sincitycalling 05.04.07, 20:32 To świetna wiadomość! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marjory_m Prada przeciwko futrom 05.04.07, 23:44 "Jestem już znudzona futrami" to wprost rewelacyjny argument dla zmiany frontu. bo sie kobiecie znudziły :/ Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Prada przeciwko futrom 05.04.07, 23:48 marjory_m napisała: > "Jestem już znudzona futrami" to wprost rewelacyjny argument dla zmiany frontu. > bo sie kobiecie znudziły :/ wlasnie chcialam to samo napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
paulixs1 Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 00:13 a torebunie to z plotna uszyje i za tyle samo pusci? Odpowiedz Link Zgłoś
sztuka_konwersacji Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 00:14 Torebki uszyje ze skroy, bo znudzily sie jej tylko futra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 13:27 marjory_m napisała: > "Jestem już znudzona futrami" to wprost rewelacyjny argument dla zmiany frontu. > bo sie kobiecie znudziły :/ Dokładnie. Trochę smutne to :/ Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 07:06 Przecież cały czas futra wciskali. I nagle się odmieniło? Chyba mniej się sprzedawały... Nie wierzę w dobre serce firmy. A tak na marginesie dziwię się, że wiele eleganckich kobiet nie dostrzega jak koszmarnie wygląda się w futrach... Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 08:11 Wiele eleganckich kobiet przepięknie wygląda w futrach. Co do Prady - fajny pomysł, który nic nie da IMHO. Co do reszty wypowiedzi - przestrzegam - są tu już chyba trzy dyskusje o futrach i jeśli ten też zmieni się w słowną przepychankę - będzie bezlitośnie cięty :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary znudziła się czy to teraz modne wspierać PETę? 06.04.07, 11:56 taka wiadomość to jak nazwa "light" "bio" i "eko" na jedzeniu, ale dobrze, może chociaż trochę zwierzaków się uchroni.... Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 14:40 Papryczka. Czy to miało oznaczać, że mam nie komentować twojego wpisu? Owszem - jesteś adminką - ale z twoim zdaniem się nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 17:35 Futra nie. A co z galanterią skórzaną i obuwiem Prady? Przejdziemy na poprawną politycznie eko-ceratkę? Jak dla mnie nowy trend pani Miucci to wielki pic na wodę fotomontaż i generalnie hipokryzja do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
lili Re: Prada przeciwko futrom 06.04.07, 17:57 troche off topic... jako fanka kolekcji Miucci Prady, nigdy nie moge sie nadziwic dlaczego ona sama tak zle sie ubiera, juz nie wspominajac o fryzurze ( i nie jest to kwestia jej wieku czy urody). a argument "znudzily mi sie futra" ...szkoda slow. Odpowiedz Link Zgłoś