anulkaoo 13.04.07, 12:07 Mam dosc duzy problem. Slyszalam ze 2 tygodnie przed zabiegiem nalezy rzucic palenie. A ja mam takie nerwy ze nie umiem o niczym innym myslec jak tylko o papierosie :( Czy rzeczywiscie trzeba rzucic i dlaczego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiolus9 Re: Zabieg a papierosy 13.04.07, 16:03 ja nie rzucilam ale po strasznie kaszlalam Odpowiedz Link
tijgertje Re: Zabieg a papierosy 13.04.07, 20:23 Dlaczego trzeba rzucic palenie? Nie slyszalam o tym. Na pewno przed kazda operacja pod narkoza nie mozna palic 12-24 godziny przez zabiegiem, ale 2 tygodnie??? Odpowiedz Link
impreska Re: Zabieg a papierosy 02.09.07, 07:54 Paliłam przed zabiegiem i dzien po.Anestazjolog powiedział żebym nie paliła w dniu zabiegu od rana ale stres i tak nie pozwolil na to bo zapaliłam godzine przed zabiegiem .Anestazjolog mówił ze palacze ponoć strasznie się ślinia po narkozie .Ja mimo duzo spalanych papierochów nie śliniłam się ani nie dusił mnie kaszel może dopiero po 2 dniach od zabiegu miałam dziwną żółta wydzielinę ale to nie było napewno od fajek.Także z tym paleniem to różnie bywa. Odpowiedz Link
anulkaoo Re: Zabieg a papierosy 03.09.07, 10:01 Ja przed zabiegiem nie palilam 2 dni a po zabiegu miesiac. I juz sie cieszylam ze rzucilam palenie. niestety w kolo sami palacze i jak tylko czulam dym to mnie skrecalo. wiec zapalilam jednego myslac ze to tylko jeden i znow rzucami i tak zostalo do dzis (jestem 3 miesiace po operacji) Odpowiedz Link