Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Justyna w szortach

31.05.07, 19:46
    pewnie widzialyscie juz, ale chyba nie "obgadywalysmy" jeszcze ;)
    strasznie mi sie podoba (trzydzieche ma juz za soba wiec chyba jednak mozna
    tak ktrotko sie nosic)
    gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=1&kat=24217&gid=8877511
    gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=25&kat=24217&gid=8876349
    Obserwuj wątek
      • love_mode Re: Justyna w szortach 31.05.07, 19:50
        nie dosc, ze po trzydziestce to jeszcze dwojke dzieci urodzila. ciekawe, czy ma tak bez wysilku, czy musi
        sie starac. nogi super.
      • pistacja5 Re: Justyna w szortach 31.05.07, 19:50
        Podobno teraz stylizuję ją Szado i Jacyków, ale fakt Justyna zawsze zgrabna
        była więc w szortach wygląda świetnie :)
      • magdaksp Re: Justyna w szortach 31.05.07, 19:54
        ale jej twarz jest straszna,szczegolnie te wyskubane brwi
      • cioccolato_bianco Re: Justyna w szortach 31.05.07, 20:02
        jak sie jest gwiazda, to mozna :)
        • lilivampire Re: Justyna w szortach 01.06.07, 10:25
          ciocco, wczoraj kupiłam krem do ciała o zapachu cioccolato bianco, pachnie przepysznie:)
          jak się nim smaruję myślę o FM:)
      • mmkl Re: Justyna w szortach 31.05.07, 20:08
        strój fajny. doceniam jej figurę, choć sztuczne piersi u niej średnio mi się
        podobają...ogólnie moim skromnym zdaniem nieco przestylizowana (nie na tym
        zdjęciu, tylko tak ogólnie.)
        • envy_me_baby Re: Justyna w szortach 31.05.07, 20:12
          lubie ja. ma dziewczyna osobowosc.
          a w szortach wyglada dobrze. te brwi rzeczywiscie za bardzo poprawione
      • blue_flower4 Re: Justyna w szortach 31.05.07, 20:38
        Wg mnie Justyna ma genialne nogi;) muszę się przyznać, że po prostu jej
        zazdroszczę tak świetnej figury;)) a jeśli chodzi o te szorty... wydaje mi się,
        że nie były odpowiednie do okazji. Ale to artystka, więc może wszystko;)
      • kc_mc Re: Justyna w szortach 31.05.07, 20:40
        Mozna mozna pod warunkiem ze ma sie fajna figurke.
      • tralalumpek Re: Justyna w szortach 31.05.07, 20:41
        tragicznie sie przebrala moim zdaniem
        nie mam nic przeciwko szortom ale toto ....
      • miss_milkie Re: Justyna w szortach 31.05.07, 20:43
        mozna gdy sie ma takie nogi jak ona:))
        • matmam Re: Justyna w szortach 31.05.07, 21:40
          Nic do tej kobiety nie mam,figure przyznaje ma świetą,głos również no ale jej
          nie lubie.Nie wiem czemu.
      • nie-niebieska Re: Justyna w szortach 31.05.07, 21:55
        Justyna jest super, uwielbiam ja odkad pojawila sie na polskim rynku muzycznym,
        jej plyta z zydowksim klimatem wywala w kosmos! ta ostatnia to jednak jakas
        pomylka, ale kto sie nie zgubil ten sie nie znajdzie ;)

Figura jak zawsze boska! Styl ma swietny!
      • zettrzy Re: Justyna w szortach 31.05.07, 23:05
        jej, a u nas po ulicy tak chodza od maluchow po starsze panie... i nikogo nie
        dziwi, szorty to normalny ubior na lato
        te nie sa az tak krotkie
        • ogia fajnie n/t 01.06.07, 04:58

• anulkina Re: fajnie n/t 01.06.07, 07:33
            a ja byłam pod wrazeniem, ze ona ma takie długie nogi, w sukniach do ziemi nie
            bylo tego widac :)
        • daggy4 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 09:13
          no wlasnie tez mnie to nie dziwi. w zeszle lato przechodzilam w tak krotkich
          spodenkach, praktycznie codziennie, po pracy, je zakladalam
      • monika2022 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 07:41
        no tak,zgrabna jest,ale te kieszenie wystające spod szortów to tragedia,jeszcze
        wśród ludzi:)
        • sigrun Re: Justyna w szortach 01.06.07, 07:51
          E tam Steczka! Boska Tomcia to dopiero odlot i polot. A co to tam na dole?
          Okienko żeby sobie kłaczki na nóżce zaczerpnęły trochę świeżego powietrza?
          Kolejny raz "Miszczu" powalił mnie na kolana ;-P
          • sigrun Re: Justyna w szortach 01.06.07, 07:52
            gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=17&kat=24217&gid=8877511
            • flaminia Re: Justyna w szortach 01.06.07, 09:41
              sigrun napisała:

> gwiazdy.wp.pl/galeriazdjecie.html?G[page]=17&kat=24217&gid=8877511

tjaaa, a ten sznurek na szyi to chyba zeby sie wieszac na widok kobiet, ktore
              wygladem czy ubiorem nie dorastaja do gornojebnych standardow miszcza...
              • myszka_333 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 09:56
                nie podobaja mi się te szorty
                podoba mi się figura Steczkowskiej
                • gospodyni2 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 10:20
                  Justyna jest maleńka w rzeczywistości, niepozorna. Nie wiem skąd podejrzenie o
                  jej długości nóg.

A co do figury to sama mówiła, ze pare lat temu mocno pracowała na siłce... U
                  nich to rodzinne - siostry maja b. podobna figure.
                  • foamclene Re: Justyna w szortach 01.06.07, 10:58
                    moze byc drobna ale proporcie ciala moze miec modelki ;)
                    czyli dlugie nogi w stosunku do reszty ciala
                  • koala1212 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 15:05
                    > Justyna jest maleńka w rzeczywistości, niepozorna. Nie wiem skąd podejrzenie
                    o
                    > jej długości nóg.
                    >

Widzialam ja na zywo i wcale nie jest mala. Jest sredniego wzrostu, a cialo ma
                    boskie, proporcje idealne!!! Zauwazcie, ze ona nie jest jakas wychudzona,
                    niektore kobiety maja szczuple cialo, ale jak sie patrzy na buzie, to widac od
                    razu, ze nic nie jedza. Justyna wyglada i szczuplo i zdrowo. Pieknie tez
                    prezentuje sie w bialych sukienkach. Chcialabym ja czesciej ogladac w
                    kolorowych sukniach. Chyba troche za duzo tej czerni, a przeciez ma warunki,
                    nie musi sie chowac.
                    • edavenpo Re: Justyna w szortach 01.06.07, 15:08

Ma bardzo ladna figure - pieknie wyrzezbione cialo. Mi to wyglada na Pilates lub
                      cos w tym stylu ;-)
                    • nadinka_nadinka Re: Justyna w szortach 01.06.07, 18:06
                      Widzialam ja na zywo i wcale nie jest mala. Jest sredniego wzrostu, a cialo ma
                      > boskie, proporcje idealne!!!

hehe, tez ja widzialam na zywo. jest mojego wzrostu, a to nie jest sredni. nawet
                      przy dobrej woli, i nawet jak na polskie standardy ;-)
                      • koala1212 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 19:32
                        > hehe, tez ja widzialam na zywo. jest mojego wzrostu, a to nie jest sredni.
                        nawe
                        > t
                        > przy dobrej woli, i nawet jak na polskie standardy ;-)
                        >
                        Jesli chodzi o polskie standardy, to ja mam 164cm i moge sie wydawac niska, a
                        nie jestem, bo zgodnie z atlasem miar czlowieka wyszlo mi, ze jest tylko chyba
                        20% kobiet wyzszych ode mnie. Niestety nie pamietam dokladnie, ale jakos tak to
                        bylo. Mysle, ze Ty tez nie jestes niska. Jej, no szkoda, ze nie pamietam tych
                        danych i nie mam przy sobie tego atlasu, moglabym cos wiecej powiedziec.
                        • nadinka_nadinka Re: Justyna w szortach 01.06.07, 21:40
                          161 cm. w "starym" dowodzie mam co prawda sredni, ale, IMO, to jest niski :-) co
                          nie zmienia faktu, ze nie chcialabym ani cm wiecej :D
                          • koala1212 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 22:12
                            Najwazniejsze ze jestes zadowolona:)
                            Nie bede Ci narzucala swojego zdania, ale jesli spotkalabym Cie na ulicy i
                            krtos zadalby mi pytanie jakiego jestes wzrostu, powiedzialabym, ze sredniego.
                            Jezeli ja jestem srednia (a mam tylko 3cm wiecej), no to Ty tez musisz:)
                            Swietnie, ze dobrze sie czujesz i ze jestes takiego wzrostu jak chcesz, czyli
                            niskiego:)
                            • envy_me_baby Re: Justyna w szortach 02.06.07, 00:22
                              kiedys chcialam byc wyzsza, majac 167 cm wzrostu. ale ostatnio tak zauwazylam,
                              ze i tak, majac normalne buty na sobie, jestem wyzsza od wiekszosci kobiet na
                              ulicy. poza tym jak zaloze jakies wyzsze szpilki, to mam ponad 170 i to mi
                              zupelnie wystarczy. nie chcialabym miec 180 cm. bylabym wyzsza od polowy moich
                              facetow, co nie podobalo by mi sie nigdy ;)
      • elaska3 Re: Justyna w szortach 01.06.07, 13:44
        fajne, podobają się!
      • nadinka_nadinka Re: Justyna w szortach 01.06.07, 18:06
        fajnie wyglada, ale przy takiej figurze to nic dziwnego ;-)
        • sankanda Re: Justyna w szortach 01.06.07, 21:41
          po pierwsze : na tych zdjeciach wcale nie widac jej nog, tylko kawalek uda.
          po drugie, kiedys widzialam ja w calosci i uwazam, ze ma zbyt dlugi tulow,
          ktorego nie nadrobi nawet niebotycznymi obcasami. uwazam, ze jest nieladnie
          zbudowana.
      • ciak1 Re: Justyna w szortach 02.06.07, 08:59
        Ma ładną figurę, więc dobrze wygląda w szortach, ale te konkretne szorty w
        ogóle mi się nie podobają.
        • vasagirl Re: Justyna w szortach 02.06.07, 09:07
          noszenie szortów nie jest uzaleznione od wieku i ilosci posiadanych dzieci
          tylko od figury, jak sie ma ładne nogi to sie mozna nosic krotko, jak krzywe i
          nieforemne to nawet jak sie ma dwadziescia, nosic sie nie powinno. tyle.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka