotnym uśmiechem to niby dobry pomysł ale uczymy sie w innych szkołach on
          matematyczno-informatyczna ja akademia sztuki wiec to nie jest takie proste...
          • kasiula939 Re: Brak chlopak:/ 16.11.09, 21:01
            akira skąd ty jesteś jeśli mogę wiedziećsmile
            • akira Re: Brak chlopak:/ 16.11.09, 21:20
              Okolice Krakowa; )
              A z tym uśmiechem, to jednak trudna sprawa. Ale zawsze zostają rozmowy przez gg
              i telefon.
              One naprawdę mogą zbliżyć ; ) Tak zaprzyjaźniłam się z moim chłopakiem.
              • kasiula939 Re: Brak chlopak:/ 16.11.09, 21:45
                to jest tak ja wiem ze mu sie podobam bo jego najlepszy przyjaciel to mój dobry
                kolega,,,
                ale wiem tez ze jest bardzo nieśmiały i w tym problem...;/
                • akira Re: Brak chlopak:/ 16.11.09, 22:00
                  Czuje się tak, jakbym czytała własna historię.
                  Póki co daj mu czas. Pisz z nim, ale czasami wtrącaj różne dwuznaczne wypowiedzi.
                  Będzie się domyślał o co chodzi i może wreszcie odważy się wykonać pierwszy ruch.
                  Daj mu odczuć, że jest dla ciebie kimś ważnym. Skoro jest nieśmiały musisz
                  podnieść jego samoocenę ; )
                  I mogłabym ci jeszcze dać jedną radę, ale muszę coś wiedzieć ; )
                  Czy wy się przyjaźnicie, albo coś w tym stylu?
    • poconacokomuto Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 22:09
      Mam dokładnie ten sam problem co ty! 16 lat - brak chłopaka, też miałam tylko i to było zdeka niewypałem... podoba mi sie taki jeden, pisałam z nim, ale nie wyszło..
    • losers Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 22:18
      Być może odpowiem Ci bardzo neutralnie, bo pewnie wiele osób Ci to mówiło, ale
      ja powiem jeszcze raz. Nie ma sensu, żebyś zamartwiała się jakimiś drobiazgami.
      Wiem, że dla Ciebie może to być sprawa "życia i śmierci", ale takie rzeczy się
      zdarzają. Nie chcę żebyś poczuła się jakaś "inna" od reguły, ale to nie Twoja
      wina, że chłopcy których znasz nie interesują się dziewczynami, albo mają inny
      wymarzony ideał. Ja jestem co prawda trzy lata młodsza od Ciebie, ale moje
      koleżanki oprowadzają się co chwilę z innym. Ja miałam jednego, prawdziwego
      chłopaka, który mnie definitywnie olał i po prostu, dałam sobie z nimi spokój. W
      moim przypadku często bywało tak, że właściwie sama sobie wmawiałam miłość.
      Faktycznie; czułam coś do chłopaka, ale niekoniecznie musiało to być wielkie
      uczucie. Połowie z nas tylko się wydaje, że się zakochałyśmy dlatego, że bardzo
      tego chcemy. Poczekaj na swoją kolej i nie martw się tym, że jeszcze żaden nie
      wpadł na cudowny pomysł, żeby się do Ciebie zbliżyć. :- DD
      powodzenia życzę. smile
    • rumianek_xd Re: Brak chłopaka;/ 16.11.09, 22:32
      może po prostu spróbuj jakoś dyskretnie zmotywować go do zaproszenia na spotkanie .?
      np. możesz zacząć tak : czytałam ostatnio ciekawą recenzję filmu,
      ale nie mam z kim na niego iść ;/ .
      może on postanowi wybrać się z tb . big_grin . ?
      zresztą ja lepszej rady ci nie dam,
      sama ostatnio przepóściłam okazję na randkę
      z chłopakiem, który mi się podoba sad .
      ale mam nadzieję, że jeszcze uda mi się naprawić błąd
      i jeszcze raz zaprosi mnie xd .

staram się być optymistką . sciana

powodzenia przynajmniej dla cb kiss .
      cool

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka