Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

klapki-drewniaki

23.05.07, 14:21
    CZy myślicie,że takie klapki będą wygodne? Kusi mnie żeby kupić ,ale
    zastanawiam się, czy wygodne no i czy będą fajnie wyglądały na nodze?

www.allegro.pl/item197252451_hit_drewniaki_skora_red_wybor_gwiazd_38.html
    Obserwuj wątek
      • gabrielafrancuz Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:22
        fajne, ale mnie by zaraz odparzyły.
        • ma-lena1506 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:25
          No właśnie też trochę się tego boję, nie miałam jeszcze klapek na drewnianym
          spodzie... Może ktoś ma jakieś doświadczenia z tego typu butami?
        • kadanka Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:25
          bez przymierzenia i zrobienia paru krokow nie ma sensu kupowac. nie wiesz z
          jakiego drewna sa: moga byc lekkie, ale i mogą byc cięzkie: przyklad, scholl
          ma drewniaczki z 2 rodzajow drewna jasnego i leciutkiego i ciemniejszego sporo
          ciezszego - niezbyt to wygodne:/ bardzo wygodne wg mnie sa drewniaczki w
          lasockim - lekkie,,dobrze wyprofilowane i maja amortyzującą gumę pod spodem -
          faktycznie działa
          • dolly19 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:29
            A mnie sie wydaje ze sa całkiem fajne i chetnie bym sobie takie kupiła. Sama mam
            drewniaki, tylko duzo wyzsze i wcale nie sa ciezkie...
      • daggy4 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:39
        ja mam kilka par butow z drewniana podeszwa i sa sztywne (jak to drewno) i nie
        daj boze kopniesz sie w kostke to ryzykujesz omdlenie w centrum miasta ;)
        • grosellina Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 15:22
          Tak, kopnięcie się w kostkę to w przypadku drewniaków naprawdę niesamowite
          przeżycie;-))))
          Miałam drewniaki dobre kilka lat temu. Były naprawdę piękne ale trzeba
          przyznać ,ze dość sztywne i przez to umiarkowanie wygodne. Uważam, że takie
          buty trzeba przymierzyć.
      • capuccino_days Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 15:36
        mam podobnie wyprofilowane z Ryłki - tzn kidyś były sandałkami, ale nie mogłam
        w nich kroku zrobić, to rozmontowałam
        chodzi się super wygodnie i wyglądają nienajgorzej, tylko że moje są
        rzeczywiście całkiem lekkie
      • kama_20001 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 16:21
        Musisz przymierzyc, ja mam trzy pary i w jednej z nich nie da się nawet stac. Z
        CCC są jednak zadziwiająco wygodne. Te natomiast są ładne.
        • bmartucha Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 19:40
          Moja koleżanka z pracy wzeszłym zesonie odstaraszyła całe biuro drewniakimi.
          Kupiła je za 139 zł i jak już przeszła do pracy co miała poranione nogi do krwi
          i cały czas siedziała z gołymi nogami a potem to bała się wracać do domu... aż
          płakała i mówiła no co mi to było.... nie są warte nawet 1 zł......Ale bytki
          śliczne delikatnie wyglądały....
          • ogia sa przepiekne! 23.05.07, 19:46
            ja bym kupila :) mam klapki drewniaki z Deichmanna, tylko, ze na plaskiej
            podeszwie, generalnei sa wygodne, tylko fatalne uczucie, jak zdarzy sie kopnac
            w kostke... ;) ale to chyba zalezy od stopy, bo moja przyjaciolka kupila takie
            same buty jak ja (mieszkamy w innych krajach ;)) i nie byla w stanie w nich
            chodzic.
        • kadanka Re: klapki-drewniaki 24.05.07, 01:00
          dokladnie, mierzylam w roznych sklepach i tak np. w schollu sa klapeczki o
          podobnym fasonie jaki pokazujesz, niestety z dosyc ciezkiego drewna. przy takim
          cienkim paseczku na wysokosci srodstopia nie bylam w stanie w nich chodzic. nie
          dla kazdego. a w ccc lasocki rzeczywiscie wygodne i stabilne. sandaly to jakas
          pomylka, jak podeszwa jest sztywna, to musza byc klapki jak mozna chodzic na
          sztywnej podeszwie caly czas przylegajacej do stopy? :) akrobatyka
      • lolerai Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 19:44
        ja mam takie, ja mam takie!!!! Tylko żólte. Bardzo wygodne! I obtarły mnie
        tylko w jednym miejscu, a to duży sukces, bo mnie wszystkie buty masakrycznie
        obcierają....
      • aldonus Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 22:52
        jak dla mnie za niskie, ale ja lubię albo zupełnie płaskie, albo min.8cm.
        podobają mi się jednak i skoro wygodne to kup!
        uważaj tylko na kostki, bo choć ostatnio drewniaki miałam wiele lat temu do dziś
        pamiętam, że ból przy uderzeniu się w kostkę był bardzo dotkliwy!
      • sol_18 okropne!jak wszystkie tego typu buty n/t 23.05.07, 23:02
      • kasiaczernia Re: klapki-drewniaki 25.05.07, 13:13
        W zeszłym roku kupiłam sobie sandałki na drewnianej lekkiej podeszwie (kliny).
        Buty ładne i wygodne, jedyny problem na początku był w tym, że nie mogłam w
        nich za długo chodzić - pięty bolały od twardego drewna. Na szczęście po kilku
        tygodniach stopy przyzwyczaiły się:-)))
        I rzeczywiście, trzeba uważać, żeby się nie kopnąć, okropny ból...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka