Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Puszysta i modna - pomocy

11.03.07, 18:53
    Cześć,

jestem tu nowa i mam pytanie. Jestem raczej okrąglutka (160 cm i 70 kg wagi,
    rozmiar 40-42 - od kilku tygodni się staram, by było mnie mniej), ale jak na
    tą figurę mam proporcjonalną, kobecą sylwetkę (duży biust, duże biodra,
    wyraźnie zaznaczona talia). Mam rudawe włosy, piwne oczy, jasną cerę. Lubię
    dobrze wyglądać. Co z najnowszych trendów w modzie byłoby dla mnie korzystne?
    Poradźcie, proszę :)
    Obserwuj wątek
      • asidoo Re: Puszysta i modna - pomocy 12.03.07, 07:14
        Ja bym ci poleciła spodnie z szerokimi nogawkami i szpilki. Wyszczuplą cię nieco
        i są eleganckie. Jeśli chcesz kupić trencz to tylko jednorzędowy, długości do
        kolana chodz ja u osób o takiej figurze najbardziej lubię kurtki z dopasowana
        talią, siegajace bioder. Nie bój się jasnych kolorów. Zazwyczaj dobrze wyglądaja
        przy jasnej cerze.
      • malaga22 Re: Puszysta i modna - pomocy 12.03.07, 15:29
        hmmm... myśle że przy takiej sylwetce jaką opisałaś fajnie będziesz wyglądać w
        tunikach, szczególnie takich o kroju kopertowym. Podkreśla talie i biust,
        zatuszują biodra
        • mary.2 Re: Puszysta i modna - pomocy 14.03.07, 21:40
          Nie jestem pewna czy spodnie z szerokimi nogawkami to dobra propozycja dla osoby
          puszystej,mogą optycznie zniekształcić sylwetkę.Chyba lepsze będą spodnie o
          prostym kroju,ale tunika to dobry pomysł.
      • klarafr Re: Puszysta i modna - pomocy 15.03.07, 01:35
        jesli chodzi o gore to napewno bedziesz dobrze wygladala w bluzkach i swetrach
        kopertowych, a jesli chodzi o dol to jak najbardziej spodnice najlepiej do
        kolana lub ciutke ponizej, proste badz ciete ze skosa, ale takze rozkloszowane
        tylko dopiero za linia bioder.
      • komputerek56 Re: Puszysta i modna - pomocy 25.08.15, 13:55
        Jestem grubasem i kupiłam ostatnio extra płaszczyk z dzianiny - moja tusza w nim została zakamuflowana:
        zerknij sobie / to Firma Toro, która szyje dla puszystych:
        www.swetry-toro.pl
        • alpepe Re: Puszysta i modna - pomocy 26.08.15, 17:15
          ona w międzyczasie już schudła, spamerko.
      • 27jolka Re: Puszysta i modna - pomocy 27.08.15, 20:28
        a jakbyście szukały jakiś dodatków to ja mogę polecić cos takiego ofertabizuteria.blog.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka