ola7778 18.07.07, 23:44 Macie już może jakieś przeczucia dotyczące zimowych kozaczków (kolory,modele)??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilivampire Re: zima:) 18.07.07, 23:52 ja mam przeczucie, że znów będę chodzić w mych cieplutkich brązowych oficerkach;) a na cieplejsze zimowe dni - botki, które mam zamiar sobie kupić, najlepiej szare, lub czarne do tego kozaki na słupku, ale jeszcze do końca nie wiem jakie:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: zima:) 18.07.07, 23:54 jeśli ktos w lecie myśli o zimie to sorry ale normalny nie jest...samo przez sie sie rozumie ze o zimie ani o butach zimowych nie mysle Odpowiedz Link Zgłoś
lilivampire Re: zima:) 18.07.07, 23:55 a ja myślę i owszem, więc doskonale rozumiem autorkę wątku czekam na zimę z utęsknieniem, lato mnie już zmęczyło;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: zima:) 19.07.07, 00:08 Ja dziś widziałam w Heavy Duty śliczne zamszowe botki w soczystym kolorze fioletowo-śliwkowym, na płaskim obcasie i z kokardką z boku. Teraz zastanawiam się, do czego mogłyby mi pasować... Mam też chęć na jakieś fajne (brązowe?) wysokie kozaki na słupku. To byłby mój debiut w zimie na obcasach :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kinky5 Re: zima:) 19.07.07, 00:46 Ryfka- a masz moze jakies zdjecie tych fioletowych??? Czy moze sa one podobne do tych niebieskich ktorymi obie sie zachwycamy??? Pytam bo we wrzesniu prawdopodobnie bede w Polsce, a w Kanadii nic podobnego nie widzialam ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: zima:) 19.07.07, 08:30 Zdjęcia niestety nie mam, ale one są podobne do tych, też pokazywanych w tamtym wątku: www.allegro.pl/item213931068_buciiki_37_skorka.html Tylko że są węższe, sztywniejsze (nie oklapują) i chyba trochę krótsze. Były jeszcze beżowe. Nie wiem, czy one są wszędzie i czy się długo utrzymają, bo są na przecenie (169zł). Na szczęście nie każdy myśli w lecie o jesieni :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ryfka81 Re: zima:) 19.07.07, 10:44 A tu inne, w fajnym chabrowym kolorze (Aldo): www.cogdziezaile.pl/index.php?p=2255 Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: zima:) 19.07.07, 00:44 tak mam - bedzie to samo co kazdego roku od wielu lat, plus jakis niewypal lansowany jako najnowszy trend Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: zima:) 19.07.07, 09:54 Tak, mam przeczucie ktore modele. - te, ktore znajduja sie w mojej szafce zakupione po zimie z niezla przecena ... A jesli zauwaze jakis model ktore bede musiala miec, to go zakupie, ale jeszcze nie wiem jaki, bo jest tak goraco, ze zwracam uwage na sandalki, koturny, klapki, polbuciki i podobne buty, moj wzrok nie idzie ku kozakom. Odpowiedz Link Zgłoś