aleksandrasturm Re: must have's - wiosna/lato 2007 11.03.07, 19:12 jak dla mnie: 1) kurtka skorzana (bo jakos mam obsesje co do skory) wg wlasnego projektu bo to zawsze sie czyms czlowiek wyroznia 2)peep toe o ile naucze sie chodzic w butach na wysokim obcasie :D 3) masa bluzek w zielonym i niebieskim (btw i zielony i niebieski beda PODOBNO modne, ale moda tak sie szybko zmienia jak sie tylko projektantom uda wymyslic cos "nowego") :P 4)ogromna torba, ale na tyle OGROMNA zeby zmiescily sie: 2 ladowarki do tel, plyn do soczewek, notes, telefony, no i ewenualnie cos na wyklady (przede wszystkim gazetki ale tez cos zeby zapisac o ile cos waznego beda mowic) :P 5) duze okulary tak zeby sie przed swiatem zaslonic :D Odpowiedz Link Zgłoś
malaga22 Re: must have's - wiosna/lato 2007 12.03.07, 15:17 moje typy: 1.peep toe 2.torba a'la Kelly od Hermesa 3.tunika w geometryczne wzory 4.sukienka bez zaznaczonej talii (tzw. linia A) 5.coś w kolorze metalicznym Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: must have's - wiosna/lato 2007 12.03.07, 21:13 I must have new shoes, ot co! I tak zostałam na sezon wiosenno-letni z dosłownie jedną parą japonek, w dodatku "róziowych róziowych" ;-) Oprócz tego mam ocieplane botki i kalosze, ewentualnie pantofle z czarnej skórki :-/ Wszystko inne tak się zużyło, że aż wstyd. Skandal! Zatem następne planowane zakupy to: sandały na koturnach lub rzymianki a'la lata 20 bądź japonki w stylu tribal (to zależy od możliwości finansowych, choć wolałabym zakupić wszystkie trzy pary na raz); jedna lub dwie tuniki z lnu, bawełny lub wiskozy; lniane spodnie z szerokimi nogawkami; jeszcze jedna para rybaczków (to wszystko obowiązkowo w barwach ziemi i przydymionych pastelach); mix dodatków etnicznych w stylu Kenia/Jemen/Kerala/Honsiu/Waikiki (srebro oraz inkrustowane drewno + mosiądz) lub europejski folklor (kwieciste wzory, wycinanki ludowe i takie tam) - w zależności od humoru :-D Odpowiedz Link Zgłoś
ginny22 Re: must have's - wiosna/lato 2007 12.03.07, 22:05 1. Tunika, bo podobno mi w nich ładnie. 2. Coś niebieskiego. 3. Baletki. 4. Sukienka A do kolan. 5. (poza modą) Nowa spódnica plisowana w kratę, bo je uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia9676 Re: must have's - wiosna/lato 2007 12.03.07, 22:48 muszę mieć ten telefon:) www.plusgsm.pl/telefony/samsung/x520/ kolorowa obudowa, shell-super na wiosnę :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kiarah Re: must have's - wiosna/lato 2007 14.03.07, 13:24 Hmm...tylko 5? Jest tyle stylow do wyboru tej wiosny... Ale na pewno warto zainwestowac w: 1) duze okulary, olbrzymie wrecz, 2) intensywne kolory, szczegolnie ultramaryna (nie wydaje sie byc twarzowy, ale wyglada sie w nim swietnie, wierzcie, sprawdzilam) lub zolc 3) Peep toe, jesli nie macie ich z zeszlego sezonu. Odradzam czerwone na platformie - sa ladne, ale wszedzie ich pelno. Nowoscia sa tez baleriny peep toe i mysle, ze to bedzie hit 4) mini sukienka w geometryczne wzory z lat 60-tych lub a'la lata 70-te, taka niby tunika (ja sie na to nie pisze) 5) bufki przy rekawach. Nom, to tak z grubsza :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
pieczyste Re: must have's - wiosna/lato 2007 14.03.07, 18:07 czerwone peep toe, szmijzerka, duże okulary i duża czerwona torba Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: must have's - wiosna/lato 2007 14.03.07, 18:10 gogle jak Kutsi :) 70-80 pln w zara, ew. moze teraz bedzie wiekszy wybor gdzie indziej :)) mam juz biale portki i jeszcze tylko reszta :) www.youtube.com/watch?v=W_FkIZLUIpY Odpowiedz Link Zgłoś