disa 17.05.07, 22:54 rozbroila mnie ilosc bialych kozaczkow :D i stylowych ubran z .... klasa ;] czyli jak WABIMY w necie ;] milej zabawy: fotkapeel.blogspot.com watek podrzucony od HotAlly Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: Moda w internetowym lansie... 17.05.07, 23:29 Wntetrza tez niczego... Zwlaszcza to z bialymi firankami i duuuuzym wazonem... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moda w internetowym lansie... 17.05.07, 23:35 Obejrzalam wszystko :D Moj drugi ulubiony foto blog (nie liczac Mojego i Disy) :] Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 00:14 Regularnie odwiedzam:D Powalające są również podpisy:) Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 00:18 Aaa! Zapomniałam:) Troszkę inna tematyka ale również jakże ciekawe i wesołe: aaaby-sprzedac.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 00:57 ubostwiam Krysie i czesto je odwiedzam Odpowiedz Link Zgłoś
strawberryfields Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 07:48 No to sobie poprawiłam humor z rana:D Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo :-))))) 18.05.07, 21:26 martina_wawa napisała: > Aaa! > Zapomniałam:) > Troszkę inna tematyka ale również jakże ciekawe i wesołe: > aaaby-sprzedac.blogspot.com/ Dzieki za ten link, dawno sie tak nie usmialam. Trudno wybrac numero uno, ale chyba bedzie to "stopa": "Stopa w tym pierścionku prezentuje sie delikatnie a jednocześnie bardzo interesujaco, nie tak monotonnie i zwyczajnie. " Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 08:40 też regularnie odwiedzam blog :)) Moje ulubione to krysia na wersalce, pół *upy zza krzaka i Anifer Dżeniston :) Odpowiedz Link Zgłoś
garbola Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 09:14 Super! Jestem pod wrażeniem! Mam humor poprawiony na cały tydzień! Odpowiedz Link Zgłoś
minkair Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 09:18 disa i co Ty narobiłaś..teraz zamiast pracować będę krysie oglądać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 09:19 ten blog to już klasyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snowbabe Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 09:34 Booooooooooskie ;)))) Właśnie to mi było dziś potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
esiaesia Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 09:44 Jest jeszcze wątek męski, tylko bardzo rzadko aktualizowany: chlopaki-z-nagasaki.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 09:56 ludzie ja pracowac musze! a blog boski, kiedys go zcesciej odwiedzalam, dzieki za przypomnienie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 10:03 Regularnie odzwiedzam tego bloga i zawsze mam straszny ubaw. I panny, i gustowne inaczej wnetrza robia wrazenie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 10:11 Świetny :) hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
hazel_dobkins Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 10:35 Heh..tyle tandety w jednym miejscu dawno już nie widziałam..zarówno na osobach jak i wokół nich..Mnie szczególnie rzucaja się w oczy symbole religijne (drugi plan) + wypięte Krysie;)..a fota z Matką Boską na głowie to już wogóle szczyt..:/ To tak jak by buddysta postawił sobie posążek Buddy na głowie..nie do pomyślenia..że ktoś ma półmóżczek zamiast mózgu.. Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 10:40 bialekozaczki.blog.pl/ ten też jest niezły :) Odpowiedz Link Zgłoś
mini_kks Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 11:21 Ja najbardziej lubię Krysię z Matką Boską Krysiową na głowie :D Kiedy pierwszy raz obejrzałam zdjęcie, przeczytałam podpis i komentarze, chodziłam później po domu i śmiałam się sama do siebie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
novalijka1 Re: Toz to prostytutki...sponsorowane bardziej... 18.05.07, 11:34 Rozwalila mnie ta laska w pol rozebrana,ta szczupla w zaawansowanej solarce,przy komputerze,w okularach slonecznych.To sa chyba prostytutki albo panie do sponsorowania.Bo chyba nie szukaja w ten sposob stalego partnera../:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 11:36 mocna rzecz. mi się bardzo podoba taka pani w niebieskim, na tle udrapowanej firanki i wilkiego wazonu z monstrualnymi kwiatami, a najbardziej taka z gołymi plecami (opuszczona koszula), w stringach i pończochach, na tle rozbebeszonego tapczanu i poduchy wyłażącej z poszewki. no i niektóre materiały obiciowe mebli tapicerowanych - no po prostu chyba z mediolanu przywiezione, jak boga kocham he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 12:03 trzy laski oraz kot myjący dupę podbiły me serce Odpowiedz Link Zgłoś
merda Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 12:57 Wielkie dzieki Disa,poplakalam sie ze smiechu przy niektorych. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaaaa2 Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 21:37 hehe dobre te bankspermy... Odpowiedz Link Zgłoś
poopka Re: Moda w internetowym lansie... 18.05.07, 23:37 taaaak uwielbiam ten blog i jescze białe kozaczki :D jak tylko mam zrabany humor od reazu tam pedze i smieje sie jak szalona :} Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Moda w internetowym lansie... 19.05.07, 00:16 jeszcze perełki z czatów: meskiespytki.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
daisy81 Re: Moda w internetowym lansie... 19.05.07, 11:32 nie apmietam kiedy tak sie smialam do łez:))))))wygrywa blog aaaby sprzedac... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: Moda w internetowym lansie... 20.05.07, 14:26 BUAHAHAHAHAHAHA TEZ DOBRE!! Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: Moda w internetowym lansie... 19.05.07, 17:48 www.grossboss.blogspot.com/ mój ulubiony blog Odpowiedz Link Zgłoś
panigazeta Re: Moda w internetowym lansie... 19.05.07, 22:54 Przegladam od czasu do czasu ;) świetne sa krysie zwlaszacza te starsze :D Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Moda w internetowym lansie... 20.05.07, 16:09 No to następna dawka : raider55.blox.pl/html Szczególnie....Papież ogrodowy... Odpowiedz Link Zgłoś
shangrila Re: Moda w internetowym lansie... 20.05.07, 16:15 tego Papieza mialam okazje widziec ostatnio jak bylam na urlopie i gdybym nie zobaczyla na wlasne oczy to chyba bym nie uwierzyla. bez komentarza;/ Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Moda w internetowym lansie... 20.05.07, 16:28 O kurcze...ciekawe skąd oni wzięli tego Papieża? Sami zrobili(może to jacyś wyjątkowo zdolni ludzie:D) czy już produkują takie figurki masowo...? A to mój drugi ulubiony blog,zaraz po aaaby sprzedać:) podrobkowo-wielkie.blogspot.com/ hheheheheh:D Odpowiedz Link Zgłoś
shangrila Re: Moda w internetowym lansie... 20.05.07, 16:33 niestety podobno to nie jedyny taki "okaz";/ Odpowiedz Link Zgłoś
martina_wawa Re: Moda w internetowym lansie... 20.05.07, 16:38 Kto wie,może za jakiś czas,jadąc przez Polskę,podziwiając krajobrazy( i podwórka) zobaczymy mini krasnala i okaże się,że to figurka prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly wpadki ubraniowe celebritów 21.05.07, 00:26 gofugyourself.typepad.com/ Odpowiedz Link Zgłoś