lilivampire 13.07.07, 13:55 bi.gazeta.pl/im/3/4308/z4308853X.jpg powiedzcie mi, co naprawdę ciekawego i wartego sfotografowania i opisania ma na sobie ta dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edavenpo Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 13:56 Przyznam ze te gazetowe sesje uliczne sa malo wyszukane. Mma wrazenie ze fotografuja zupelnie przypadkowych, niczym nie wyrozniajacych sie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 13:59 to jest tym większy szok po obejrzeniu zdjęć na sartorialiście a jestem pewna, że są ciekawie ubrane osoby na polskich ulicach, ale nie to co oni pokazują... Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:06 myśle ze chodzi o umiejetne dobranie spodni bez nich widać by było majtki w tej sukience a tak wyglada to bardzo przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:07 chyba tylko miasto (Gdańsk?) za plecami :) Odpowiedz Link Zgłoś
gina_rossi Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:08 mef8 napisała: > chyba tylko miasto (Gdańsk?) za plecami :) O tym samym pomyslalam... Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:15 to miał być mój drugi strzał :) W Bydgoszczy w swoim życiu byłam raz (co prawda przez miesiąc) i tylko to mnie usprawiedliwia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:17 strzelałam w ciemno - na zalinkowanym przez Ciebie Lili zdjęciu podpisu nie było :) a jak był, to ja ślepa nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 20:59 3.14-czy-klak napisała: > myśle ze chodzi o umiejetne dobranie spodni bez nich widać by było majtki w tej > > sukience a tak wyglada to bardzo przyzwoicie Dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:07 To COŚ to zapewne urok osobisty, który jest przyczyną jej przyjaźni z autorką zdjęcia :) Bo nic innego tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-czy-klak Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:09 a co wy sie tam znacie, bardzo ładnie wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:14 zle dobrany stanik i tandetna bluzke. Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo_politanka Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:17 oj nie, moim zdaniem dziewczyna wyglada słabo. Nic ciekawego Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:21 no nic, wyglada jak tysiace innych dziewczyn, normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:24 Ech, szkoda gadać... Jako odtrutkę polecam wczoraj odkryty przeze mnie blog: www.fak.org.ua/ Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:29 no wstyd... ukraina wygląda lepiej niż my (albo mają lepsze oko do znajdowania oryginalnie ubranych osób) Odpowiedz Link Zgłoś
mandolinka.bramborova Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:46 lilivampire napisała: > no wstyd... ukraina wygląda lepiej niż my oo, zabrzmiało, jakby relacja Polska - Ukraina równała się USA - Burkina Faso ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmkl Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 15:30 bardzo fajnie ubrani ci ludzie, trochę tylko szkoda że wszyscy w jednym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:55 Podoba mi się: www.fak.org.ua/ff.jpg www.fak.org.ua/mozok.jpg www.fak.org.ua/inna.jpg www.fak.org.ua/alien.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 18:52 Tan zestaw jest faktycznie genialny: www.fak.org.ua/ff.jpg To mój zdecydowany faworyt. Świetna jest jeszcze ta sukienka w krowy: www.fak.org.ua/krapka.jpg A za ten kuferek dałabym się pokroić: www.fak.org.ua/ganna.jpg (w ogóle fajnie zestawione kolory). Zakochałam się w tych trzech zdjęciach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
branzoletka Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 23:10 www.fak.org.ua/ff.jpg faktycznie świetny zestaw blog też fajny Odpowiedz Link Zgłoś
lemon55 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:52 OOOO..Bydgoszcz :) A dziewczyna wygląda tak sobie. Jakoś tak szaro buro. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 14:54 bo ma wszystko wyprasowane i czyste? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:10 zdublowalam zanim przeczytalam Twoj wpis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:09 mnie sie podoba to co w tle :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:13 kto redaguje te czesc serwisu? moznaby do niech napisac moze same zaczniemy fotografowac ludzi na ulicach i podsylac im zdjecia? ja widuje tyle fantastycznie ubranych dziewczyn... tylko jak je przekonac zeby daly sie uwiecznic Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:16 my podsylac zdjecia, a oni zarabiac za redakcje serwisu? nie, dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:19 tez nie jestem zwolenniczka niematerialnych gratyfikacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stasia82 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:28 co do prezentowanego zdjęcia to szaro, buro i nijako :( szkoda...tu troche lepiej, ale tez bez rewelacji: streetpeeper.com/?page_id=28&city=24&cat=12 najbardziej na tej stronie mi sie podoba oldskulowy wózek na tym zdjęciu: streetpeeper.com/?p=970 a co do ukraińskiego bloga, to jestem mile zaskoczona! Odpowiedz Link Zgłoś
