kamila29091 17.03.07, 12:40 img204.imageshack.us/my.php?image=138681928vp2.jpg Kupilam sobie dzisiaj za 20 zl w second handzie taki plaszczyk, moze odrobine dluzszy, ale tak to taki sam. Podoba sie Wam?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aliennis Re: nie podoba mi sie n/t 17.03.07, 13:22 nie lubię futerka przy rękawach i kapturze. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Nowa zdobycz 17.03.07, 13:39 Podoba mi sie. Przyjemny, bezpieczny. Kojarzy mi sie etnicznie. Moze wprowadze cos takiego do swojej garderoby, bo etnicznej lekkiej kurteczki nie mam a dodatki owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Nowa zdobycz 17.03.07, 13:55 On nie ma kaptura. Mi sie strasznie podoba, jest cieplutki, mily, wygodny, i bardzo tani jak na zamsz Odpowiedz Link Zgłoś
d.blue Re: Nowa zdobycz 17.03.07, 15:01 płaszcz fajny a tipsiarskie to są krótkie różowe kurteczki Odpowiedz Link Zgłoś
anila_bb Re: Nowa zdobycz 17.03.07, 15:53 Wręcz przeciwnie- nie zgadzam się z tymi przykrymi wypowiedziami. To jest płaszczyk do stylizacji etnicznej. Dopasowany pasek, fajne kolczyki i- będzie naprawde super. Ja lubię się bawic stylizacjami- dopasowywać je na różne okazje i zgadzam się z Padd- płaszczyk jest FAJNY. Ekhm...napewno nie dla osób, które preferują na codzień tzw. sztywny "japiszoński styl" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila29091 Re: Nowa zdobycz 17.03.07, 18:38 anila_bb napisała: Ekhm...napewno nie dla osób, które > preferują na codzień tzw. sztywny "japiszoński styl" :)))) co to znaczy ,,japiszonski styl,,. Pierwszy raz slysze takie okreslenie Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: Nowa zdobycz 17.03.07, 18:47 japiszonski od yuppie;) kozuszek bardzo by mi sie podobal gdyby byl caly czarny bo tak to nie w moim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
demi18 Re: Nowa zdobycz 18.03.07, 13:05 anila_bb- popieram:)) płaszczyk super etniczny i tak jak powiedziałaś: nie dla japiszonów. A Ty Kamila nie przejmuj się, że Ci tu piszą: okropny! itd. Uważam, że tu sie wypowiadaja właśnie takie japiszonki, które na codzień muszą siedziec w kostiumikach w biurze, więc krytykują wszystko co od tego odbiega!! One po prostu nie mogą zaszaleć;))))) Odpowiedz Link Zgłoś