old.european 27.03.07, 18:09 TO sa KOBIETY! Nie to, co te slodko-pierdliwe stworzonka dla zakompleksionych. NIECH ZYJE ROSJA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jgn Fashion Week 2007 w Moskwie 27.03.07, 21:34 od razu widać, że w Rosji moda to prawdziwy przemysł. różnica jakościowa pomiędzy polskimi projektami na ostatnich krakowskich fashion awards a tymi zaprezentowanymi w moskwie jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
mckarla Re: Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 10:35 Moskwa nawet na ulicy jest bardzo modna. Nie dziwne wiec, ze Fshion Week przedstawia sie tak, jak na zdjeciach. Rosjanki maja (z reguly) dobry gust i bardzo dbaja o siebie. Chcialabym, zeby polki tez tak chcialy o siebie dbac. Pozdrowienia z Moskwy Odpowiedz Link Zgłoś
kaffeebohne zdjecie 4 - coś pięknego! 27.03.07, 22:40 Wspaniałe tkaniny! Śliczne wzory! Cudo! Po tych plastikowych dziełach zachodnich, po tych nijakich "szmatkach" takie ubrania to dzieła sztuki! Odpowiedz Link Zgłoś
kaffeebohne zdjecie 7 - jakby z innej epoki 27.03.07, 22:45 Modelka wygląda jak żywcem przeniesiona z lat 20-30'tych. Nie wiem czy to tylko kwestia makijażu, ale tak wygląda :) W ogóle - piękne ubrania. Być może nie najpiękniejsze jakie w życiu widziałam, ale przynajmniej oryginalne. Różnią się od tego, co się codziennie ogląda w TV i magazynach... Odpowiedz Link Zgłoś
di_8 Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 09:02 Piekne stroje. Piekne modelki, zadowolone, z pasją. Widać,że potrafią cieszyć sie zyciem. Moda jest dla ludzi żywych. Nie moge patrzeć na te sucharki-modelki bez wyrazu, wyglądające jakby zaraz miały złamac się w pół. Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawson Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 12:29 a do mnie ostatnio napisała rosjanka na RANDKACH....chyba jej odpiszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
autor_autor Re: Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 12:37 modelki kobiece i za to +, ale twarzowo niezbyt, do tego okropny makijaż w stylu rosyjskim, blee... a stroje jadą cepelią i nowobogackim przepychem (te futra! - co to ma być? "Ogniem i Mieczem"), bezguście ale żeby być sprawiedliwym kilka ładnych też się tam znalazło Odpowiedz Link Zgłoś
ethelen Re: Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 15:33 ten płaszcz z futrzanymi obszyciami jest cudowny. Ale bez tej czapki - bo z nią traci urok i faktycznie wygląda jak z Sienkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
alela1 Re: Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 15:36 takie pospolite buzie, nic specjalnego Odpowiedz Link Zgłoś
ogia Re: Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 15:48 hmm... bardzo to wszystko wyglada teatralnie i historycznie :] futrzaste kolpaki na glowach nie do zaakceptowania... generalnie masakra :\ Odpowiedz Link Zgłoś
student.kielce.pl Fashion Week 2007 w Moskwie 28.03.07, 17:05 Widziałem na wschodzie wiele pięknych kobiet, ale te na zdjęciach to jakaś lipa. Odpowiedz Link Zgłoś