owal444 17.05.07, 11:21 gdzie znajdę sklep w którym mogę zakupić osobno górę i dół.Jestem z prowincji więc może coś wysyłkowego. Te standartowe nie pasują za mała góra do majtek. Proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakota77 Re: bikini 17.05.07, 11:29 Też muszę kupować osobno góry i doły od bikini. NIe wiem, jak ze sklepami wysyłkowymi, ale z sieciówek na pewno w H&M i C&A można kupować osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: bikini 17.05.07, 11:44 hmm wysyłkowe to nie iwem popatrz na allegro .. a jesli wybierzesz sie do miasta szukaj sklepu Reserved.. tam sprzedaja osobno czesci od stroju Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: bikini 17.05.07, 12:56 W H&M można, posiadam bikini zakupione w niemieckim H&M. Mam odwrotny problem - jestem tęga, za to biust na szczęście średni. Tylko żałuję, że kupiłam zwykłe majtki, a nie spodenki... Oczywiście używam bikini tylko na balkonie do próby przejścia z odcienia księżycowego do odcienia leciutko opalonego... ostatniego lata skutek praktycznie żaden. Ale też dużo się nie próbowałam opalać, ale noszę krótkie spodenki na rower, a nogi i tak zawsze mam w kolorze ściany. Odpowiedz Link Zgłoś