krzywagrzywka 08.07.07, 13:18 co myslicie dziewczyny o takim zestawie: spodnica ołówkowa, granatowa w malutkie białe kropki, do tego bluzka w bialo czerwone paski + buty czerwone - za duzo misz masz, czy ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muzomaniaczka Re: paski do kropek? 08.07.07, 13:32 Myślę że za dużo tego dobrego jak na jeden strój. Chociaz najlepiej by było gdybyś mogła zamieścić zdjęcie, ale wydaje mi się,że nie bedzie to korzystnie wyglądało. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: paski do kropek? 08.07.07, 13:55 nie nie nie, absolutnie nie, paski, kropki, o nie Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: paski do kropek? 08.07.07, 14:12 Paski + Kropki = Za wiele. Przedobrzysz i bedzie to wygladalo zle. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: paski do kropek? 08.07.07, 20:10 Też jestem na nie. Chyba, ze jakiś pasek szeroki by to rozdzielił? Musiałabym zobaczyć efekt ostateczny. Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: paski do kropek? 08.07.07, 22:07 myślę, że bez zdjęcia ciężko to ocenić. choć dla mnie brzmi ok, lubię takie zawadiackie połączenia. a na jaką okazję ma być ten strój? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: paski do kropek? 08.07.07, 22:44 spodnica olowkowa w kropki? no to jest na tyle awangardowe ze nie masz co sie martwic o gore, masz miszmasz w jednym ciuchu Odpowiedz Link Zgłoś
rita_baby Re: paski do kropek? 09.07.07, 01:58 ech....te kropki.....grochy, brrrrrrrrr!! bokiem mi juz wyłażą!...buuuuuu! czy ktos wie co będzie w sklepach na jesien? Odpowiedz Link Zgłoś
cledomro Re: paski do kropek? 09.07.07, 11:00 tobie też? mnie najbardziej rozbawia, że większość tych ciuchów w grochy itp. przypomina fartuchy pań sprzątaczek ew. koszule, jakie nosiła moja babcia lat 80. a ostatnio załatwiałam coś w urzędzie i typowa biurwa też miała taką potworną koszulę w grochy, nawet nie wiedziała, że jest modna. okropne trendy w tym sezonie, oprócz czerwonego nic mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
leyla_83 Re: paski do kropek? 09.07.07, 13:36 chyba nie bardzo. Będzie się gryzło, zwłaszcza, że zajmują całą powierzchnię ubioru- spódnica i bluzka. Można łączyc w dodatkach. Mam czarny pasek w delikatne białe kropki i kolczyki w czarno- białe paski. Fajnie to wygląda i sie nie gryzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
miasto.mania Re: paski do kropek? 09.07.07, 22:07 nie nie nie. podpisuję się popd poprzedniczkami. ale jak założyłam zielony pasek w białe kropki, taki z tych dużych, modnych teraz -> no coś w tym stylu: www.allegro.pl/item213778442_szeroki_czerwony_pasek_6_kolorow_wysylka_4_50zl.html i buty w niebiesko białe paski - www.allegro.pl/item194650517_wiosna_balerinki_paski_blue_white_sale_39_sale_.html - źle nie wyglądało :) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: paski do kropek? 09.07.07, 22:10 ale brzydkie buty a co do tematu, kropki i paski to za duzo, ale same paski tez, dzis widzialam pania, tunika w paski, leginsy w paski, buty w paski, az mnie odrzucilo, wszystko bialo czarne, nie nie nie Odpowiedz Link Zgłoś
miasto.mania Re: paski do kropek? 14.07.07, 16:19 monikaa13 napisała: > ale brzydkie buty a dziękuję, moje ulubione. Odpowiedz Link Zgłoś