gina_rossi 11.07.07, 18:05 Musze sie pochwalic..bo sie straaaaaaasznie ciesze..! A przywiezie mi ja kumpela w sobote! img441.imageshack.us/img441/8474/speedytf4.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilivampire Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:10 bardzo ładna oryginalna? Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:19 lilivampire napisała: > bardzo ładna > oryginalna? > Yes! Niestety, spladrowalam moje konto... Inni po nieudanym zwiazku ida do fryzjera... ja... kupuje torebki..wlasciwie nie powinnam, bo cholernie droga...ale co sie nie robi, aby czlowiekowi ulzylo... Fryzjer moglby mi tylko jeszcze moje "wlosiatka" zniszczyc, bo nie czas jeszcze na nowy fryz... Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:26 jak kiedyś będę miała taką gotówkę, by bez mrugnięcia okiem móc wydać na torbę CC, czy LV na pewno to zrobię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:12 elegancka, bardzo mi sie podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:23 nie, nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:24 nie dla mnie, ale elegancka, jak ci pasuje to ok Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:38 Super! Rewelacja! :) Jaka to marka? Gdzie kupić i za ile tak w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:44 To Louis Vuitton. Odpowiedz Link Zgłoś
asiawoodstock Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:49 martusia67 napisała: > To Louis Vuitton. Oj, to nie stać mnie, a podróbki też nie kupię. Poszukuję ostatnio fajnej, dużej, czarnej, klasycznej torby, ale, wbrew pozorom, cięzko coś znaleźć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:55 Ja również poszukuje takiej torby jak ty :) ta ze zdjecia bylaby idealna - niestety nie stac mnie :((( co do podrobek mam takie samo zadnie jak ty - nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 20:24 baaaaaaaaardzo mi sie podoba! Tez jestem na etapie szukania czarnej, klasycznej torby, ale faktycznie nie tak łatwo taka znalesc :( Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 20:26 znaleŹć wrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 21:01 ja sobie kupiłam w aldo czarną, dużą, dość elegancką torbę Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire bardzo proszę :) 12.07.07, 12:29 fotoforum.gazeta.pl/photo/8/nh/cb/sytv/ZOdbexeN4k8jt9kzYB.jpg niestety nie jest skórzana, ale bardzo pojemna:) Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: bardzo proszę :) 12.07.07, 12:34 lilivampire napisała: > fotoforum.gazeta.pl/photo/8/nh/cb/sytv/ZOdbexeN4k8jt9kzYB.jpg > niestety nie jest skórzana, ale bardzo pojemna:) jest fajna, fason bardzo mi sie podoba, super bylaby gdyby nie miala tych klamerek :) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: bardzo proszę :) 12.07.07, 12:35 a ja nie lubie takiego blysku i fasonu.. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: bardzo proszę :) 12.07.07, 12:40 ciocco, ona tak nie błyszczy;) to moja nieszczęsna komórka robi tak fatalne zdjęcia:) a fason - torba lekarska, ale właśńie dlatego tak bardzo mi się spodobała:) wyglądam z nią na bardzo poważną i szanowaną panią doktor:) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: bardzo proszę :) 12.07.07, 14:22 lilivampire napisała: > fotoforum.gazeta.pl/photo/8/nh/cb/sytv/ZOdbexeN4k8jt9kzYB.jpg > niestety nie jest skórzana, ale bardzo pojemna:) > Fajna! No troche szkoda, ze nie jest ze skory, ale jest duza (tak jak moje cudo!) i sporo mozesz zapakowac... Ja nosze z soba ostatnio baaaaaardzo duzo.. Moja ostatnia ulubiona torebka juz ledwo dyszy... A inne - jakos na razie mnie denerwuja... Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: bardzo proszę :) 12.07.07, 14:25 heh mam tak samo, odkąd mam tą aldo nie lubię nosić innych torebek;) chciałam skórzaną, ale tak mi się spodobał fason tej torby, że nie mogłam się powstrzymać:) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: bardzo proszę :) 12.07.07, 14:34 lilivampire napisała: > heh mam tak samo, odkąd mam tą aldo nie lubię nosić innych torebek;) > chciałam skórzaną, ale tak mi się spodobał fason tej torby, że nie mogłam się p > owstrzymać:) > Znam to! Zawsze sie upieralam przy skorze... a ostatnimi razy kupilam np. brazowa z takiej mieszaniny ortalionu ze skora...potem taka fikusna w rozowo-niebiesko-fioletowe paski tez z jakiegos matrialu z dodatkami chyba ze skaju albo czegos skoropodobnego... A i jeszcze moje cudo - torba na segregatory i inne rzeczy przydatne na zajeciach.. tez za jakiegos plotna chyba lnianego z dodatkami skoropodobnymi, ale taaaaaaka pakowna!! No, ale studia juz koncze..jeszcze tylko trzy egzaminy..w przyszlym semestrze praca dyplmowa i finito!...wiec czas na cos innego! Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 18:42 fajnie ze sie cieszysz, niech ci dobrze sluzy! Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 19:24 To jednyna seria torebek Louis Vuitton ktora mi sie podoba. Niech sie dobrze nosi! Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:26 kinky5 napisała: > To jednyna seria torebek Louis Vuitton ktora mi sie podoba. > Niech sie dobrze nosi! Dzieki! Choc w niebieskim wydaniu bardziej by mi odpowiadala, ale juz nie do kupienia... tylko przez Ebay...i do tego bez "papierow"... wiec, lepiej tak..wiem, ze w sklepie i jest nowa..no i jeszcze kupiona przed poniedzialkowa podwyzszka w LV! Teraz tylko Andrea nie prawa zawalic i nagle nie przyjechac! Bo ja "udusze".. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:27 czarna bardziej uniwersalna:) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:37 lilivampire napisała: > czarna bardziej uniwersalna:) > no wlasnie! bo jeszcze jest w wydaniu czerwonym... no tez ok! ale juz mam z tej serii noe.. Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 20:29 Bardzo fajna. Lubię takie kuferki. Widziałam ostatnio podobną w lumpeksie, ale w ramach odwyku i ćwiczenia silnej woli nie kupiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 21:02 ryfka, popełniłaś straszny grzech:) Odpowiedz Link Zgłoś
rita_baby Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 11.07.07, 20:31 fajna, klasyczna, będzie do wszystkiego pasowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
malumcia Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 00:05 Taki worek na węgiel. Straszna. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 00:48 do wozenia kota idealna :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
anik.sweden Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 00:56 Taa, tyle że kot by żywy z niej nie wyszedł :) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 00:59 Nie znasz moich kotow ;PPP lepiej zajzyj w sygnaturke, to zobaczysz, ze moje siersciuchy wlasnie w takich torbach czuja sie najlepiej :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
anik.sweden Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 01:03 A kociaki śliczne, ja mam zwykłego "dachowcus pospolitus" :P (który i tak w domu rządzi, bestia jedna :)) Do takiej torebki to by w życiu nie wszedł, on wybredny jest (woli pudełka kartonowe po kozakach) :P Odpowiedz Link Zgłoś
scarlett_07 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 11:43 Podoba mi się chociaż to nie mój styl. Niech Ci się dobrze nosi.:) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 12:35 nie podoba mi sie. moze sie nie znam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:31 bardzo Mi sie podoba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:39 hotally napisała: > bardzo Mi sie podoba ;] > Dzieki! Wiesz, na Twoich stronkach odkrylam u Ciebie ten bialy saddle-bag Diora... fajna rzecz...ale ponad 1000 Euro..no i spekalam...:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:47 dlatego kupuję i lansuje sie z jedną torebką na sezon :D Teraz mam brązową Hugo Bossa, bo była wyprzedaż :D jeszcze jej nie ma na stronie, ale zaraz zrobie fote to Ci pokaze Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:52 i29.photobucket.com/albums/c290/aluh2/terebkahb001.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:58 Ja to Twoje cudo tez widzialam...;-)) Fajna! Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:59 śliczna torebka! Odpowiedz Link Zgłoś
