hotally 24.05.07, 19:31 Wpisujcie propozycje prezentów na prezent dla Mamy :)) Ja jutro wyruszam na poszukiwania idealnego podarunku ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
littlefrog Re: Dzien Matki 24.05.07, 19:38 moja w tym roku dostanie życzenia telefoniczne bo wyjechała sobie na urlop i wraca 2 czerwca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: Dzien Matki 24.05.07, 19:43 A ja niestety nie bede z moja Mama w takim dniu :( juz 4 rok z rzedu, ale tydzien temu wrocilam z Polski, bylam z nia na zakupach i pokupowala sobie kilka rzeczy, ale z tego wszystkiego bylo jej zal wydac na sukienke, w ktorej na prawde ladnie wygladala, wiec tajnie jej ja kupilam i przed wyjazdem wreczylam :))) A dla Mamy to mysle ze fajnym prezentem bedzie bizuteria, jezeli lubi, ale rowniez np " bon " na masaz calego ciala w jakims spa :))) A jezeli ktos nie ma pieniazkow to kwiatka i jakis spacer, dla Mamy i to bedzie najpiekniejszym prezentem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: Dzien Matki 24.05.07, 19:53 Ja w tamtym roku zafundowałam mamie weekend w spa i byla naprawdę zadowolona,a w tym roku kupiłam jej kurteczkę, którą sobie wcześniej upatrzyła. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: Dzien Matki 24.05.07, 19:58 Ja w tym roku kupiłam mamie Puder do twarzy w pryzmie Givenchy :)Moze troche pretensjonalny prezent ale wiem,ze mama bedzie z niego zaowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally SPA 24.05.07, 20:10 Podoba Mi sie pomysł ze SPA :) Znacie jakieś fajne ośrodki w poblizu Wawy? Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Adresy SPA 24.05.07, 22:00 Tutaj masz wyszukiwarke : www.spa-prestige.pl/ www.polskie-spa.pl/ Na pewno znajdziesz cos ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: Dzien Matki 24.05.07, 20:31 kupiłam Jej to co sama chciała, a więc parasolkę :) w sobotę będzie jeszcze duży bukiet kwiatów i życzenia Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Dzien Matki 24.05.07, 21:41 Eh, jakże wam zazdroszczę :( Moja Mama umarła tak dawno temu, że nawet jej nie pamiętam, a w ubiegłym roku odeszła także Babcia, której przynosiłam kwiaty na Dzień Matki... Fantastycznie byłoby łazić wspólnie po sklepach, wybierać stroje i dodatki, bawić się modą... Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: Dzien Matki 24.05.07, 21:51 Mieszkam 1000 km od mamy, wiec jej po prostu przelalam na konto kase ( dosc sporo), wiem ze kupi sobie za to srebrna bizuterie (jest wariatka na tym punkcie, srebnymi lancuszkami mogla by planete obkrecic kilka razy :) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: Dzien Matki 24.05.07, 22:12 moja dostanie 2 komplety biżuterii, bo kiedys sobie wypatrzyła w mojej galerii. Gorzej z teściową... Niby mąż mysli, ale wiadomo, że mnie w to angazuje :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Dzien Matki 24.05.07, 22:59 chcialam kupic jej orchidee a doniczce:)ale wkoncu okazalo sie ze chce dostac swoj ulubiony tusz loreala noi perfumy ktore przywiozlam z egiptu.atesciowa dostanie tez cos wtym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: Dzien Matki 24.05.07, 23:16 ja swojej kupiłam jej ulubione perfumy z czasów młodości - Cacharel Anais Anais do tego jakiś ładny kwiatek w donicy, żeby dłużej posłużył:) Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: Dzien Matki 24.05.07, 23:22 moja chce cos do nowego domku na kominek albo do kuchni -czyli mamy misje DZIWNE URZADZENIA DOMOWE buahahahahaa spa fajny pomysl, ale moja Mamcia juz ma sobie wybrac jakas wycieczke gdzie chce od Nasz wszystkich wiec to odpada ;] i pamietaj, ze mam Siostrzenicy na dzien dzieciaczka kupic TEN MODEL LALKI allegro.pl/item197919647_lalka_jaggets_mini_model_nowa_36_cm_rs.html oraz biale gladkie rajstopy Odpowiedz Link Zgłoś
tysia77 Re: Dzien Matki 24.05.07, 23:52 Moja Mama bardzo lubi czytać,więc kupiłam książki. Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: Dzien Matki 25.05.07, 00:20 bilet do teatru- to propozycja a swojej kupie bilet powrotny do domu, bo juz za dlugo u mnie siedzi:/ ps zazdroszcze wszystkim, ktore maja fajne mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: Dzien Matki 25.05.07, 00:24 kwiatki na dzialke:) oraz komplet pieknych kieliszkow do czerwonego wina - sama takie tez chce! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: Dzien Matki 25.05.07, 10:38 Daj jej ten post oprawiony. Na pewno się jej miło zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Dzien Matki 25.05.07, 09:49 moja mama wyjechala, wraca dopiero w pon iedziałek takze jutro dopiero bede czegos szukac:) na pewno do niej jutro zadzwonie tylko ciekawe kto bedzie pierwszy bo ja tez mam jutro swoje swieto...:) Odpowiedz Link Zgłoś