j-adore Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 16:50 Nic. Pewnie to znajoma dziennikarza/fotografa.:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 17:29 budynek jest fajny, laske wyrzucic fotoszopem! Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 17:41 ha ha mam pocztowke 3D z tym budynkiem, bez laski prezentuje sie o niebo lepiej;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 18:43 wiem, wiem na "gazecie" jest beznadziejna moda z ulicy. tragicznie nie wyglada, bluzka jest nawet ok, ale oczywiscie niejest ubrana jakoś super by byla fotografowana;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zzooffkkaa Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 20:22 nie ma nic gorszego niz 'moda z ulicy' na gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aniamorsa A propos Ukrainy to świetne można tam ciuchy kupić 13.07.07, 20:28 Byłam mile zaskoczona kiedy ostatnio tam byłam. A co do "mody z ulicy" to jak daje się zauważyć bez trudu, w większości nic ciekawego. Same klony Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: A propos Ukrainy to świetne można tam ciuchy 13.07.07, 22:37 aniamorsa napisała: > Byłam mile zaskoczona kiedy ostatnio tam byłam. Ja z Ukrainy przywiozlam sobie wielkie okulary przeciwsloneczne i 2facetow(Polakow) Natomiast pewien poeta,zapytany o wrazenia z festiwalu,opowiedzial nie o tym co tam sie dzialo,tylko o damskich kozaczkach;) Odpowiedz Link Zgłoś
suonce89 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 20:34 bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RpYnkYsDZmI/AAAAAAAABl8/IwoHt8vS7uc/s1600-h/CornerParis.jpg to mnie powaliło. fotka jest genialna. Odpowiedz Link Zgłoś
tomb_raider Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 21:42 ta dziewczyna jest obiektem mojej fascynacji od kilku dni- wie gdzie bywać, i jak się ubierać ;) wpadła w obiektyw Face Huntera, dwukrotnie jest na Satorialist, i jeszcze co najmniej na czymś francuskim ;) jest ładna i dobrze ubrana, i szalenie konsekwentna- nawet w paleniu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inka_88 Re: z serii moda z ulicy 13.07.07, 23:29 No wkoncu komus podoba sie nasza Bydzia :P:P dziewczyna ubrana jak kazda inna a na miescie kreci sie wilele duzo lepiej i oryginalniej ubranych osob no ale jezeli komus nie chce sie szukac... Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: z serii moda z ulicy 14.07.07, 03:47 wszystko super, prócz podkolanówek IMO Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: z serii moda z ulicy 14.07.07, 10:45 a moim zdaniem akurat w tym przypadku podkolanowki sa very sexy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lvivianka Re: z serii moda z ulicy 20.07.07, 11:09 szalenie nie podobaja mi sie te podkolanowki - w ogiole jak widze dziewczyny majace wiecej niz 13 lat w podkolanowkach, to jakos mi to nie pasuje IMO zdjecia ze strony ukrainskiej REWELACYJNE - szkoda tylko ze bedac tam okolo 8 razy, ani razu nie natknelam sie na osobe chocby PODOBNIE ubrana, ale kto wie, bylam tylko we Lwowie, moze Kijow ma inaczej :P Odpowiedz Link Zgłoś
love_mode Re: z serii moda z ulicy 14.07.07, 11:07 suonce89 napisała: > bp0.blogger.com/_qjpwnPW4c1o/RpYnkYsDZmI/AAAAAAAABl8/IwoHt8vS7uc/s1600-h/CornerParis.jpg > to mnie powaliło. fotka jest genialna. to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: z serii moda z ulicy 14.07.07, 03:44 nooo, to już może być warte sfotografowania;) Odpowiedz Link Zgłoś
bodzia161 Re: z serii moda z ulicy 15.07.07, 14:40 nie wiem czy prosto z lozka wyszla czy co ale wyglada jakby sie od 3 dni nie czesala i nie umyla glowy:D Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 dopiero dzisiaj 20.07.07, 10:37 sie dopisuje do tego watku, bo go przeoczylam fakt, ze moda z ulicy z gazecia to totalne poracha... ci ludzi ze zdjec niczym sie nie wyrozniaja - nie znalazlam nawet jednen osoby ubranej fajnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: dopiero dzisiaj 20.07.07, 11:37 co jest dość zabawne, bo w każdym mieście można się natknąć na niejedną osobę ubraną ciekawiej, z własnym stajlem, a oni nam wrzucają jakieś Pauliny, Julie i inne dziewczątka ubrane jak 90% ulicy, i co my mamy z tym zrobić? czerpać inspiracje? wzorować się na nich? ehhh Odpowiedz Link Zgłoś