papryczka_ag Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 15:20 Łańcuszek na nodze kojarzy mi się jednoznacznie... Bransoletka, zwłaszcza etniczna to zupełnie coś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
g_pon Re: bransoletka na nogę 14.06.07, 16:19 Myślę,że delikatna bransoletka na nodze wygląda dość ciekawie. Szczególnie teraz, kiedy odsłaniamy więcej ciała. Jeśli noga jest opalona taka delikatna ozdoba na nodze przyciąga wzrok. Jest oczywiście nieco problemów jeśli zakładamy pończochy, radzę wtedy zdejmować taką ozdobę (rozdarcie pończochy niemal pewne). Moja sąsiadka (lat ok. 40) nosi taką bransoletkę na nodze i jakoś nie razi mnie i innych cieniutki łańcuszek na nodze. Dodatkowo myślę, że jeśli Tobie podoba się bransoletka na nodze to ją noś i koniec. Jedni powiedzą, że to obciach, innym będzie się podobać, ważne jest to co podoba się Tobie i ewentualnie Twojemu chłopakowie (i to też nie zawsze). Kiedy chcesz nosić takie ozdoby, na emeryturze? Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: jestem na nie n/t 15.06.07, 11:41 Łańcuszek wziął się od niewolnic, które w ten sposób unieruchamiano w łożach w konkretnym celu. Stąd w niektórych krajach, taki łańcuszek obecnie oznacza badzo konkretna profesję. Życzę powodzenia w zagranicznych wojażach. Odpowiedz Link Zgłoś
zzooffkkaa Re: bransoletka na nogę 15.06.07, 12:30 nie wiem czy noszenie bransoletki na nodze to obciach czy nie.. za czasow kiedy nosilam takie bransoletki na nodze moim problemem bylo tylko to czy noszenie takiej ozdoby na danej nodze cos symbolizuje :) i jak sie z czasem okazalo nie tylko mnie dreczyl ten problem...pewnego dnia na ulicy zaczepila mnie jakas dziewczyna i zapytala dlaczego nosze bransoletke na lewej nodze bo ona nosi na prawej i nie wie czy to cos oznacza :) niestety..nie moglysmy sobie pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: bransoletka na nogę 15.06.07, 12:37 Moim zdaniem to wulgarne i obciachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: bransoletka na nogę 15.06.07, 16:12 My zkolezankami szalalysmy na punkcie takich bransoletek jeszcze w podstawowce. Teraz bym nie zalozyla. Odpowiedz Link Zgłoś
valerie Re: bransoletka na nogę 15.06.07, 21:48 o rany. coś Wam powiem: mąż mi taką ofiarował twierdząc że to dla niego bardzo ekscytujący widok i marzy mu się żeby nosiła. Ale nie wyłącznie po sypialni. Obciach? Ale dla kogo właściwie nosimy te świecidełka? I po co? Bo ja np po to żeby mąż się ekscytował - nazywając rzecz oględnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: bransoletka na nogę 16.06.07, 00:36 ja nie nosze ale szczerze mowiac to nie wiedzialam ze to taki straszny grzech przeciwko modzie no i jednym slowem obciach.dla mnie to nie jest obciach... Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: bransoletka na nogę 16.06.07, 09:03 mi się podoba, jak mam ochotę to zakładam w lecie Odpowiedz Link Zgłoś
michalina_kowalczyk Re: bransoletka na nogę 29.06.07, 10:28 Ja nosiłam ale mój narzeczony powiedział że to nie ładnie wygląda i przestałam ale jak widzę u innej pani to mi się to podoba. Ale bransoleta nie powinna być jakaś taka za duża czy coś tylko taki zwykły łańcuszek i ze srebra albo złota i wtedy to tak delikatnie wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: bransoletka na nogę 29.06.07, 10:41 Mi się bardzo podoba bransoletka na kostce , ale musi być delikatna i koniecznie na szczupłej kostce. Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: bransoletka na nogę 06.07.07, 15:52 mi rowniez sie bardzo podoba,nosze juz kilka lat w lato,srebrna,z drobneego lancuszka,kojarzy mi sie z orientem :-). Odpowiedz Link Zgłoś
nadia_m Re: bransoletka na nogę 08.07.07, 11:30 mam, ale nosze tylko na wyjatkowe wyjscia, bo jest cala z ktysztalkow swarovski Lubie ja zakladac do malej czarnej i sandalow czarnych, jako jedyna ozdobe te wyjatkowe wyjscia to np elegancki plazowy klub dyskoteka Odpowiedz Link Zgłoś
sanvitalia Re: bransoletka na nogę 08.07.07, 11:42 kojarzy mi się to z czasami mojego lo. teraz nie noszę, ale nie sądzę, żebyo to było obciachem. Odpowiedz Link Zgłoś
akkknes troche do tematu 08.07.07, 22:30 ostatnio organizowalam szkolenie w banku i jak zobaczylam laske wyfarbowana do bialego, spalona na solarze, z malowanymi na czarno brwiami i ustami obrysowanymi bordowa konturowka a w srodku perlowa pomadka... do tego satynowa (chyba) czerwona koszula plus taki sam czarny garnitur, kabaretki i czerwono- zlote szpilki... a pod tymi kabaretkami miala scisnieta zlota bransoletke na kostce... to stwierdzilam ze takie ozdoby jednak nie sa fajne. poza tym jak ja zobaczylam to sprawdzilam czy na pewno jestem w banku a nie burdelu :P Odpowiedz Link Zgłoś
leyla_83 Re: bransoletka na nogę 09.07.07, 13:31 dawno temu praktykowałam latem- w czasach nastolatka, że tak powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mcdamakda Re: bransoletka na nogę 10.07.07, 21:00 nie, nie i jeszcze raz nie. to juz bardziej podoba mi się tatuaz na kostce :) jak juz wybierac jedno z dwojga złego hehe. Odpowiedz Link Zgłoś