analopa 09.07.07, 22:15 Widziałyście juz w sklepach? Chodzi mi o te szare, na 7 zdjęciu licząc od góry www.cogdziezaile.pl/index.php?n=579 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
girl1991 Re: spodnie H&M 09.07.07, 22:43 na stronie jest napisane, że kolekcja ta wejdzie pod koniec wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: spodnie H&M 10.07.07, 12:23 Świetne te spodnie. :) Ciekawe, czy będą w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pannamigotka82 Re: spodnie H&M 10.07.07, 12:29 W "moim" HM jeszcze tej kolekcji nie ma, ciagle dostarczane sa rzeczy letnie. A poza tym cos mi sie wydaja (ale moge sie mylic!!!!), ze to linia TREND, ktora dostepna jest tylko w wybranych sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
confused.girl Re: spodnie H&M 10.07.07, 12:39 pannamigotka82 napisała: > W "moim" HM jeszcze tej kolekcji nie ma, ciagle dostarczane sa rzeczy letnie. A > poza tym cos mi sie wydaja (ale moge sie mylic!!!!), ze to linia TREND, ktora > dostepna jest tylko w wybranych sklepach. To mam nadzieję, że w którymś z wrocławskich haendemów będzie dostępna, bo spodnie mnie zauroczyły potwornie;) Odpowiedz Link Zgłoś