martusia67 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 15:20 hotally napisała: > i29.photobucket.com/albums/c290/aluh2/terebkahb001.jpg Bardzo fajna torebka :) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 14:55 Tak..tak..fotke please! Co kryje sie u Ciebie za slowem "sezon"? Letni? Zimowy? Mi sie tak szybko wszystko nudzi... marzylam o poszetce...dostalam na gwiazdke..ale to takie male...potem bucket..no ale ten monogram, i tak w mojej miescinie nikt by mi nie uwierzyl, ze to oryginal...potem noe...mam od lutego i juz jakos mi przeszlo.. O a propos Bossa...to odkrylam takie jedno cudo..tez na przecenach, ale wolalam dzinsy i sukienke, bo jestem koncem sierpnia zaproszona na slub...no a teraz to juz w ogole odpada.. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 15:03 sezon letni i sezon zimowy :) Dwie lepsze torebki na rok Mi wystarczą :) Pochwal sie sukienką :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 15:26 hotally napisała: > sezon letni i sezon zimowy :) > Dwie lepsze torebki na rok Mi wystarczą :) > > Pochwal sie sukienką :)) > Nie mam jak! Bo na ostatniej imprezie ktos tak super robil zdjecia moim aparatem, ze wyladowal w serwisie! Boskoooo! Musze czekac az 4 tyg., bo oni musza wyslac do producenta... Moze znajde w internecie... Ale taka klasyczna...prosta..no slowem HB... w takiej wdziecznej pomaranczce..lekko za kolano..bez rekawow... tak mysle teraz nad butami... Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 15:07 zdecydowanie lepiej, że sezon na lans z tamta kolorową lv minał Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 12.07.07, 15:13 Czasami nadal ją noszę. LV to LV, jest niezniszczalna! Na zimę planuję nowy zakupy LV tylko muszę się zakochać w konkretnym w miare tanim modelu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Po dlugim oczekiwaniu.. 19.07.07, 14:59 ...w koncu trzymam w rekach MOJE NOWE CUDO!!! A kumpele to myslalam, ze juz "udusze".. Smiesznie, ale mam wrazenie, ze mi moj speedy do "wszystkiego" pasuje.. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mana_mana Re: Po dlugim oczekiwaniu.. 19.07.07, 15:03 Mnie się KOMPLETNIE nie podoba, ale ja to gust mam jakiś dziki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: Po dlugim oczekiwaniu.. 19.07.07, 15:08 mana_mana napisała: > Mnie się KOMPLETNIE nie podoba, ale ja to gust mam jakiś dziki ;) > Alez ja sie nawet ciesze, ze to moze tylko ja.. I tak przypuszczam, ze w mojej 200-tys-mieszk. dziurze nikt takowej nie posiada.. a to tez cieszy.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bgoralska1972 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 20.07.07, 11:26 Fajna torebka - super do miejskiego szyku. A propos do drogich torebek jak cos robic to od początku do konca z klasą i nie zapominac ze torebka za kilka tysiecy też czasami może do czegos nie pasować. Ja osobiscie wole kupować torebki za kilkaset złotych i mieć ich kilka i odpowiednio dostosowywać do okazji i ubrania. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 20.07.07, 19:28 Jestem torebkowiczką ale ta akurat mi się nie podoba.Taka prosta,niczym sie nie wyróżnia,no chyba, że o logo głównie chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 21.07.07, 09:03 sabriel napisała: > Jestem torebkowiczką ale ta akurat mi się nie podoba.Taka prosta,niczym sie nie > wyróżnia,no chyba, że o logo głównie chodzi. Ale w tym rzecz, ze tego logo wogole nie widac!!! Rzuca sie jedynie tym w oczy, ze ma taki ksztalt, ala kuferek pana doktora z dawnych lat.. A juz najbardziej cieszy mnie tan zamek! Do tej pory wszystkie moje torebki byly od gory "otwarte" - jak to moj byly nazwal.."taki sklep samoobslugowy"... w kazdej chwili ktos mogl siegnac po moj portfel.. Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 21.07.07, 09:04 magdaksp napisała: > fajna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 21.07.07, 12:27 bardzo fajna Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: No i tak wyglada moja nowa torebka.. 21.07.07, 12:48 naprawde piękna torebka! Odpowiedz Link Zgłoś