ma-lena1506 23.05.07, 14:21 CZy myślicie,że takie klapki będą wygodne? Kusi mnie żeby kupić ,ale zastanawiam się, czy wygodne no i czy będą fajnie wyglądały na nodze? www.allegro.pl/item197252451_hit_drewniaki_skora_red_wybor_gwiazd_38.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:22 fajne, ale mnie by zaraz odparzyły. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-lena1506 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:25 No właśnie też trochę się tego boję, nie miałam jeszcze klapek na drewnianym spodzie... Może ktoś ma jakieś doświadczenia z tego typu butami? Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:25 bez przymierzenia i zrobienia paru krokow nie ma sensu kupowac. nie wiesz z jakiego drewna sa: moga byc lekkie, ale i mogą byc cięzkie: przyklad, scholl ma drewniaczki z 2 rodzajow drewna jasnego i leciutkiego i ciemniejszego sporo ciezszego - niezbyt to wygodne:/ bardzo wygodne wg mnie sa drewniaczki w lasockim - lekkie,,dobrze wyprofilowane i maja amortyzującą gumę pod spodem - faktycznie działa Odpowiedz Link Zgłoś
dolly19 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:29 A mnie sie wydaje ze sa całkiem fajne i chetnie bym sobie takie kupiła. Sama mam drewniaki, tylko duzo wyzsze i wcale nie sa ciezkie... Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 14:39 ja mam kilka par butow z drewniana podeszwa i sa sztywne (jak to drewno) i nie daj boze kopniesz sie w kostke to ryzykujesz omdlenie w centrum miasta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grosellina Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 15:22 Tak, kopnięcie się w kostkę to w przypadku drewniaków naprawdę niesamowite przeżycie;-)))) Miałam drewniaki dobre kilka lat temu. Były naprawdę piękne ale trzeba przyznać ,ze dość sztywne i przez to umiarkowanie wygodne. Uważam, że takie buty trzeba przymierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
capuccino_days Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 15:36 mam podobnie wyprofilowane z Ryłki - tzn kidyś były sandałkami, ale nie mogłam w nich kroku zrobić, to rozmontowałam chodzi się super wygodnie i wyglądają nienajgorzej, tylko że moje są rzeczywiście całkiem lekkie Odpowiedz Link Zgłoś
kama_20001 Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 16:21 Musisz przymierzyc, ja mam trzy pary i w jednej z nich nie da się nawet stac. Z CCC są jednak zadziwiająco wygodne. Te natomiast są ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
bmartucha Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 19:40 Moja koleżanka z pracy wzeszłym zesonie odstaraszyła całe biuro drewniakimi. Kupiła je za 139 zł i jak już przeszła do pracy co miała poranione nogi do krwi i cały czas siedziała z gołymi nogami a potem to bała się wracać do domu... aż płakała i mówiła no co mi to było.... nie są warte nawet 1 zł......Ale bytki śliczne delikatnie wyglądały.... Odpowiedz Link Zgłoś
ogia sa przepiekne! 23.05.07, 19:46 ja bym kupila :) mam klapki drewniaki z Deichmanna, tylko, ze na plaskiej podeszwie, generalnei sa wygodne, tylko fatalne uczucie, jak zdarzy sie kopnac w kostke... ;) ale to chyba zalezy od stopy, bo moja przyjaciolka kupila takie same buty jak ja (mieszkamy w innych krajach ;)) i nie byla w stanie w nich chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: klapki-drewniaki 24.05.07, 01:00 dokladnie, mierzylam w roznych sklepach i tak np. w schollu sa klapeczki o podobnym fasonie jaki pokazujesz, niestety z dosyc ciezkiego drewna. przy takim cienkim paseczku na wysokosci srodstopia nie bylam w stanie w nich chodzic. nie dla kazdego. a w ccc lasocki rzeczywiscie wygodne i stabilne. sandaly to jakas pomylka, jak podeszwa jest sztywna, to musza byc klapki jak mozna chodzic na sztywnej podeszwie caly czas przylegajacej do stopy? :) akrobatyka Odpowiedz Link Zgłoś
lolerai Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 19:44 ja mam takie, ja mam takie!!!! Tylko żólte. Bardzo wygodne! I obtarły mnie tylko w jednym miejscu, a to duży sukces, bo mnie wszystkie buty masakrycznie obcierają.... Odpowiedz Link Zgłoś
aldonus Re: klapki-drewniaki 23.05.07, 22:52 jak dla mnie za niskie, ale ja lubię albo zupełnie płaskie, albo min.8cm. podobają mi się jednak i skoro wygodne to kup! uważaj tylko na kostki, bo choć ostatnio drewniaki miałam wiele lat temu do dziś pamiętam, że ból przy uderzeniu się w kostkę był bardzo dotkliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: klapki-drewniaki 25.05.07, 13:13 W zeszłym roku kupiłam sobie sandałki na drewnianej lekkiej podeszwie (kliny). Buty ładne i wygodne, jedyny problem na początku był w tym, że nie mogłam w nich za długo chodzić - pięty bolały od twardego drewna. Na szczęście po kilku tygodniach stopy przyzwyczaiły się:-))) I rzeczywiście, trzeba uważać, żeby się nie kopnąć, okropny ból... Odpowiedz Link Zgłoś