gosia05 19.03.07, 09:56 Hej, wiecie może jak z jakością i wygodą butów z H&M? Widziałam ciemne i jasne czółenka - klasyczny fason, którego od dawna szukałam. Warto? Cena ok 120PLN. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: buty H&M 19.03.07, 09:59 ja mierzylam buty na obcasach w h&m (kilka modeli) i wszystkie byly wygodne. nawet bylam tym zaskoczona... nie liczac jednak szpilek v&r dla h&m nie mam zadnych butow z tego sklepu, to sie nie wypowiem nt jakosci, jednakze spodziewam sie, ze to jednosezonowki, czego nie mozna miec za zle przy tej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia05 Re: buty H&M 19.03.07, 10:03 to w sumie chyba opłaca mi się kupić... Raczej nie chodzę w butach na obcasie, w tym sezonie mam ochotę zacząć :) i potrzebuje jakiejś klasycznej pary do treningów. Myślisz, że się nadadzą? A i czekam na opinie użytkowniczek, o ile takie się znajdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: buty H&M 19.03.07, 10:16 A ja jednak wbiję szpileczkę: no i warto koniecznie nosić wysokie obcasy? ODPASUJ SIĘ! :D Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: buty H&M 19.03.07, 10:17 mysle, ze w tym sezonie jest dobrze trenowac, bo modne sa grube obcasy, nie cienkie szpilki. idz pomierzyc w sklepie i tam pospacerowac najpierw ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: buty H&M 19.03.07, 10:22 Byłam w weekend w Warszawie i kupiłam buty na słupku w H&M - brązowe, peep toe. Strasznie mi się spodobały, mojemu chłopakowi też (aż się zdziwiłam jak bardzo), wydawały się wygodne i solidnie zrobione, więc je wzięłam, ale kosztowały troszkę więcej, bo 179. Obcas dla mnie idealny (5 - 6 cm). Jestem naprawdę bardzo zadowolona. Teraz zobaczę, jak się będą nosić. Szkoda, że dziś pada deszcz, bo już bym je chętnie założyła :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: buty H&M 19.03.07, 10:45 ja mam ale jeszcze nie nosilam poza domem :) (czarne z dziurka na palet i paskiem na piete z tych w tzrech kolorach zielony, pomarnczowy ja mam czarne) stabilne ladnie wygladaja na nodze chyba da sie chodzic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: buty H&M 19.03.07, 11:48 Mam te same i już w nich chodziłam - są superwygodne:D Odpowiedz Link Zgłoś