czarna_plomba 23.05.07, 13:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarna_plomba [...] 23.05.07, 13:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba dlaczego moje posty są usuwane? 23.05.07, 13:45 w stopce widnieje link do bloga, nie do butiku.. wiele użytkowniczek ma linki do swoich blogów na kt. sa dostępne różnego rodzaju hand mady itp.. prosze o wyjaśnienie.. druga sprawa, ze przez pół roku moje stopki nikomu nie przeszkadzały a nagle zaczęły.. chciałabym wiedzieć dlaczego.. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: dlaczego moje posty są usuwane? 23.05.07, 13:47 twoj blog jest komercyjny - reklama sklepu Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: dlaczego moje posty są usuwane? 23.05.07, 13:52 cioccolato juz powiedziala, a ja dodam, ze czemu nagle zaczely, to nalezy pytac administracji, nie wymyslilysmy tego my. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_plomba hmm 23.05.07, 14:15 ok, szkoda tylko, ze mało konsekwentna jest administracja: www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5850943 www.soxo.pl/index.php ssl.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4837034 lavetrata.blox.pl/html www.wylegarnia.com/sklep/ekspozycja.php?id=1367 to tylko kilka linków równie komercyjnych znalezione w stopkach innych uzytkowników forum.. znalezienie ich zajęło mi 5 min. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: hmm 23.05.07, 20:22 rozumiem,że "inni mają lepiej,a ja nie" i trzeba potupać nóżkami,ale moje posty były dodawane PRZED wprowadzeniem tych reguł przez administrację,a jak wiadomo,prawo nie działa wstecz... Odpowiedz Link Zgłoś